Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Παναγιώτης Σταϊκος Η απάντησή μου σε αυτούς που με απειλούν με Οικονομικούς Επιθεωρητές και σε ότι άλλο λένε. ¨ «Όμως ο Μάης θα σας γιατρέψει.!!!»

Αγαπητό παλληκάρι όχι  μόνο δεν έχω αντίρρηση να μπει   ένας,  αλλά επαυξάνω να μπουν  χίλιοι Επιθεωρητές,  όπως λες από το 1982.

Όμως  αυτό που εσύ χαρακτηρίζεις  ,μέσα από τον φθόνο σου << από το κακό στο χειρότερο >>, η πλειοψηφία της κοινωνίας το χαρακτηρίζει  μεγάλη πρόοδο  και να είσαι βέβαιος, ότι θα το επιβεβαιώσει και στις επικείμενες εκλογές και τότε θα καταπιείς την γλώσσα σου........


Απαντώ λοιπόν και στον κύριο Γεωργαλή ,τον οποίο επικαλείσαι  ,τον οποίο η κοινωνία δεν αποδέχτηκε εκλογικά δύο φορές , δίνοντάς του τόσο μικρά ποσοστά, που δεν κατάφερε να εκλεγεί ούτε ο ίδιος Δημοτικός Σύμβουλος( πάλι τα ίδια έλεγε)!!!
Όταν λοιπόν  ανέλαβα το 1987  ο Αστακός είχε 10 λεπτά την ημέρα   και φέραμε  το νερό από τον Άγιο Δημήτριο.!!
Ο Αστακός δεν είχε Λύκειο και τα παιδιά πήγαιναν  σχολείο σε κάτι αποθήκες  και κατασκευάστηκε σύγχρονο Λύκειο , το οποίο μάλιστα έχει και μια από τις καλλίτερες σχολικές βιβλιοθήκες στην Ελλάδα.!!!   
Ο Αστακός δεν είχε Κοινοτικό Κατάστημα  και η Κοινότητα στεγαζόταν σε ενοικιαζόμενο  κτήριο .!!
 Εμείς κατασκευάσαμε το σημερινό Δημαρχείο, το οποίο εκτός από το  Δημαρχείο  Ξηρομέρου , έχει και την μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου   και  καλύπτει και τις ανάγκες του ΚΕΠ  και της Εφορίας .!!! 
Έγινε το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο Γυμνάσιο  , το οποίο μεγάλωσε γενιές αθλητών και είναι η έδρα της ομάδας μπάσκετ του Αίολου .!!!
Έγινε ο μόλος του Εσχατολάγκαδου, ο οποίος εξυπηρετεί πάνω από  100 σκάφη .!!
Στην συνέχεια  έγιναν ο βιολογικός καθαρισμός , τα σφαγεία , η ύδρευση των Βλυζιανών , η δεύτερη γεώτρηση του Βασιλόπουλου ,  οι Ασφαλτοστρώσεις των δρόμων Βασιλόπουλου –Βελάς, Μπαμπίνης –Μαχαιρά-Τσαπουρνιά, Πρόδρομος –Γουριώτισσα, Αγράμπελα –Πηγάδια  και ασφαλτοστρώθηκαν οι περισσότεροι  δρόμοι σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα.!!!
 Άλλαξαν τα φωτιστικά σώματα σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα .!!
 Αγοράστηκε το Νεοκλασικό , το οποίο αποτελεί στολίδι της Αρχιτεκτονικής μας Κληρονομιάς. Προμηθευτήκαμε 12 μηχανήματα σε μία τετραετία και παρέδωσα και 13 μελέτες με τεύχη δημοπράτησης και περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις   .!!!
Τοποθετήθηκε χλοοτάπητας στο γήπεδο του Ηρακλή και έγιναν γήπεδα  5χ5  , με χλοοτάπητα  , και πλαστικοποιημένα  γήπεδα μπάσκετ , βόλεϊ και τένις στα περισσότερα Δημοτικά Διαμερίσματα  του Δήμου Αστακού ( να μη δείχνω τώρα φωτογραφίες. Αυτές όταν θα είναι η ώρα).!!!
Και πολλά άλλα μικρότερα , τα οποία δεν μπορείτε να δείτε εσύ και οι φίλοι σου , αφού σας έχουν τυφλώσει ο φθόνος  και το κόμπλεξ προς το πρόσωπό μου .!!
Όμως ο Μάης θα σας γιατρέψει.!!!
Αστακός 5/2/2014
Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ


16 σχόλια:

  1. αγαπημενο μου ξηρομερο.... με συγχωρεις αλλα εχω ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ SITE σου καθε μερα και να διαβαζω τα του κ. Σταικου.. καθημερινα εχει αν δωσει και μια απαντηση... αλλα οσα γιναν ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΕΜΕΙΝΕΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

    ΕΛΕΟΣ.. πειτε τα ολα μια και καλη να τελειωνουμε βαρεθηκα να διαβαζω τα εργα που στην τελικη... εμεις πληρωσαμε 150€ υπονομο απο 20 που ηταν πριν... και κανεις σας δε ρωτησε που θα τα βρουμε αυτα τα 150€... πειτε τα ολα μαζεμενα.. μπραβο σας αξιολογος δημαρχος ... ζητηστε ξανα την ψηφο του λαου... αλλα εγω θυμαμαι και καποιον κυριο που ελεγε οτι.. τα χερια της κ. Σαμαρα ειναι καθαρα.. θυμαμαι που τα πινατε μαζι στο Γιαννουτσο... και ξαφνικα βγηκαν καραμπινες...
    ε λοιπον το ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΜΑΣ ΕΔΙΩΞΕ... Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙ... ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ.. ΟΠΩΣ Κ ΕΓΩ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ... ΓΙΑΤΙ ΕΡΗΜΩΝΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ Κ ΕΣΕΙΣ ΖΗΤΑΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ... ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΗΔΕΝ... ΜΕΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ.. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΚΟΝΤΡΕΣ ΣΑΣ... ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.. ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανθρωπος που αντι για διαλογο προτιμα δικανα,κ απαντα επιλεκτικα...εκανα εφτιαξα.,εγω..καταλαβετε πλυν τ αστακου δν φαινεσθε πουθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ, ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΞΥΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ; ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ,ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ.Ο Κος ΣΤΑΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ,ΣΕ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΣΑΜΑΡΑ,ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ; ΟΙ ΑΣΦΑΛΤΩΣΤΡΩΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ, ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ. ΤΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΓΕΩΤΡΗΣΗ, ΕΙΧΕ ΝΕΡΟ.ΤΟ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΣΘΗΚΕ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ; ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ;ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ,ΠΗΓΕ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΕΤΒΑ.Ε ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΝ ΑΔΙΚΩ ΣΤΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΩΣ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ.ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΚΟΜΑ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΡΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΑ ΠΗΓΕΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΑΣΕ ΤΩΡΑ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΤΕ ΚΟΝΤΡΑΡΙΣΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ κ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΟΤΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ ΣΑΝ ΠΡΟΙΚΑ ΚΑΜΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ. ΜΕ ΑΥΤΑΖ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΝΑΝΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΣΤΕ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΗΛΘΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ? ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΙΝΑΙ ΦΗΜΕΣ? ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ κ ΛΑΙΝΑ ΚΩΝ. ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ Τ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΕ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΟΙ ΕΚΣΚΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΑΓΟΡΑΖΑΤΕ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΚΤΑΣΗ? ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ. ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΧΩΡΙς ΙΧΝΟΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΑΝΤΑΤΕ. ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατρε,
    Μπορούμε να φανούμε χρησιμότεροι στην κοινωνία διορθώνοντας τα δικά μας λάθη, παρά προσπαθώντας να ριξουμε τα τα λάθη σε άλλους.
    Μαθητης Γυμνασιου Αστακου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ κύριε Στάικο,
    Έχω τη γνώμη πως στραβά αρμενίζεις. Θέλω να πω, πως ενώ έχεις, όπως λες, διοικητικές ικανότητες και δεν έχω λόγω το αμφισβητήσω, αφού άλλωστε δεν γνωρίζω τα έργα σου, εν τούτοις, όμως, με τις τελευταίες ενέργειές σου(στάσεις και παρεμβάσεις) απέναντι στους πολιτικούς σου αντιπάλους (Ντίνα και Γεωγαλή) φέρεται να "κλωτσάς την καρδάρα" που γέμιζες με το στηθοσκόπιο.
    Κύριε Στάικο, οι πράξεις σου τρομάζουν, όχι τη μάνα μου που θα σε ψηφίσει με κλειστά μάτια, γιατί φοβάται το θάνατο,αλλά εμένα που πιο πολύ σκέφτομαι το μέλλον των παιδιών μου.
    Ηρέμησε, η αλαζονεία και ο αυταρχισμός ήταν προτέρημα κάποιας άλλης εποχής. Σήμερα κυριαρχεί το ήθος στον διάλογο και ο σεβασμός ΣΤΟΝ ΣΥΝΆΝΘΡΩΠΟ ακόμη και στον αγράμματο άνθρωπο.
    Έχω πολλούς ενδοιασμούς.
    Εκτιμώ, πως δεν είναι στραβός ο γιαλός, απλώς στραβά αρμενίζεις!!!
    Εν κατακλείδι, αν θελήσεις να διδαχθείς από την ηθική του Ηλία Γεωργαλή(τώρα τον γνωρίζω κι αυτόν) τότε η δυναμική σου ίσως λάβει άλλες διαστάσεις!!!
    Υπάρχει χρόνος για όλους μας!!!


    " Ενεργός Πολίτης "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΣΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ5 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:10 μ.μ.

    ΑΓΑΠΗΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΙΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ . ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ , ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΙΚΟ. ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ . ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ. ΜΠΑΙΝΟΥΜΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΑΙ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ. Ε Λ Ε Ο Σ... ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΤΣΗ ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ .ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.
    ΣΤΕΦΑΝΟΥΡΑΚΙΔΗΣ Μ

    ΜΕΛΟΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ;
    ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ;
    ΟΥΤΕ ΒΡΙΖΟΥΜΕ,ΟΥΤΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σας γνωρίζουμε ότι όλα τα σχόλια δημοσιεύονται, εκτός εάν :
    Είναι προσβλητικά - περιέχουν μη αποδεδειγμένες και αβάσιμες κατηγορίες εναντίων προσώπων - περιέχουν απρεπείς εκφράσεις ή - είναι απαραδέκτως ανορθόγραφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΣΑ ΑΝΤΛΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΗΣΕΑΣ,ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΤΗΣΕ ΛΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητε Κυριε Στεφανουρακιδη,

    Γιατι να κρυβομαστε πισω απο τηλεφωνα,ειστε φοβερα εξυπνος να ζητατε το δικο μου τηλεφωνο διχως να δινετε το δικο σας,μπορουμε να κανονισουμε ραντεβου στο ξενοδοχειο ΤΙΤΑΝΙΑ αυριο το μεσημερι η σε οποιοδηποτε αλλο χωρο εσεις επιθυμειτε στην Αθηνα οπου καλιστα θα μπορεσουμε να καλεσουμε και μεσα μαζικης ενημερωσης να τραβηξουν μερικες ωραιες φωτογραφιες,

    Α.ΚΥΡΤΣΗΣ
    Πολιτικος επιστημονας
    Δραγατσανιου 2 Αθηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ,,ΔΕΝ ΒΡΗΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ,ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ;
    ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απο σποντα βγηκε δημαρχος,με αβαντες απο τον σαμαρα.τι μας τον παρουσιαζεται συνεχως;δεν λυπαστε τους αναγνωστες σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων, ενώπιον του νόμου, φέρει αποκλειστικά o σχολιαστής.
    Επί πλέον οι διαχειριστές έχουν δικαίωμα να αφαιρέσουν όταν τα εντοπίσουν σχόλια, που είναι κακόβουλα, συκοφαντικά ,υβριστικά και προσβλητικά όπως και να διορθώσουν ή αφαιρέσουν αναρτήσεις, βάσει νεότερων πληροφοριών.
    Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη.
    Αν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή σχόλια αναγνωστών, να επικοινωνήσει επώνυμα με τους διαχειριστές στο email: xiromeronews@gmail.com
    Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο (blog) δεν είναι κατ' ανάγκη απόψεις των διαχειριστών και συντακτών, αλλά πηγών και αναγνωστών .
    Ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του Δικτυακού μας τόπου https:// xiromeronews.blogspot.com αποδέχεται τους ανωτέρω όρους, πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών μας και σε περίπτωση διαφωνίας οφείλει να μην κάνει χρήση τους, αλλά να χρησιμοποιήσει για ενημέρωση και επικοινωνία άλλους ιστότοπους της αρεσκείας του.
    Ειδάλλως τεκμαίρεται ότι τους αποδέχεται και παραχωρεί τη συγκαταθεσή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο