Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

    Μετά από "απαίτηση" πολλών αναγνωστών μας δημοσιεύουμε τα δύο τελευταία κείμενα του Προέδρου του Κεντρου Μέριμνας Ακτίου Βόνιτσας κ. Παντελή Αποστολάκη για να τα γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος. 
     Τα δημοσιεύουμε αυτούσια και χωρίς κανένα άλλο σχόλιο ή παρέμβαση από την πλευρά μας, με την πεποίθηση ότι αξίζουν να διαβαστούν απο όλους.

Υ.Γ.1. Γνωρίζουμε ότι η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως.

ΠΡΩΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ 
ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ: Αποκάλυψη: Πάνω από 177.000 € οι δαπάνες για τις Αθλητικές εγκαταστάσεις στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας. Όργιο σπατάλης με απευθείας αναθέσεις! 

Δελτίο Τύπου του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας κ. Παντελή Αποστολάκη...!

    Μου δίνεται η ευκαιρία μετά από τις «δήθεν τρομερές αποκαλύψεις» για τις δαπάνες του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, που αφορούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, να αναδείξω τις εργασίες που έχουν γίνει στα γήπεδα. 
   Τι φτιάξαμε και τι συντηρήσαμε και τέλος τι αθλητικό υλικό προμηθεύσαμε.
    Προτού αναφερθώ σε όλα αυτά να δούμε ποιό είναι το ύψος των χρηματικών ενταλμάτων που κόπηκαν κάθε λειτουργική χρονιά του ΝΠΔΔ.........



Α. Από 1 Σεπτεμβρίου 2012 έως 31 Αυγούστου 2013 τα εξοφλημένα χρηματικά εντάλματα με κρατήσεις (-για όλες τις δομές -, για πολιτιστικά-αθλητικά δρώμενα και εκδηλώσεις, δομή παιδικών σταθμών και δομή αθλητικών εγκαταστάσεων - διάφορα άλλα) ήταν 447.890 ευρώ 
Β. Από 1 Σεπτεμβρίου 2013 έως 31.Αυγούστου 2014 τα εξοφλημένα χρηματικά εντάλματα με κρατήσεις (-για όλες τις δομές-, για πολιτιστικά-αθλητικά δρώμενα και εκδηλώσεις, δομή παιδικών σταθμών και δομή αθλητικών εγκαταστάσεων - διάφορα άλλα) ήταν 474.064 ευρώ.
Από 1 Σεπτεμβρίου 2012 έως 31 Αυγούστου 2014 την διαχείριση του ΝΠΔΔ είχε η προηγούμενη Διοικούσα Δημοτική Αρχή.
Γ. Από 1 Σεπτεμβρίου 2014 έως 31 Αυγούστου 2015 τα εξοφλημένα χρηματικά εντάλματα με κρατήσεις (-για όλες τις δομές-, για πολιτιστικά-αθλητικά δρώμενα και εκδηλώσεις, δομή παιδικών σταθμών και δομή αθλητικών εγκαταστάσεων - διάφορα άλλα) ήταν 331.328 ευρώ . Δηλαδή ~27-30 % λιγότερα από τις προηγούμενες χρονιές. 
Δ. Από 1 Σεπτεμβρίου 2015 έως και σήμερα 14 Ιουνίου 2016 (υπολείπονται ακόμη 2,5 μήνες για να ολοκληρωθεί ένα λειτουργικό έτος) τα εξοφλημένα χρηματικά εντάλματα με κρατήσεις (- για όλες τις δομές- για πολιτιστικά-αθλητικά δρώμενα και εκδηλώσεις, δομή παιδικών σταθμών και δομή αθλητικών εγκαταστάσεων - διάφορα άλλα) είναι 280.000 ευρώ.

   Από 1 Σεπτεμβρίου του 2014 έως και σήμερα διοικεί η σημερινή Δημοτική Αρχή.
   Βλέπουμε λοιπόν ότι έχει γίνει μια συνετή διαχείριση χρημάτων 
 (χωρίς να υπάρχει καμία μομφή ή υπόνοια για την προηγούμενη διοίκηση). 
Απορώ και ρωτάω!!!!!! Αυτή η διαχείριση είναι κακοδιαχείριση ή όργιο σπατάλης όπως ειπώθηκε; 
    Θα μπορούσε να πει κάποιος ανώνυμος σχολιαστής των μπλογκς ότι και η προηγούμενη διοίκηση έκανε κακοδιαχείριση. Δηλαδή για μερικούς, σωστή διαχείριση είναι τα 0 ευρώ, είναι να μην γίνει τίποτα.
     Μάλλον μερικοί «ανώνυμοι» σχολιαστές, τους οποίους λίγο πολύ γνωρίζουμε και οι οποίοι έχουν σκοπό την λασπολογία, εσκεμμένα αγνοούν ότι οι ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΝΠΠΔ αποτελούν ένα μικρό Δήμο που έχει καθημερινά έξοδα, φθορές, αγορές και συντηρήσεις και σπεύδουν να αμαυρώσουν όπως μπορούν το καθετί καλό και δημιουργικό που γίνεται, για τους δικούς τους σκοπούς και συμφέροντα.
    Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης έχει καθαρά ρόλο συντηρητή των αθλητικών εγκαταστάσεων. Ανακατασκευάζει όταν κάτι υπάρχον έχει χαλάσει-διαλυθεί, κατασκευάζει μικρής κλίμακας εξέδρες και εφοδιάζει τα γήπεδα με αθλητικό υλικό (πχ μπάλες, δίκτυο, σημαιάκια κόρνερ,στεφάνια, μπασκέτες, προστατευτικά δίχτυα κ.α.)
Να δούμε λοιπόν τις έχει γίνει αυτά τα δύο χρόνια.(κάποιες φορές σε συνεργασία με τον Δήμο).

Α. Στην Δημοτική Ενότητα Μεδεώνος (στην δικαιοδοσία μας 3 γήπεδα ποδοσφαίρου)
1. Στο γήπεδο της Τρύφου από τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου 2014 βρεθήκαμε μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη. Ο δρόμος για να φτάσει κάποιος στο γήπεδο ήταν δύσβατος εν έτη 2014!!!!!!. Ασθενοφόρο δεν μπορούσε να προσεγγίσει και η επιτροπή που θα έλεγχε το γήπεδο θα το έβγαζε ακατάλληλο. 
Σε συνεργασία με τον Δήμο διορθώσαμε τον δρόμο και ταυτόχρονα φτιάξαμε στα αποδυτήρια τουαλέτα και μπάνιο(ντουζιέρες και ηλιακό Θερμοσίφωνα) που δεν υπήρχε!!. Τραγικό για ένα γήπεδο να μην έχει τα βασικά στα αποδυτήρια. Τα αποδυτήρια θα ολοκληρωθούν όταν η ομάδα της Τρύφου επανέλθει στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Αιτωλοακαρνανίας.
2.Στον Αετό φτιάξαμε σχεδόν από την αρχή τα αποδυτήρια που ήταν σε άθλια κατάσταση και ταυτόχρονα μονώσαμε την οροφή που δημιουργούσε έντονη καταστροφική υγρασία. Προμηθεύσαμε το γήπεδο με ηλιακό θερμοσίφωνα που μέχρι τώρα δεν υπήρχε!!!!! 
Έγιναν εργασίες στους πάγκους του γηπέδου (φέτος θα ολοκληρωθούν μαζί με το βάψιμο όλων των χώρων). Τέλος αλλάχθηκε το προστατευτικό δίχτυ του γηπέδου και προμηθεύτηκε το γήπεδο νέα δίχτυα και κόρνερ.
Στόχος μας, όταν βελτιωθούν κάπως τα οικονομικά, είναι να κάνουμε και μια καλή συντήρηση στο γήπεδο του μπάσκετ που υπάρχει στο χώρο του γηπέδου.
3. Στο γήπεδο της Κατούνας διορθώσαμε το βόθρο του γηπέδου που προς έκπληξη όλων όσον εργάσθηκαν ήταν στον αέρα (δεν ήταν στεγανοποιημένος και υπήρχε μεγάλος κίνδυνος για σοβαρά ατυχήματα). Έγιναν χωματουργικές εργασίες έτσι ώστε να υπάρχει πρόσβαση για τους θεατές. Προμηθεύτηκε το γήπεδο νέα δίχτυα για τα τέρματα και κομμάτι από προστατευτικό δίχτυ για να καλύψει τις ανάγκες του.
     Στόχος , υπόσχεση και υποχρέωση μας ως Διοικούσα Αρχή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας είναι το γήπεδο της Κατούνας να γίνει με φυσικό χλοοτάπητα . Με την πρώτη ευκαιρία και όταν βελτιωθούν λίγο τα οικονομικά του Δήμου αυτό θα γίνει.

Β. Στην Δημοτική ενότητα Ανακτορίου (5 γήπεδα ποδοσφαίρου, 1 αθλητικό κέντρο , 1 κλειστό γυμναστήριο- γήπεδο Μπάσκετ)

1.Στο γήπεδο του Θυρρείου δημιουργούμε τουαλέτες και μπάνια. Ήδη από το 2015 φτιάξαμε βόθρο που δεν υπήρχε στο γήπεδο!!!!. Ξεκίνησαν ουσιαστικά από το καλοκαίρι του 2015 οι επισκευές επέκτασης των αποδυτηρίων και αν δεν σταματούσε η ομάδα του Θυρρείου να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα θα είχαν ολοκληρωθεί. Το 2015 έγινε και η προβλεπόμενη συντήρηση της εξέδρας του γηπέδου. Για το 2016 έχουν ήδη δρομολογηθεί οι εργασίες ολοκλήρωσης των εργασιών στα αποδυτήρια.
Επίσης τον Νοέμβριο του 2014 έγινε μερική διόρθωση στον φράχτη του γηπέδου που θα ολοκληρωθεί και αυτή αυτό το καλοκαίρι. Το γήπεδο μετά από πολλά χρόνια θα είναι ανθρώπινο. 
Βραχυπρόθεσμος στόχος είναι να βελτιώσουμε το γήπεδο μπάσκετ που υπάρχει στον χώρο (είναι σε κακή κατάσταση) και που συγκεντρώνει πολλά παιδιά, χειμώνα καλοκαίρι
2. Στο γήπεδο των Παλιαμπέλων δεν έγιναν πολλές εργασίες γιατί η ποδοσφαιρική ομάδα δεν αγωνίζεται σε κάποιο πρωτάθλημα. Το μόνο που έγινε ήταν η επιδιόρθωση των κοιλοδοκών και η αλλαγή των κλειδαριών των αποδυτήριων.
3.Στο γήπεδο του Μοναστηρακίου συντηρήθηκε και επισκευάστηκε η περίφραξη (όπου χρειάσθηκε) και τα πορτόνια. Έγιναν την περίοδο που έπρεπε καθαρισμοί αύλειων χώρων και έγινε η καθορισμένη συντήρηση στα αποδυτήρια τον Δεκέμβριο του 2014.
4.Στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου έγιναν αρκετές και σημαντικές εργασίες με την βοήθεια και την παρότρυνση της διοίκησης της ομάδας. Επισκευάσαμε ουσιαστικά από την αρχή τα αποδυτήρια και την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο.
Έχει ξεκινήσει ήδη από το 2015 η εξέδρα του γηπέδου ,που θα ολοκληρωθεί σύντομα. 
   Επίσης βοηθήσαμε την διοίκηση της ομάδας με τη περίφραξη. Το γήπεδο του Αγίου Νικολάου είναι με φυσικό χόρτο και τα δύο τελευταία χρόνια με τις προσπάθειες της διοίκησης είναι σε άριστη κατάσταση.
  Ήδη έχει προβλεφθεί να παρέχουμε στην διοίκηση ηλεκτρολογικό υλικό για να τοποθετήσουν τους προβολείς στο γήπεδο.
5.Στο κλειστό γυμναστήριο της Βόνιτσας (το μοναδικό κλειστό γυμναστήριο του Δήμου και ταυτόχρονα το αθλητικό στολίδι της Πόλης) έγιναν συντηρήσεις στο εσωτερικό (υδραυλικές ,στην θέρμανση , στο γυμναστήριο του γηπέδου, έγινε αλλαγή όλων των σπασμένων τζαμιών, στα πολυάριθμα φωτιστικά του γηπέδου, συντηρήθηκε ο ηλεκτρονικός πίνακας του γηπέδου το 2014 , φτιάχτηκαν οι εσωτερικές ειδικές πόρτες του αγωνιστικού χώρου, αγοράσθηκαν νέα στεφάνια, αγοράσθηκαν καθίσματα για να αναπληρώσουμε τα φθαρμένα και τα σπασμένα, συντηρήθηκε ο χώρος της εξέδρας).
   Εξωτερικά το 2015 καθαρίστηκε η «ζούγκλα» που είχε δημιουργηθεί πέριξ του γηπέδου. 
   Συντηρήθηκε όπου ήταν απαραίτητο η περίφραξη του γηπέδου και γίνεται συχνά αποψίλωση του αύλειου χώρου.
  Το κλειστό γυμναστήριο το 2015 πήρε μόνιμη άδεια λειτουργίας . Αυτή την άδεια την έχει μέχρι και σήμερα στην Αιτωλοακαρνανία μόνο το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Παναιτωλικού. 
   Για να γίνει αυτό πέρα από όσα αναφέραμε δημιουργήθηκε το ιατρείο του γηπέδου , αντικαταστάθηκαν οι προβληματικοί κρουνοί και πυροσβεστήρες και έγινε μια γερή συντήρηση στα μπάνια και τις τουαλέτες των θεατών . Βέβαια στο να παραμείνει το γήπεδο καθαρό και σε καλή λειτουργία σημαντικό ρόλο παίζει και η διοίκηση του Α.Ο.Βόνιτσας, που για αυτά τα παιδιά αυτό το γήπεδο είναι το δεύτερο τους σπίτι.
   Το γήπεδο συντηρείται κάθε χρόνο για να μπορέσει να διατηρηθεί και να παραμείνει επαρκές για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας της Βόνιτσας ,αλλά και για όποιον το ζητά για χρήση (αθλητικοί, πολιτιστικοί σύλλογοι, ομάδα μπάσκετ Α.Ο. Αστακού) .
6. Το γήπεδο της Βόνιτσας λόγω του ότι διαθέτει γήπεδο τένις, μπάσκετ, βόλεϊ ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο με χώμα και ένα με φυσικό χόρτο είναι ουσιαστικά ένα μικρό αθλητικό κέντρο. 
   Το μεγάλο αγκάθι είναι το γήπεδο με χόρτο γιατί λόγο της θέσης ( βαλτώδη περιοχή με πολλούς υδραύλακες, πολλές φορές ,γεμάτους με νερό λόγο της θάλασσας και του βιολογικού που υπάρχουν πέριξ των γηπέδων ) η σωστή συντήρηση του είναι συχνή και πολυέξοδη. Αν προσθέσουμε το γεγονός της αύξησης των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ ( έχει περίπου 90 άτομα σε όλα τα τμήματά του) που προπονούνται στο γήπεδο η επιβάρυνση του είναι σημαντική. 
    Οι εργασίες που έχουν γίνει αφορούν το χλοοτάπητα του γηπέδου και την συντήρηση του (το γήπεδο για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση χρειάζεται μία μεγάλη τον Ιούνιο και δύο μικρές κατάταξης κατά τη διάρκεια της χρονιάς) , την περίφραξη του Αθλητικού Κέντρου , την συντήρηση των αποδυτηρίων, την συντήρηση του αντλιοστασίου (χαρακτηριστικό το παράδειγμα τον Σεπτέμβριο του 2014 που κάποιοι είχαν βουλώσει τις σωλήνες της ύδρευσης με αποτέλεσμα το μισοχαλασμένο τότε αντλιοστάσιο να διαλυθεί τελείως) .
   Τον καθαρισμό του αύλειου χώρου και των υδραυλαύκων και την συντήρηση του χωμάτινου γηπέδου (πάτημα με οδοστρωτήρα και καθαρισμός χόρτων). 
  Γίνεται συχνή συντήρηση του χορτοκοπτικού και του οδοστρωτήρα του γηπέδου .
   Στο γήπεδο της Βόνιτσας ήταν απαραίτητο και ασφαλτοστρώθηκε ο δρόμος της εισόδου του Αθλητικού Κέντρου που μέχρι τις αρχές του 2015 ήταν χωμάτινος και επικίνδυνος. Τέλος, όποτε χρειάσθηκε έγινε συντήρηση των αποδυτήριων. 
   Το γήπεδο της Βόνιτσας σε καμία περίπτωση δεν θα σταματήσουμε να το συντηρούμε . Όσο και αν μας λασπολογούν « οι ανώνυμοι τρελοί του χωριού ».Είναι απαραίτητο για την άθληση των παιδιών που προπονούνται με την ομάδα της Βόνιτσας . 
   Οι άνθρωποι της διοίκησης του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ γέμισαν το γήπεδο με παιδιά κάθε ηλικίας .Όσο συμβαίνει αυτό εμείς θα συντηρούμε αυτό το γήπεδο.
     Βραχυπρόθεσμος στόχος με την βελτίωση της οικονομικής κατάστασης είναι να ανακατασκευάσουμε το γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ και αν υπάρχουν χορηγίες και βοήθεια να γίνει ένα βοηθητικό γήπεδο με φυσικό χόρτο 8Χ8 για να προπονούνται εκεί οι παίκτες και τα παιδιά και να διατηρείται το κανονικό γήπεδο σε καλή κατάσταση όλο τον χρόνο.

Γ. Στην Δημοτική Ενότητα Παλαίρου
1.Το γήπεδο της Πλαγιάς έγινε από την αρχή με φυσικό χλοοτάπητα κυρίως με την συμβολή του προέδρου της Πλαγιάς και της διοίκησης της ομάδας. Ο Δήμος βοήθησε με την μεταφορά μπαζών και χωμάτων μισθώνοντας ιδιώτες. 
Τώρα που το γήπεδο είναι και στην αρμοδιότητα μας έχουμε ήδη προμηθεύσει τους αρμοδίους με λιπάσματα για την αναγκαστική λίπανση του γηπέδου και με μπεκ για το αυτόματο πότισμα του χλοοτάπητα.
Ήδη έχει προβλεφθεί να παρέχουμε στην διοίκηση ηλεκτρολογικό υλικό για να τοποθετήσουν τους προβολείς στο γήπεδο.
2.Το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Παλαίρου είναι το μοναδικό γήπεδο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας με πλαστικό χλοοτάπητα . Το γήπεδο διατηρείται σε άριστη κατάσταση . Στο γήπεδο Παλαίρου χρειάσθηκε να γίνουν κατασκευές στα αποδυτήρια και έγινε και η προμήθεια και τοποθέτηση θερμοσίφωνων. 
Επίσης με την ενίσχυση του Δήμου έγιναν εργασίες συντήρησης εξωτερικών χώρων. 
Ήταν απαραίτητες οι εργασίες λόγω του ότι το γήπεδο είναι σε μια μία ήπια βαλτώδη περιοχή που χρειάζεται παρέμβαση. Αρχές του 2015 έγινε ο έλεγχος της εξέδρας για την στατικότητα της και για τυχόν φθορές. 
Δημιουργήθηκαν τουαλέτες (υποχρεωτικό έργο για την άδεια λειτουργίας του γηπέδου) για τους θεατές και χώρος για κυλικείο κάτω από την εξέδρα.
Μένει να γίνουν διορθώσεις στον φράχτη του γηπέδου και να βαφτούν σημεία της εξέδρας που έχουν σκουριάσει.

     Το αθλητικό υλικό που παρείχαμε αυτά τα δύο χρόνια ήταν μια σημαντική βοήθεια προς τα αθλητικά σωματεία που δυσκολεύονται πλέον να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις και να διατηρήσουν τους αθλητικούς συλλόγους. 
    Είναι σημαντικό το έργο αυτών των ερασιτεχνών παραγόντων αφού φέρνουν τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό.
Το υλικό που δίνεται είναι για τα γήπεδα και το χρησιμοποιούν και οι αθλητικοί σύλλογοι (πχ μπάλες, δίχτυα, σημαιάκια, στεφάνια, μπασκέτες, Κ.α.)
  Τέλος όπου χρειάσθηκε δόθηκαν χρώματα για να φρεσκάρουν, οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν (προς τιμή τους οι παράγοντες των ομάδων σε πολλά γήπεδα με τα υλικά που τους δίνουμε φρεσκάρουν τους χώρους των γηπέδων ) τα γήπεδα .
   Τα έργα που έγιναν όπως διαπιστώνεται ήταν έργα που εν έτη 2016 έπρεπε να είχαν γίνει. 
    Ξεκινήσαμε ουσιαστικά από χαμηλή βάση (εκτός κάποιον περιπτώσεων) και ήδη έχουμε σουλουπώσει αρκετά τα χρησιμοποιούμενα γήπεδα του Δήμου. 
     Όπως αποδεικνύεται τα χρήματα που δαπανήθηκαν από το Κέντρο Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας τα δύο τελευταία χρόνια ( συνολικά- αλλά τα έχω στη διάθεση σας και κατά δομή του ΝΠΔΔ ) είναι πολύ λιγότερα από κάθε άλλη χρονιά (από την ίδρυση του ΝΠΔΔ). Τα έργα που έγιναν αντίθετα είναι υπερδιπλάσια και ουσιαστικά.
     Είναι σημαντικό να αναφέρω ότι το 10 % των χρηματικών ενταλμάτων για την Δομή των Αθλητικών εγκαταστάσεων ήταν για πληρωμές και υποχρεώσεις της προηγούμενης Διοικητικής Αρχής (2011-2014 ) του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Ο «Ρομπέν των ......... » Όλη την ημέρα σχεδιάζει και στέλνει «ραβασάκια» και ανούσιες καταγγελίες στις υπεύθυνες ελεγκτικές υπηρεσίες και Διοικήσεις. Καταγγελίες που έχουν πέσει στο κενό.
Κάνει τεράστιο αγώνα τους 13 ψήφους που πήρε στις Δημοτικές εκλογές του 2014 να τις κάνει 20 στις Δημοτικές εκλογές του 2019. 
Μιλά συνέχεια για «αδιαφάνεια» και για μη νόμιμες απευθείας αναθέσεις οι οποίες όμως είναι θεσπισμένες και εγκεκριμένες από το κράτος.
Αν οι απευθείας αναθέσεις δεν ήταν νόμιμες, τότε η Κεντρική διοίκηση θα τις είχε απορρίψει και ο εισαγγελέας θα είχε επέμβει;
Δεν έχει σκεφθεί ότι δεν θα είχαν εγκριθεί; 
Αλλά μάλλον δεν το έχει κατανοήσει ακόμη. Λογικό.
Έχουμε μάθει τον ρόλο του και τα «παιχνίδια του». 

    Αποκαλύφθηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στην Κατούνα, που παρότι άκουσε απίστευτα πράγματα από τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Μεδεώνος (δεν αναφέρομαι στον οικόπεδο του βιολογικού Κατούνας) δεν είδα να βγάζει άχνα. Μάλλον δεν κατάλαβε τι έγινε.

Εμείς στις δύσκολες οικονομικές εποχές που βιώνουμε παράγουμε έργο και θα συνεχίσουμε να παλεύουνε για την ανάπτυξη αυτού του τόπου (όσο και αν ενοχλεί μερικούς). Για αυτό μας όρισαν οι πολίτη του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και μόνο γιαυτό. Οι πολίτες θα μας κρίνουν και μόνο αυτοί. 
Σέβομαι απόλυτα το δημόσιο χρήμα. Όποιος υποψιάζεται παρανομία ή αμφιβάλει για τις δαπάνες υπάρχουν τα αρμόδια όργανα στα οποία μπορεί να απευθυνθεί.
   Εισαγγελέας υπάρχει σε Λευκάδα, Πρέβεζα και Αγρίνιο, οποιοσδήποτε αντιλαμβάνεται κάτι μη νόμιμο μπορεί να απευθυνθεί εκεί . Θα έχω στην διάθεση του όλα τα στοιχεία από την γένεση του ΝΠΔΔ, όλα τα περιουσιακά στοιχεία εμού και των μελών της οικογενείας μου.
   Αλλά αν δεν απευθυνθούν σε αρμόδια όργανα ας σταματήσουν να λασπολογούν επώνυμα και ανώνυμα και να αφήνουν υπονοούμενα εις βάρος μου και εις βάρος του ΝΠΔΔ.
    Διαφορετικά θα αναγκαστώ να απευθυνθώ στα αρμόδια όργανα γιατί πλέον βάλλομαι αδίκως, αναίτια και αισχρά επαγγελματικά αλλά και προσωπικά.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ


ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ 
ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΚΑΦΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: Ανακοίνωσε (9) εννέα προσλήψεις και προσέλαβε (8) οκτώ!!

Αναλυτικά η απάντηση που υπογράφει ο πρόεδρος του Κέντρου Παντελής Αποστολάκης:

«Είναι αδιανόητο και για γέλια να επιρρίπτει ευθύνες  με αυτό τον τρόπο και να μιλά για  προχειρότητα και για παράλειψη, που όπως τονίζει, «δείχνει ότι κάποιοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους».
   Είναι αδιανόητο, γιατί όντως γράφτηκε αρχικά η πρόσληψη 9 ατόμων αλλά προσλήφθηκαν 8. Αυτό έγινε γιατί δεν υπήρχε δεύτερη υποψήφια ειδικότητας ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων επομένως η μία θέση έμεινε κενή. Τα 8 αυτά άτομα αναφέρονται ονομαστικά πιο κάτω στο έγγραφο.       Άρα δεν μιλάμε για  απίστευτη γκάφα αλλά για ένα λάθος που δεν ωφέλησε ή αδίκησε κανένα και που σε καμία περίπτωση (όπως γράφτηκε)  δεν θα άφηνε  τους παιδικούς σταθμούς στον αέρα. Έγινε ένα λάθος που θα μπορούσε να το κάνει ο καθένας.
    Έγινε ένα λάθος που δεν επηρεάζει κάτι, μια μέρα που δύο μόνο υπάλληλοι δούλευαν για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ πέντε Παιδικών Σταθμών ( πρόγραμμα που η εξέλιξη του καθορίζει την βιωσιμότητα των παιδικών σταθμών) , έκαναν εγγραφές στον Παιδικό Σταθμό Βόνιτσας, δούλευαν το Διαύγεια για να πληρωθούν άμεσα οι προμηθευτές τροφίμων, πετρελαίου και είδη καθαριότητας των παιδικών σταθμών , περνούσαν   τα μόρια των διαγωνιζόμενων του δίμηνου για να τα έχει η επιτροπή έτοιμα για έλεγχο, έγραφαν σημαντικές  αποφάσεις που έπρεπε άμεσα να σταλθούν για έγκριση και ταυτόχρονα δούλευαν για τις καθημερινές εκκρεμότητες. Εκείνη την ημέρα έφυγαν από το γραφείο (έχει γίνει πολλές φορές) μετά τις 05.00 μμ για να ανταπεξέλθουν και να τελειώσουν όλες τις επείγουσες εκκρεμότητες.
    Το λάθος ήταν τέτοιου τύπου, που τους μόνους που ενόχλησε ήταν τους ανθρώπους που το μόνο που τούς ενδιαφέρει είναι πως θα κατηγορήσουν την Δημοτική Αρχή.
    Επίσης η διοικούσα αρχή δίνει την επιλογή της ”ορθής επανάληψης” για ένα έγγραφο που δεν έχει δόλο και δεν έγινε για να ωφελήσει κάποιον . Δεν ακυρώνει αποφάσεις για τέτοιου είδους λάθη που γίνονται εκ παραδρομής.
   Γιατί για τέτοιου είδους παραλείψεις είναι αδιανόητο οι «Αυριανιστές» του είδους να επιρρίπτουν ευθύνες και να μιλούν για προχειρότητα.
    Το γνωρίζουν και οι ίδιοι ότι με τέτοιου είδους λάθη δεν ακυρώθηκε ποτέ διαγωνισμός.
    Το γνωρίζουν και οι ίδιοι (γι’ αυτό τους πειράζει τόσο) ότι το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης λειτουργεί άψογα.
      Άδικα λοιπόν προσπαθούν γιατί η διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας κάνει άψογα την δουλειά της σε πολύ δύσκολες εποχές (με τα λάθη τους, τα μείον και τα συν),  προς όφελος των πολιτών και του τόπου μας αδιαφορώντας για τα προκατειλημμένα ανούσια άρθρα.
    Κλείνοντας με την ευκαιρία που μου δόθηκε θέλω να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης για την δουλειά που προσφέρουν, αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης για την στήριξη και την βοήθεια που παρέχει στην δομή.»

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟNEWS 





38 σχόλια:

  1. Δήμαρχε Αποστολάκη είναι δυνατό να έχετε ακόμη Πρόεδρο στο Κέντρο Μέριμνας αυτό τον άνθρωπο; Είναι η δεύτερη φορά που γράφει αυτά τα απίστευτα για το Κώστα. Εγώ ψηφίζω δεξιά. Το Κώστα το ξέρω πολύ καλά. Είναι και πολύ προσεχτικός σε αυτά που γράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ζωη ψεματα. Ας ερθει να μας δειξει που ειναι ο χορος του κυλικειου και οι τουαλετες στο γηπεδο της Παλαιρου.
    Δεν γνωριζω τι γινετε στα αλλα γηπεδα αλλα φανταζομαι και εκει ψεματα θα λεει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντί να ζητήσεις συγγνώμη από τους Δημότες της Κατούνας που μας κοροϊδεύετε ότι δεν υπάρχουν λεφτά για το γήπεδο μας , ενώ στη Βόνιτσα ξοδεύατε τόσα χρήματα βρίζεις τον άνθρωπο με αυτό το τρόπο. Ντροπή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαγορευεται δηλαδή να υπερασπιστεί τον εαυτό του και αυτό που εκπροσωπει. Μόνο εσεις έχετε αυτό το δικαιωμα. Τι νοοτροπία είναι αυτη xiromero. Δεν το περίμενα από εσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κώστα μη μασάς. Αυτά όλα στη φόρα. Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχασες τον ύπνο σου κ Παντελή. Μπροστά στη πραγματικότητα βρίζεις, προκαλείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπως αποδεικνύεται τα χρήματα που δαπανήθηκαν από το Κέντρο Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας τα δύο τελευταία χρόνια ( συνολικά- αλλά τα έχω στη διάθεση σας και κατά δομή του ΝΠΔΔ ) είναι πολύ λιγότερα από κάθε άλλη χρονιά (από την ίδρυση του ΝΠΔΔ). Τα έργα που έγιναν αντίθετα είναι υπερδιπλάσια και ουσιαστικά .
    Σε άλλο σημείο γράφει.
    Από 1 Σεπτεμβρίου του 2014 έως και σήμερα διοικεί η σημερινή Δημοτική Αρχή.

    Βλέπουμε λοιπόν ότι έχει γίνει μια συνετή διαχείριση χρημάτων

    (χωρίς να υπάρχει καμία μομφή ή υπόνοια για την προηγούμενη διοίκηση).

    Αυτά τα δύο συμβιβάζονται με τη λογική Δήμαρχε Αποστολάκη και Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας; Και αφού τα βρήκε όλα σε άσχημη κατάσταση πως λέει ότι δεν κακοδιαχείρηση από τους προηγούμενους. Σας εκθέτει όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι γραφεις ανώνυμα αφου ολοι καταλάβαμε ποιός εισαι;
      Δεν καταλαβαίνω γιατι δεν γράφεις επώνυμα.
      Θάρρος της γνώμης είπαμε και όχι ανώνυμα.

      Διαγραφή
  8. Αυτά τα 63.248 που δεν αναφέρεις σε πιο γήπεδο πήγαν, έγινε τυχαία Παντελή; Μήπως εδώ έχουμε κουτάλα χοντρή σε 22 μόλις μήνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κε Αποστολάκη, το έργο σου το νοιώθουμε εμείς που εξυπηρετούμαστε απο το νομικό πρόσωπο. Έχεις σοβαρότερο έργο από το να απαντάς σε κάθε μονίμως φωνασκούντα , που δεν έχει δύναμη ψυχής ούτε μάτια να δει έστω και ένα μικρό καλό που γίνεται σ' αυτό το τόπο. Μηδενιστές εκ συστήματος και πεθαμένης ιδεολογίας, δεν μπορούν να αναγνωρίσουν τα λάθη τους και προσπαθούν να μειώσουν όσους πραγματικά εργάζονται και προσφέρουν ουσία . Συνέχισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαστε σοβαροί ρε; 14.971,9 ευρώ για μπάλες, δίχτυα, σημαιάκια σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα και δεν είναι σπατάλη αυτή; Μήπως τα χρήματα πήγαν σε τσέπες; Σε ποιές άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παντελή όποιος ανακατέβετε με τα πίτουρα έχει σίγουρη κατάληξη. Θα γίνει κουτσουλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρόσθεση ξέρεις Παντελή; Είναι και πολύ κομψός ο χαρακτηρισμός σπατάλη . Πολύ και γλυκό μέλι έπρεπε να γράφει. Μην νομίζεις ότι δεν καταλαβαίνουμε τι κάνεις. Δεν βλέπεις πως τον κάνει ήρωα το Πογωνιώτη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θύμιο Φερεντίνο είναι δυνατό να γίνεται αυτή η κατασπατάληση του Δημοτικού χρήματος και συ να μην μιλάς; Τι φοβάσαι; Σε κρατάει κανένας Αποστολάκης Γεώργιος ή Παντελής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έχεις το θράσος να μιλάς Παντελή; Αυτή δεν είναι σπαταλη που γράφει ο Κώστας αυτή είναι αλόγιστη χρήση δημόσιου χρήματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας παει ο Κώστας στον εισαγγελέα επιτέλους!!!!
      Δικαιοσύνη δεν αποδίδει το δημοκρατικό και πλουραλιστικο Ξηρόμεροnews, αλλα μόνο τα δικαστήρια. Άντε γιατί βαρεθήκαμε και τους μεν και τους δε.

      Διαγραφή
  15. Είσαι σοβαρός ρε Παντελή; Είναι δυνατό να ξοδεύτηκαν τόσες χιλιάδες ευρώ μόνο για λιπάσματα στα γήπεδα; Που απευθύνεσαι σε κάφρους ή ηλιθίους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καθαρίσαμε τους αύλειους χώρους των γηπέδων λέει ο Παντελής. Ρε τι διαβάσουμε και τι θα δούμε πάνω στο πανικό του. Δήμαρχε συγκράτησε τον. Δεν παίζεται με τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 11.41 και εγώ από την Πάλαιρο ειμαι και δεξιός που ψήφισε Θύμιο είμαι. Μην λέμε όμως ότι θέλουμε . Πρέπει να εισαι στραβός για να μην δεις την κατασκευή που έγινε κάτω από την κερκίδα , όπως μπαίνεις στο γήπεδο φάτσα . Εντάξει δεν είμαστε με τον Αποστολάκη αλλά μην τς καταρίποτυμε όλα ...... Έλεος. Αν εισαι Ζαβερδιανός άσε τα ανώνυμα και έλα να δώσεις και καμμιά συνδρομή στην ομάδα της Παλαιρου που προσφέρει έργο . Εκτός και αν δεν είσαι Παλαιριώτης και εισαι Κατουνιώτης από την Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 11.41 πμ αν δεν υπάρχει χώρος για κυλικείο και τουαλέτα στο γήπεδο της Παλαίρου τότε τι κάθεσε τρέξε να το καταγγείλεις επώνυμα ή ανώνυμα. Αν όμως δεν το κάνεις μείνε στο καβούκι σου και στην ανωνυμία σου γιατί θα εκτεθείς.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παντελή τα στοιχεία δεν τα αμφισβητείς πουθενά. Οι δαπάνες έγιναν. Σε ορισμένες περιπτώσεις δεν στέκουν λογικά να έγιναν τόσες πολλές ως άθροισμα. Είναι προκλητικά μεγάλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για τη συνεδρίαση του Δημοτικου συμβουλίου στην Κατούνα:
    Μου φαίνεται ότι δεν ακούς καλά Παντελή! Ακουστηκε η δεν ακουστηκε μια πολυ βαρια φραση σε βαρος της δημοτικής αρχής και η οποία δεν έχει ειπωθεί ποτε βαρύτερη στην ιστορία του δήμου;
    Γιατί δεν κανατε μήνυση; γιατι δεν φωνάξατε εισαγγελέα, αστυνομία να πάτε κατ ευθείαν αυτόφωρο τον υβριστή και συκοφάντη και να καταδικαστεί; Τι συνέβη; Τι φοβηθήκατε; Το κάνατε γαργάρα;
    Αν θες Παντελή βγάλε στο αέρα τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά του συμβουλίου για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.....
    Λένε και μια παροιμία στην Κατούνα: "Λαγός την φτέρη κούναγε, κακό του κεφαλιού του".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. παντελη πες αλευρη η κατουνα σε γηρευη τη κανατε για τη νεολαια της κατουνας τιποτα δεν σας νιαζει ξηπνηστε κατουνιοτες ενα το μπασκετ στο γημνασιο σε μαυρα χαλια φωτισμος μηδεν πισα χαλασμενη στεφανια και δηχτακια δεν υπαρχουν εξεδρες χαλια δευτερο παιδικη χαρα σε ολοκληρη κατουνα μια διπλα στην αγια παρασκευη ο θεος να την κανει σκουριασμενα και χαλασμενα οτι σαβουρα τους απομινε την φερανε σε εμας τριτων το μπασκετ στο δημοτικο η πισα επικηνδηνη γεματη αμο και χαλικια για να παιξης αποκλιεται θα τσακιστης ουτε γραμες υπαρχουν βαριουνται να της βαψουν τεταρτων μπασκετ στο ληκιο καλη η πισα και ναναι καλλα τα παιδια που πηγαν και εφτιαξαν της γραμες μονοι τους και βαλανε και δηχτακια στης μπασκετες και μεχρι της γραμες και απο το βολει φτιαξανε αλλα πηγενεται να αλαξετε το φιλε που ειναι σουροτηρη και τησ κολονες που το κραταη γιατι ειναι σκουριασμενες και κουνιουνται και θα πλακοσουν κανενα παιδακι και τωρα το τελευταιο γηπεδο κατουνας σε αθλια κατασταση ο δρομος προς το γηπεδο χαλια λακουβες γεματος δεξια και αριστερα χορταρια και προχοραμε αποδητηρια θελουν καθαρισμα και βαψιμο μεσα εξω οι κλιδαριες απο τα αποδητηρια χαλασμενες παει οπιος γουσταρη και κανει οτι θελη εσοτερικος χορος γηπεδου χαλια γεματος χορταρια και αγκαθια τα δηχτια σκησμενα απο τα αλογα και τα προβατα που μπαινουν και βοσκανε τι να μας πεις παντελο εργα οχι λογια απο λογια χορτασαμε ειμασται και εμεις εδω οχι οι βονιτσα μονο.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΣΤΗΝΚΕΡΚΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ; ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στον ΠΑΤΟ βρίσκεται η ΚΑΤΟΥΝΑ στις αθλητικές εγκαταστάσεις απο το Κεντρο μέριμνας. Το γήπεδο της Βόνιτσας είναι «η κότα με τα χρυσά αυγά» και της Κατούνας τριτοκοσμικό. Συμφωνα με τον ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ο Παντελής με φοβερό... τάκλιν και τρικλοποδιές έβγαλε τα παρακάτω ποσά, στα οποία η Κατουνα (ενότητα Μεδεώνος) είναι τελευταία και καταιδρωμένη.
    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΣΑ:
    -80.000 Ε στη Βόνιτσα
    -11.000 € στην Πάλαιρο
    -9,000 € στην Κατούνα

    Γιατί την καταντήσατε τελευταία την Κατούνα; Υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι απο την Κατούνα να διαμαρτυρηθούνε; Αυτή είναι η ίση μεταχείρηση που υποσχεθήκατε; Στη βόνιτσα "Στολίδια" έτσι τα λέει ο Παντελής και στην Κατούνα "Κοτέτσια";
    Εγκατάλειψη, υποχρηματοδότηση των αθλητικών υποδομών και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στη Κατούνα ματώνει.....
    Κρίμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. lipasma leei o pantelis oti agorase gia to gipedo tis paleroy. xelene kai oi petres afoy to gipedo einai plastiko,. oso gia to kleisto den exei balei oti mia proka kai leeei oti ekane tosa polla. mazeceton dimarxeeeeeeeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ότι γίνεται στο γήπεδο της Παλαιρου είναι δωρεά που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του. Μην εκμεταλλεύεστε τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λάκια Στούπα Αντιδήμαρχε Οικονομικών και Κατουνιώτη πως ανέχεστε τέτοια άνιση μεταχείριση; Γιατί κάθεστε προσοχή στους Αποστολάκηδες; Σε λίγο δεν θα μπορείς να κυκλοφορείς πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αντιδήμαρχε κ Πάντα και γεωπόνε στο επάγγελμα πως ανέχεσθε να κόβει ο Παντελής σε 22 μήνες τόσες χιλιάδες ευρώ για λιπάσματα για τα γήπεδα. Είναι πρόκληση και έχετε και σεις ευθύνη που δεν μιλάτε. Διαφορετικά το μέλι είναι γλυκό και πολύ από ότι φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Αντιδήμαρχος Τσακάλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Φραδέλος το λίπασμα για το γήπεδο της Παλαιρου που έχει πλαστικό τάπητα και είχε γράψει ο Παντελής στο προϋπολογισμό του Κέντρου Μέριμνας το παρέλαβαν και το έριξαν στο γήπεδο; Η κ Λίτου τι λέει για όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δήμαρχε Αποστολάκη Γιώργο αν οι δαπάνες αυτές είναι πραγματικές τότε ο Πρόεδρος Παντελής Αποστολάκης και τα μέλη του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας της πλειοψηφίας οφείλουν να παραιτηθούν. Αν δεν το κάνουν πρέπει να τους αντικαταστήσετε αμέσως. Διαφορετικά λειτουργούν σύμφωνα με τις δικές σας εντολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δήμαρχε να τον χαίρεσαι το Παντελή. Θα σε στείλει στο Καστελόριζο. Η προκλητικότητα του και η πολιτική του ανοησία δεν έχουν όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μας δουλεύεις ρε Παντελή. Αν αυτές οι δαπάνες που λες δεν είναι σπάταλη τότε ποιες είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αν είναι έτσι όπως τα λες φίλε για γηπεδο παλαίρου, αφού τα κονδύλια κόπηκαν που πήγαν τα λεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ουδέποτε κόπηκαν λιπάσματα για το γηπεδο της Παλαίρου. Αυτό ήταν ένα πολιτικό τέχνασμα του Τριακωνστσντή. Αν υπάρχει ανεβάστε το διαφορετικά σταματήστε την παραπληροφόρηση .
    Ευχαριστώ και παρακαλώ να δημοσιευθεί
    Ενεργός πολίτης της Παλαίρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Για τον 4:46 μμ πρόσεχε, έγραψα εγώ ο 11:29 ότι ο Παντελής έχει γράψει στο προϋπολογισμό του Κέντρου Μέριμνας ποσό για λίπασμα για το γήπεδο της Παλαίρου. Για το θέμα είχε γελάσει και το παρδαλό κατσίκι πέρυσι, όπως και για το ένταλμα που αναφερόντανε στο φωτισμό του βλάχικου γάμου στη Πάλαιρο που γίνεται μέρα μεσημέρι. Για τη δική σου βλακεία και του Παντελή δεν μπορώ να κάνω τίποτε. Κώστα βγάλτα όλα στην επιφάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Θύμιο Φερεντίνο θυμάστε ποιος σε εφημερίδα τοπική και δική του ηλεκτρονική ιστοσελίδα έγραφε για υπερτιμολογήσεις και εικονικές προμήθειες και εικονικές αναθέσεις επί των ημερών σου ως Αντιδημάρχου Οικονομικών; Συμφωνούν με τη λογική Θύμιο ορισμένες δαπάνες για ίδια προμήθεια πχ λιπάσματα, υδραυλικά κλπ. Αν δεν μιλήσεις αυτό λέγεται συγκάλυψη κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος ή σε κρατάνε . Διάλεξε και πράξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Βασίλη Τζεφριέ Δημοτικέ Σύμβουλε όσο δεν μιλάς ενοχοποιήστε πολιτικά. Έχεις καταλάβει που έχεις μπλέξει; Δες τι γίνεται και για αυτό σε άφησαν έξω από παντού όσο αφορά τα οικονομικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο