Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Aγωγή κτηνοτρόφου από το Αρχοντοχώρι κατά του δήμου Ξηρομέρου για παραλείψεις επι δημαρχίας Γαλούνη

Αγωγή και αποζημίωση από τον Δήμο Ξηρομέρου διεκδικεί ο κτηνοτρόφος, που δικαιώθηκε από το Εφετείο Αγρινίου, με 7μηνη καταδίκη για παράβαση καθήκοντος του πρώην Δημάρχου Αλυζίας κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη.

      Σε γνώση μας περιήλθε η πληροφορία ότι ο κτηνοτρόφος Κωνσταντίνος Χολής του Γεωργίου, κάτοικος Αρχοντοχωρίου, κατέθεσε αγωγή κατά του Δήμου Ξηρομέρου για παράλειψη των οργάνων του τέως Δήμου Αλυζίας επί δημαρχίας κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη.
      Η αγωγή αφορά τη γνωστή υπόθεση που ο κ. Γαλούνης δεν χορήγησε άδεια για εγκατάσταση ποιμνιοστασίου σε έκταση του κ. Χολή και καταδικάστηκε σε 7 μήνες φυλάκιση και 500 ευρώ έξοδα δίκης με τριετή αναστολή από το Πενταμελές Εφετείο Αγρινίου..............



     Με την αγωγή καλείται ο Δήμος να πληρώσει κάτι παραπάνω από 30.000 ευρώ, όση δηλαδή ζημιά προξένησε ο τότε Δήμαρχος με την αθέμιτη ενέργεια του στον κ. Χολή. 
      Νομικές πηγές λένε ότι η απαίτηση αυτή του κτηνοτρόφου δεν έχει παραγραφεί αφού η απόφαση που καταδίκασε τον κ. Γαλούνη δημοσιεύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 και δεν αναιρέθηκε παρά την προσπάθεια που έγινε από τον κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη.


Πηγή: http://mytikaspress.blogspot.gr/

2 σχόλια:

  1. na ta plirosi o galounis pou ekane to la8os na kratisi ta xartia tou xoli sto sirtaritou .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1000 ευρω στην φλογα, αλλα στον συλλογο φυτειωτων.
    Κυριε πρωην μισθωτε του δημοσιου ξεχρεωσε τον ανθρωπο που ταλαιπωρησες τοσα χρονια.
    Λεφτα εχεις οπως φαινεται.
    Μην σε πληρωσουμε παλι εμεις και εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο