Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Λευκάδα: Πήγε καφέ στην Πυροσβεστική και έκλεψε τσαντάκι

Δεν έχει προηγούμενο η κλοπή

       Δράστης ένας νεαρός υπάλληλος delivery ο οποίος πήγε να παραδώσει τον καφέ που του είχε παραγγείλει ο αξιωματικός υπηρεσίας, αλλά...

      Δεν έχει προηγούμενο η κλοπή που έγινε μέσα στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής στη Λευκάδα, με δράστη ένα νεαρό υπάλληλο delivery ο οποίος πήγε να παραδώσει τον καφέ που του είχε παραγγείλει ο αξιωματικός υπηρεσίας!
     Χωρίς να τον αντιληφθεί ο πυροσβέστης, ο ντελιβεράς έκλεψε το τσαντάκι του και έφυγε σαν κύριος. Αμέσως μετά, άρπαξε τα χρήματα που βρήκε και τα… κατέθεσε μέσω ΑΤΜ σε δικούς του τραπεζικούς λογαριασμούς! Όμως, όταν έγινε αντιληπτή η κλοπή, ο αξιωματικός διαπίστωσε ποιος ήταν ο δράστης ερευνώντας όσα είχε καταγράψει το κλειστό κύκλωμα ασφάλειας που διαθέτει το κτίριο............



     Έτσι, ενημερώθηκε η Ασφάλεια, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον δράστη που υποχρεώθηκε να κάνει ανάληψη στα κλεμμένα χρήματα για να τα επιστρέψει στο νόμιμο κάτοχό τους. 
     Ωστόσο, μετά την κλοπή «ξεφορτώθηκε» το τσαντάκι που δεν έχει βρεθεί και ο άτυχος πυροσβέστης θα πρέπει να αντικαταστήσει τις ταυτότητες, τα διπλώματα οδήγησης και τις τραπεζικές κάρτες που είχε μέσα.

http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο