Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Κατάσχεση κοκαΐνης και φυσιγγίων πυροβόλων όπλων στο λιμάνι της Πάτρας

Κατάσχεση 2 κιλών και 214,8 γραμμαρίων κοκαΐνης και δέσμευση 150.000 φυσιγγίων πυροβόλων όπλων από το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμάνι της Πάτρας.
Στο πλαίσιο των συνεχών ελέγχων που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής σε όλα τα λιμάνια της χώρας για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος και την αποφυγή έκνομων πράξεων. Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του  Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ...σε συνεργασία με όργανα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, προέβη σε κατάσχεση 2 κιλών και 214,8 γραμμαρίων κοκαΐνης που εντοπίστηκαν εντός του φορτίου με πατάτες σε φορτηγό όχημα προερχόμενο σε πλοίο από την Ιταλία.
Κατά την έρευνα του  οχήματος εντοπίστηκε επίσης φορτίο με φυσίγγια πυροβόλων όπλων 9mm(περί τις 150.000 σφαίρες), η μεταφορά των οποίων δεν είχε δηλωθεί στις αρμόδιες Αρχές, κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας.
Η κοκαΐνη εντοπίσθηκε μετά από αξιοποίηση κοινών πληροφοριών σε συνεργασία με την  Υπηρεσία του Τμήμα Ναρκωτικών και Όπλων.
Το φορτηγό όχημα κατασχέθηκε ενώ το φορτίο με τα φυσίγγια πυροβόλων όπλων δεσμεύτηκε κατόπιν Εισαγγελικής εντολής.
Ο 29χρονος οδηγός συνελήφθη, ενώ για τα περιγραφόμενα αδικήματα διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο