Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» στο Στρογγυλοβούνι και στα Πηγάδια

         Το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» επεκτάθηκε μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου και στην Τοπική Κοινότητα Στρογγυλοβουνίου καθώς και στον οικισμό Πηγάδια
    Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε επίσκεψη χθές ημέρα Τρίτη 25-11-2014 στις αναφερόμενες  Τοπικές Κοινότητες και θα πρέπει να σημειωθεί η πολύτιμη βοήθεια του κ. Δόσκα Μιχάλη Γραμματέα του Πολιτιστικού Συλλόγου Στρογγυλοβουνίου, του κ. Τσιλίκα Σπύρου Β’ Αντιπροέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Σρογγυλοβουνίου και του κ. Σκεπετάρη Παντελή Ταμία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η ΜΑΝΙΝΑ»...........    Ο υπεύθυνος κοινωνικός λειτουργός του προγράμματος κ. Σπετσέρης Φώτιος μαζί με την ομάδα των συνεργατών του θα βρίσκεται κάθε Τρίτη στην Τοπική Κοινότητα Στρογγυλοβουνίου και στον οικισμό Πηγάδια αντίστοιχα.  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γεωργούλας Κωνσταντίνος

Το Μπλογκ Στρογγυλοβούνι γράφει: 
Η βοήθεια στο σπίτι στο Στρογγυλοβούνι και στα Πηγάδια. Μία εξαγγελία που έγινε πραγματικότητα

    Μια μεγάλη ανάσα πήραν σήμερα οι κάτοικοι του Στρογγυλοβουνίου βλέποντας τις εξαγγελίες του δημάρχου Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη να παίρνουν σάρκα και οστά. Η "Βοήθεια στο σπίτι" είναι πλέον γεγονός και στο μικρό χωριό μας.
    Οι κάτοικοι υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά το ιατρικό τιμ υπό του κοινωνικού λειτουργού Σπετσέρη Φωτίου. Οι άνθρωποι αυτοί, που είναι μεγάλης ηλικίας, νιώθουν πια ότι έχουν δίπλα τους κάποιον να τους νοιάζεται και δεν τους ξεχνά ούτε τους παραγκωνίζει σαν παλαιά μηχανήματα.
    Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά έναν αγωνιστή, τον πρόεδρο της κοινωφελούς κ. Γεωργούλα Κωνσταντίνο, γιατί όλο αυτό είναι και ένα προσωπικό του στοίχημα και είμαστε πεπεισμένοι πλέον ότι και η μελλοντική συνεργασία μας θα είναι εξίσου καλή σε οποιοδήποτε θέμα προκύψει.

Δόσκας Μιχάλης

http://stroggyloboyni.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο