Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Νεκρή ανασύρθηκε η 29χρονη απο το Αγρίνιο που βρέθηκε νεκρή στο Σπάρτο Αμφιλοχίας, μέσα στο όχημά της, στη θάλασσα!





      Στην θαλάσσια περιοχή στο 6ο χλμ Αμφιλοχίας – Βόνιτσας εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της 29χρονης από το Αγρίνιο που αγνοούνταν από χθες το βράδυ. 
     Η άτυχη 29χρονη έχασε τον έλεγχο του οχήματος σε αριστερή στροφή, πέρασε τις προστατευτικές μπάρες, έπεσε σε παράδρομο και στη συνέχεια κατέληξε στη θάλασσα. 
   Η 29χρονη εργαζόταν ως φυσικοθεραπεύτρια σε ξενοδοχειακή μονάδα στη Νικιάνα Λευκάδας και χθες επέστρεφε στο Αγρίνιο όπου στις 22:00 το βράδυ χάθηκαν τα ίχνη της και αναζητούνταν από τους οικείου της...........



     Το όχημα εντοπίστηκε από άνδρες της Τροχαίας και του Λιμενικού Σώματος Αμφιλοχίας ενώ στην επιχείρηση απεγκλωβισμού και ανάσυρσης συμμετείχε ιδιώτης Δύτης καθώς και η Π.Υ Αμφιλοχίας. 
     Τραγική ειρωνεία για την οικογένεια της 29χρονης καθώς πριν 4 χρόνια σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 18χρονος αδελφός της που ήταν συνοδηγός σε μοτοσικλέτα. 
     Ερωτηματικά επίσης για την ποιότητα του ασφαλτοτάπητα στο σημείο ο οποίος στρώθηκε πέρυσι στο πλαίσιο συντήρησης της ΕΟ Αμφιλοχίας – Βόνιτσας και το τελευταίο εξάμηνο έχουν σημειωθεί δεκάδες εκτροπές οχημάτων.













http://e-maistros.gr/

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο