Αναζήτηση ΞηρόμεροNews. -Παρακαλώ συμπληρώστε αυτό το πεδίο!

Παρέμβαση Κώστα Καραγκούνη για τον ΟΑΕΕ στο Μεσολόγγι

     Σε τηλεφωνική επικοινωνία του βουλευτή της ΝΔ Κου Καραγκούνη Κωνσταντίνου με τον Υπουργό Εργασίας κο Ιωάννη Βρούτση ετέθη το ζήτημα της μεταφοράς των γραφείων του ΟΑΕΕ από το Μεσολόγγι στο Αγρίνιο. 
    Ο κος Καραγκούνης εξήγησε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο για εκατοντάδες ασφαλισμένους εμπόρους και επιχειρηματίες να μετακινουνται καθημερινά στο Αγρίνιο και θα πρέπει μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταρρύθμιση όπου όλες οι συναλλαγές θα γίνονται στο μέλλον ηλεκτρονικά να παραμείνουν τα γραφεία του ΟΑΕΕ στο Μεσολόγγι...........   Ο Υπουργός δεσμεύτηκε οτι μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταρρύθμιση δεν τίθεται θέμα παύσης της λειτουργίας των γραφείων του ΟΑΕΕ στο Μεσολόγγι.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια
* Ξηρόμερο αγαπημένο... Τι λες για όλα αυτά λοιπόν;
  1. ξανά τα μαυρογυαλουρικα "κατοπιν ενεργειων μου.."????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πάλι τα ίδια???,,πάλι τα μαυρογυαλούρικα "κατόπιν ενεργειών μου.."??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κυριε Καραγκουνη δεν είναι εξαιρετικά δύσκολο για εκατοντάδες ασφαλισμένους εμπόρους και επιχειρηματίες να μετακινουνται καθημερινά στο Αγρίνιο,αυτο ειναι μικρο προβληματακι,το εξαιρετικα δυσκολο εως αδυνατο ειναι να πληρωθουν οι υπερογκες εισφορες στον ΟΑΕΕ,πως εξαιρετικα δυσκολο ειναι να γινει ρυθμιση οφειλων ετσι που φτιαξαται το νομο,ειναι ομως εξαιρετικα ευκολο να φατε ΜΑΥΡΙΣΜΑ πολυ συντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή