Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝ ΕΡΓΑΣΙΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ

      Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις επιχορηγούνται για την πρόσληψη ωφελούμενων ΤοπΣΑ για 4 μήνες, με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν κάνει απολύσεις το τελευταίο τρίμηνο.

Δεν επιχορηγούνται:
•Νυκτερινά κέντρα
•Επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών καθαριότητας και φύλαξης
•Εποχικές επιχειρήσεις για το εποχικό προσωπικό
•Συστεγαζόμενες επιχειρήσεις
•Σύλλογοι και Σωματεία
•Επιχειρήσεις με έδρα την οικία του εργοδότη
•Επιχειρήσεις του τομέα της αλιείας
      Το ποσό της επιχορήγησης είναι 18 ευρώ/ημέρα πλήρους απασχόλησης για ωφελούμενους πάνω από 25 χρονών και 15 ευρώ/ημέρα πλήρους απασχόλησης για ωφελούμενους κάτω από 25 χρονών, μέχρι 25 ημέρες το μήνα...............


    Για την πρόσληψη, οι επιχειρήσεις υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση στον ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) και την στέλνουν ηλεκτρονικά στο ΚΠΑ2 όπου υπάγονται.
       Θεωρούμε ότι η δυνατότητα επιχορήγησης ωφελούμενων ΤοπΣΑ μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τον Κύκλο Εργασιών σας, δεδομένου ότι οι 80 ωφελούμενοι της περιοχής είναι καταρτισμένοι σε θέματα τυποποίησης, προώθησης αγροτικών προϊόντων και παροχής υπηρεσιών.  Ταυτόχρονα είναι πιθανόν να διευκολύνει την επιχείρηση σας στις σχέσεις της με τις διάφορες υπηρεσίες. 

    Η Α.Σ. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝ ΕΡΓΑΣΙΑ είναι στη διάθεση σας για κάθε βοήθεια, στο τηλέφωνο 2643022121 και στο Email: ypram@otenet.gr. 



2 σχόλια:

  1. Ποιος προεδρεύει σ' αυτήν την συνεργασία; Συνεχίζει ο Δ¨ημος να είναι μέτοχος ; Τι περιμένεις Αποστολάκη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι είναι τούτο ; Προσπάθεια να βρουν δουλεια οι «ωφελούμενοι» από το άλλο πρόγραμμα των 300 χιλ ευρω ; Αυτό όμως δεν γίνεται , γιατί οι προσλήψεις αν δεν κάνω λάθος θα γίνουν μέσω του ΟΑΕΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο