Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Έως τέλος Γενάρη αποζημιώσεις για το χαλάζι στην Αιτωλοακαρνανία

      Για τις εκτεταμένες ζημιές σε Καλύβια, Νεάπολη, Αγρίνιο και Θέρμο από τη χαλαζόπτωση την 6η Οκτωβρίου, οι εκτιμήσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν την επόμενη εβδομάδα και για όσους έχουν εκπληρωμένες τις εισφορές τους προς το ΕΛΓΑ αναμένεται, να μπορέσουν, να πληρωθούν ως τα τέλη Γενάρη.
    Για τις ζημιές που έχουν προκληθεί σε Αμπέλια, Παρακαμπύλια και Παραβόλα από την χαλαζόπτωση τη 19η του Νοέμβρη αναμένεται να ξεκινήσουν από την ερχόμενη εβδομάδα οι εκτιμήσεις.
     Αυτή ήταν η ενημέρωση που είχε η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Τριανταφύλλου σε συνάντησή της με το Διευθυντή του ΕΛΓΑ στο Αγρίνιο, όπου και ενημερώθηκε για τις δράσεις του οργανισμού......    Η κα Τριανταφύλλου ενημερώθηκε για τις περιοχές (Φωκίδα, Λευκάδα, Αιτωλοακαρνανία), που καλύπτει ο οργανισμός αλλά και για τη στελέχωση του υποκαταστήματος Αγρινίου. 
    Η βουλευτής σημείωσε πως τόσο η μεγάλη, σε έκταση περιοχή, που καλύπτει το υποκατάστημα Αγρινίου όσο και η αναγκαιότητα άμεσης επέμβασης του επιστημονικού προσωπικού του ΕΛΓΑ, επιβάλουν να εξεταστεί από την διοίκηση του οργανισμού και περαιτέρω στελέχωση του.


http://www.agronews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο