Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Μαζεύτηκαν τα τραπεζοκαθίσματα στον πεζόδρομο Ηλιού (φωτο)

Μετά την ενημέρωση που δόθηκε από την Δημοτική Αστυνομία, σχετικά με τις αυθαίρετες καταλήψεις κοινοχρήστων χώρων και το επικείμενο «μάζεμα» των παράνομων τραπεζοκαθισμάτων, οι επαγγελματίες σε αρκετούς πεζόδρομους στο Αγρίνιο, έδειξαν να συμμορφώνονται από μόνοι τους. Το πρωί έγιναν έλεγχοι μόνο στον πεζόδρομο Ηλιού και δεν διαπιστώθηκαν παραβάσεις......

Έτσι η  όψη που παρουσίαζε από το πρωί ο κεντρικός πεζόδρομος της Ηλία Ηλιου ήταν τελείως διαφορετική με τους επαγγελματίες πάντως να εμφανίζονται για άλλη μια φορά διχασμένοι σχετικά με το μέτρο.
Η ανοχή που υπήρχε όλα τα προηγούμενα χρόνια, δημιούργησε μια πάγια κατάσταση και η τωρινή αλλαγή βρίσκει κάποιους αντίθετους. Για παράδειγμα υπάρχουν επαγγελματίες που υποστηρίζουν πως η εξέλιξη αυτή θα επιφέρει μείωση τζίρου σε καταστήματα και απολύσεις προσωπικού.
Υπάρχει μια άλλη μερίδα επαγγελματιών που υποστηρίζει πως εφαρμόζονται δυο μέτρα και δυο σταθμά και πως υπάρχουν περιπτώσεις «καραμπινάτων» παρανομιών με κάλυψη πχ διάφορων χώρων και δημιουργία κατασκευών που προκαλεί τουλάχιστον απορίες εάν και πως έχουν αδειοδοτηθεί.
Από την άλλη πλευρά υπάρχουν και εκείνοι οι επαγγελματίες αλλά και μεγάλη μερίδα του κόσμου, που συμφωνούν με την τήρηση της νομιμότητας, φτάνει αυτή να αφορά σε όλα τα επίπεδα, και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους εντός των ορίων του δήμου.



agriniopress

1 σχόλιο:

  1. ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο