Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΥΤΕΙΩΤΩΝ «ΤΟ ΛΙΓΟΒΙΤΣΙ»: Ευχαριστήριο στους Ε. Γαλούνη και Α. Πανταζή για την οικονομική ενίσχυση

        Το Δ.Σ του Συλλόγου μας ''το Λιγοβίτσι'' ευχαριστεί θερμά τους κυρίους: Ερωτόκριτο Γαλούνη και Απόστολο Πανταζή για την προσφορά τους στο σύλλογο μας.

62 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ ΤΟ ΣΥΛΟΓΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΡΕΠΕΣΤΕ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EKSUPNH KINHSEI KALO FAGOPOTI...LEOFOREIO I NTINA..LEFTA APO GALOYNH....ARXONTEEEEEESSSS BGALTE KAI ALLES ANAKOINWSEIS RE GIA TO SULLOGO TOUY XVRIOU.DEIKSTE TI MPOREI PRAGMATIKA NA KRUBEI ENAS ANTHRWPOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΦΥΤΕΙΩΝ..ΑΠΟΔΥΧΘΕΙΚΕ ΠΩΣ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΛΑΣΠΗ..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Η ΝΤΙΝΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥΣ...ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ή ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΟΒΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΝΕΝΑ ΕΥΧΕΛΕΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΤΕ . ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΟ ΛΙΓΟΒΙΤΣΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΝΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ...ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. e re glentiaaaaaaaaaaa....mases kaleeeeesss....poion tha stiriksete omws ntina i galouni?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την ντινα γιατι δν την ευχαριστειτε καλε?κοτζαμ λεωφορειο σας εβαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κυριε κολοβε τι εχετε να πειτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΞΗΡΟΜΕΡΟ....ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΤΑΖΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. giati den kateveni o pantazhs gia dhmarxos exei perisoteres pi8anotites apo ton galouni gia skeftiteto pote den eine arga gia na sas dwwwwwwww

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ,ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΝΤΙΠ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ,ΣΤΙΡΙΖΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΥΠΞΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΑ ΧΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπραβο χορηγιες ο πρωην μισθωτος του δημοσιου!!!
    Λεφτα υπαρχουν τελικα.... Παγκα γερη βλεπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριε Πανταζή κάνατε
    την καλύτερη επιλογή..
    Συγκριτικά με τους υπόλοιπους ειναι ο πιο δραστήριος ο Γαλουνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ντέρμπι...
    Πανταζής - Ντίνα
    5-0 !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ολοι ξερουμε οτι ολοι η συλλογοι δεχονται λεφτα οποτε μην κατηγοριτε αδικα.μπραβο στο λιγοβιτσι που το λενε....εχω ομως αλλοι κατω απο το τραπεζι και δεν λενε ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ο Σύλλογος αυτός που έχει έδρα ; και με τι ποσά επιχορηγήθηκαν ; ρωτάμε γιατί συνήθως και απ΄τον νόμο οι επιστολές υπογράφονται από πρόεδρο και γραμματέα και με σφραγίδα. Κάτι τέτοιο δεν βλέπουμε. Μπορεί να μας κατατοπίσει κανείς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ντίνα σε έφαγε ο Πανταζής στη στροφή....
    Αυτή τη φορά θα βγάλει αυτος δήμαρχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καταφερατε σαν συλογος,θελοντας και μη να κανετε διαφημηση σε φαντασματα,αισχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ,ΞΑΝΑΚΑΤΗΓΟΡΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΟΓΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟΥ,ΕΙΣΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ,ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ ΣΑΣ,ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. NAI ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΘΙΚΟΣ,ΕΝΤΙΜΟΣ,ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ..ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΕΤΑΡΤΟΣ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  23. ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΑΖΗ ΤΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. DYSTYXOS FILE APOSTOLI TO ONOMA SOY STHN PERIOXH DEN THA SYNDEDEI ME THN PROSFORA ALLA ME TON GALOYNI.KAI S'AYTO THA XASEIS POLY. THA TA DEIS TA APOTELESMATA STIS EKDILOSEIS TOY NAOAS APO EDO KAI PERA. TRIS KAI O KOYKOS THA EINAI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΦΥΤΕΙΩΝ,ΒΑΛΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ,ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΣΙΠΑ ΘΑ ΤΟ ΚΛΙΝΑΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΘΡΑΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. φιλε 9 41δν ειναι επιχορηγηση αλλα δωρακι απο τον γαλουνη,για να τον προβαλουν ο συλογος των αθηνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΣΟ ΞΕΡΩ ΟΙ ΑΠΟΔΗΜΟΙ,ΑΠΛΑ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΣΥΛΟΓΟ,Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΑΝ ΛΑΣΠΗ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ,ΑΛΛΑ Η ΜΑΧΑΛΑ ΒΛΕΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΛΥΤΡΑ,ΚΑΙ Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑΥΤΑ?ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΓΑΛΟΥΝΗ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΜΑΧΑΛΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙ,ΒΡΙΣΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΤΡΑΒΑ ΣΕΚΕΙΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Telika ta paidia tou topikou sullogou deixnoun pws exoun AKSIOPREPEIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο ΕΔΩ ΣΥΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΔΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΕΩΡΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΑΣΣΑΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΕΙΝΕ ΑΦΘΑΡΤΗ .ΕΣΗΣ ΕΚΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ?ΑΥΤΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΡΧΕΣΘΕ ΜΑΧΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κύριοι ανώνυμοι τι σχέση ο Κολοβός με την υπεράσπιση του συλλόγου που λέτε. Από τα προηγούμενα σχόλιά μου εγώ δεν αναφέρθηκα σε επιχορηγήσεις και πρόσωπα. Μάλιστα έκανα και πρόταση για παράλληλη εκπροσώπησή στις δύο εκδηλώσεις για εκτόνωση της κατάστασης βάζοντας σε προτεραιότητα τον σύλλογο της Αθήνας για τους λόγους που έγραψα. Το καθαρά προσωπικό θέμα με μέλη του εδώ συλλόγου με την τότε ανακριβή ανακοίνωσή τους για τη σύζυγο αντιδήμαρχο είναι άλλο ζήτημα. Μη μπλέκετε τα πράγματα για δικούς σας λόγους. Καταλαβαίνω τη ταραχή σας αλλά έμαθα να παίζω εντός και εκτός έδρας με τους δικούς μου κανόνες. Χρήστος Κολοβός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ,ΜΕΚΑΝΕΣ ΣΤΑ 65 ΝΑ ΜΑΘΟ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΙΝΤΡΕΝΕΤ,ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΑ ΣΕ ΠΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΠΩΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ,ΕΔΙΞΕΣ ΜΙΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΣΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΣΟΥ ΞΑΝΑΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ποιοι ακριβως λογοι για στηριξη στην αθηνα?3 παιδικα τμηματα,1γυναικιο,και το τμημα των μεγαλωνκαι 2τμηματα εκμαθησης μουσικων οργανων,και διαφορες εκδηλωσεις,ποιος θλει στηριξει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο ΚΟΛΟΒΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΧΡΗΣΤΟ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑΝ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ,Ο ΚΟΛΟΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ,ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ,ΣΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.ΒΡΗΚΕΣ ΣΥΜΑΧΙΕΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΤΟΜΑ,ΚΑΙ ΣΥΝΔΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ,ΜΗΝ ΠΛΑΝΑΣΕ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΜΕΛΗ.ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. sxolia gia ta ...paidia leei ; xaxa oxi gia to sylogo alla gia giautoyw poy ton politikopoihsan. poiow koroideyei poion. oi maxaliotes kseroyn pia skopoys kai epidiokseis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΤΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΑΛΟΥΝΗ Ή ΠΑΝΤΑΖΗ,Η ΝΤΙΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ 2-3 ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΑΠΛΩΣ ΑΠΕΧΟΥΝ...ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΠΟΙΗΣΗ. ΓΑΛΟΥΝΗ Η ΝΤΙΝΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ. ΔΙΑΛΕΞΤΕ.ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανακοινωση συλογου και βλεπεις την φατσα με το μουστακια,ρε δεν υπαρχει ντροπη πουθενα?καλα μας κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μπραβο Αποστολη. Συνδεθηκες με ανθρωπο φερεγγυο.
    Βαλτον να κανει και ιστιοπλοια τωρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. όταν κάποιοι παρατρεχάμενοι των δημοτικών συμβούλων έτρεξαν να αναρτήσουν την καταγγελία του συλλόγου ΤΟ ΛΙΓΟΒΙΤΣΙ και να κατηγορήσουν τον σύλλογο ΑΚΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ ως μαγαζάκι κάποιων,άλλο πολιτιστικός και άλλο πολιτικός σύλλογος,προσωπικά συμφέροντα και κάτι για βούρτσες, τώρα ποιούν την νήσσαν και το παίζουν αβαβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Χρησταρα αλανι σβησε το ντουμανι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΑΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΟΛΟΒΕ,ΣΕΒΓΑΛΑΝ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΙΑΝΙΑΡΑ.ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΦΕΡΕΣΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΓΕΩΡΓΑΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Οταν ο πολυς κ λογικος κοςμος στηριζει τα νυν μελη του ακαρνανικου φως,και εσυ τα λασπωνεις μερα νυχτα,αυτα επιβιωνουν,οτα μαζευεις ατομα να τα βαλεις απεναντι τους στις εκλογες συλογου,και αυτα επιβιωνουν,οταν τελος στηριζεις τους αποδημους στην ανοητη διαμαχη τον συλογων και αυτοι τα περνουν απο γαλουνη και τους βαζει λεοφοριο η ντινα,τοτε κολοβε χανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. δίκαιό έχει ο κ. κολοβός χρήστος, απλά είπε βοηθήστε τον σύλλογο το ΛΙΓΟΒΙΤΣΙ και κάποιοι τον άκουσαν και το έκαναν , άλλωστε πολλές φορές έχει βοηθήσει και αυτός τον σύλλογο , η επόμενη κίνηση είναι στην χοροεσπερίδα να δοθούν και τιμητικές πλακέτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τι να πει κανεις....οταν η πολιτικη δν ειναι στα χερια λογικων ανθρωπων τοτε γινονται αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. oi sullogoi den spernoun tin dixonia alla enonoun, auto akribos kanei kai to ligobitsi enonei olous tous upopsifious alla me to azimioto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. to akarnaniko fos katigorithike giati apla eixe gnomi, giati den ''sebete'' ta kathieromena edo kai xronia ton sullogon diladi ta pernoume apo pantou kai den exoume enoxes gia tis epiloges mas,giati tha eprepe na dinoun logariasmo ston kathe eklegmeno ekprosopo tou laou kai an dne tou aresan ta legomena tous na ta allazoun gia an einai arestoi, ego toulaxiston auto thelo apo autous, na min sumbibazonte
    mathitis lukeiou futeion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Επεσαν οι μασκες πριν το καρναβαλι..ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΙ ΕΙΣΤΕ,ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΕ,ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ ΦΩΣ,ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ,ΝΤΡΟΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ?ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?ΚΟΛΟΒΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΗΜΟΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Νπμίζω, πως είναι τελείως λόθος ή λογική των ευχαριστηρίων προς τα πρόσωπα που χορηγούν συλλόγους, γιατί προσβάλλουν το απλό μέλος ή τον κάθε φίλο του συλλόγου που δίνει το 20/ευρω από το υστέρημά του, ενώ αυτοί κάνουν προσφορές από τα χρήματα που τους περισεύουνν (πως τα απέκτησαν άραγε;)!!!!!!!!!!!
    Η ενέργεια αυτή δεν είναι ηθική. Νομίζω πως τα μέλη του Δ. Σ οφείλουν σε μας τους απλώς αιμοδότες του συλλόγου ένα απλό συγγνώμη, διαφορετικά κάποιοι πρέπει να φύγουν από το σύλλογο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΓΩ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΕΤΑΩ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΜΙΣΟΥΣ. ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙΣ. ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΥ ΑΔΙΚΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ. Χρήστος Κολοβός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. DEN MILAEI O KOLOBOS..DEN SXOLIAZEI...DEN APANTA...EXEI LERWMENH THN FWLIA TOU...SOU LEEI ASE NA PERASEI H BORA KAI NA KSEXASTEI TO THEMA...SUNITHEIS H TAKTIKH TOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗ-
    ΝΥΜΑΤΑ.ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
    ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ
    ΑΝΑΡΤΕΙΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΠΤΟ.ΓΙΑΤΙ
    ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΔΕΝ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΦΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΔΙΛΑΔΗ ΤΑΞΙΑΡΧΕ ΑΝ ΓΡΑΦΑΜΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΤΗ ΘΑ ΑΛΑΖΕ?ΜΗΝ ΠΑΣ ΝΑΠΟΦΥΓΗΣ ΝΑ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ,ΚΑΙ ΝΑΛΑΞΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. na zitisi olo to xorio sugnomi apo ton kolobo, paidia irthan sto xorio gia diakopes kai diaksedasi bebaia, nero eixame olo to kalokairi sto xorio me udrofora bebaia, lakoubes kleisame programma apo ta piroplikta bebaia, o dromos koubara astakos= ginete me programma perifereias bebaia, plateia kanoume me programma anaptiksiako ti allo thelete ola ginonte tora asxeta an eixan programmatistei prin xronia kai tora irthe to pliroma tou xronou, ego zito sugnomi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΩΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΤΕ. ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Φίλε 542 νερό είχαμε και έχουμε πάντα στο χωριό. Μία βλάβη στο αντλιοστάσιο είχαμε και για 2 μέρες είχε πρόβλημα το 20% των σπιτιών του χωριού μας και καθόλου η Παπαδάτου. Το 80% του χωριού δεν είχε πρόβλημα.Καλά κάναμε και φέραμε υδροφόρα για τις δύο μέρες για τα σπίτια του πάνω μαχαλά που δεν είχαν πίεση.Το νερό μας χλωριώνεται και πριν λίγο καιρό καθαρίσαμε και τις δεξαμενές. Καλύψαμε με χρήματα του δήμου όλες τις λακούβες στους δρόμους μας στα δύο χωριά μέχρι την Εθνική. Για τα πυρόπληκτα, μαζί με τους μηχανικούς τρέχαμε για τις μελέτες την άνοιξη. Φτιάξαμε επιπλέον τάπητες στον Αγ Ανδρέα που δεν προβλέπονταν. Πουθενά αλλού δεν συνέβη αυτό. Περισσότερα μέτρα είχαμε και στις στροφές προς Μπαμπίνη με παρέμβαση δική μας εκεί που γλυστρούσε πολύ. Πετύχαμε να μας φτιάξουν το επόμενο διάστημα και στη Παπαδάτου μία επικίνδυνη στροφή με διαλυμένες αντιστηρίξεις. Για το τι κάναμε σε έργα και δράσεις αυτό το χρόνο περίμενε λίγο να ενημερωθείς όταν εγώ θέλω και όχι εσύ. Όλα στην ώρα τους σύμφωνα με το δικό μου πρόγραμμα. Ένα να ξέρεις. Ο λαός βλέπει, ξέρει, κρίνει και ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ, πρόσωπα- καταστάσεις, εποχές,θέληση, παρουσία, γνώσεις,καθαρότητα λόγου και πράξεων. Χρήστος Κολοβός Ταξίαρχος ε.α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. καλα σου λεει ο κολοβος φιλε να γραφεις με ονομα...αλλα και παλι φιλε χρηστο τους ξερουμε αυτους 4 ατομα ειναι.φιλε η μασκες θα πεσουν απο το ακαρνανικο φως οταν σου απαντησουν απο που βρηκαν τα λεφτα για την τσιγαριδα,τα λεφτα απο της εκδηλωσεις το καλοκαιρι,τα λεφτα και για αλλα,ρωτησε τους φιλε....χα χα αρε δεν ντρεπεστε καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΑΞΙΑΡΧΕ,ΚΟΥΡΑΖΗΣ,ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ο επικεφαλής της συμπολιτείας Ηλίας Γεωργαλής είναι φίλος μου. Μάλιστα συνεργαστήκαμε τόσο για το Πλατυγιάλι, όσο και για τις ιχθυοκαλλιέργειες για κοινή γραμμή για το ψήφισμα προς τη Περιφέρεια. Εύχομαι το καλύτερο για τις εκλογές. Αν τον βγάλω και δήμαρχο που γράφει ένας ανώνυμος, τότε μπράβο μου που επιβεβαιώνει ένας αντίπαλος πόσο επηρεάζει η παρουσία μου τα κοινά.Το ίδιο φίλος είναι και ο Μάκης Βότσης που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ και εύχομαι το ίδιο. Είναι τιμή μου που οι δεξιές μου πεποιθήσεις δεν εμπόδισαν πολλές δεκάδες αριστερούς συνδημότες να με στηρίζουν στις επιλογές μου το 2006 και 2010. Όπως και πάρα πολλοί του Πασόκ. Εδώ μέσα γράφουμε δύο -τρεις από τη «μία πλευρά» και δύο τρείς από την «άλλη». Όσοι απλώς παρακολουθούν τα σχόλια έχουν κρίση και ξέρουν και δεν επηρεάζονται από ανώνυμα συνθήματα και αερολογίες 2-3 συνηγόρων υπεράσπισης .
    Όσον φορά τον ίδιο ή άλλο ανώνυμο συνήγορο που έγραψε ότι εγώ άρχισα πόλεμο στο Ακαρνανικό Φώς, επαναλαμβάνω εάν δεν εμπεδώνει καλά τα λόγια μου, ότι με τον σύλλογο είμαι μία χαρά, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω αναπάντητη τη ανακοίνωση με ψέματα εναντίον της συζύγου μου ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ πρώτοι ΤΡΙΑ μέλη του συλλόγου, χωρίς να ρωτήσουν τα άλλα μέλη και χωρίς σύσκεψη. Συγνώμη δεν ζήτησαν ακόμα, και περιμένεις να τους πω και ένα …πατρικό ευχαριστώ στα..παιδια? Στην επίθεση αυτή αμύνθηκα . Δεν μου δίνεις το δικαίωμα? Χρήστος Κολοβός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. καληνυκτα κυριε πανταζη. ετσι εξηγουνται ολα.
    μπιζνες.
    καληνυκτα ναοας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ο Ερωτόκριτος έχει την εμπειρία και την θέληση για να γίνει Δήμαρχος έχει τις ικανότητες είναι γνώστης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος μας είναι ο άνθρωπος που θα απαντήσει σε όλα τα τηλέφωνα και θα σταθει κοντα σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο συχωριανός ο φίλος η οποιοσδήποτε δημότης είναι κοντά στο πολιτιστικό κίνημα. Απο όλους όσους έχουν ανακοινώσει την υποψηφιότητα τους είναι ο πιο κατάλληλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Κύριοι όλοι εσείς που κάνετε επίθεση στο ΛΙΓΟΒΙΤΣΙ σκέφτεστε τι γράφετε για βάλτε τα πράγματα κάτω και δείτε αυτοί οι Σύλλογοι των αποδήμων πως θα στηριχθούν δεν έχουν δικαίωμα να πάρουν επιχορηγήσεις απο Επιχειρηματίες πατριώτες η απο υποψήφιους Δημάρχους η ακόμη απο εσάς σας ρωτό εσεις δώσατε ποτε την συνδρομή σας στο ΛΙΓΟΒΙΤΣΙ ; πως θα στηριχθεί η εφημερίδα το χορευτικό τμήμα που συμμετείχε φέτος σε όλες τις εκδηλώσεις ΟΠΣΥΞ ΠΑΝΣΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Χρυσοβίτσα στα Κόροντα για να γνωρίζεται και αυτή την προσπάθεια την έκανε ο Κύριος Πανταζής με την παρότρινσή του κ . Γαλούνη που στόχος του είναι να βοηθήσει τους Συλλόγους και όχι να δίνει κατοστάρικα απο εδω και απο εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο