Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας: Σύγκληση της Οικονομικής Επιτροπής

Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής Ακτίου Βόνιτσας

       Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα την 25η του μηνός Φεβρουαρίου έτους 2014, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.-Περί καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για μίσθωση χώρου αιγιαλού και παραλίας στη θέση ΣΑΛΤΙΝΗ Δ.Κ. Βόνιτσας για τοποθέτηση τροχήλατης κινητής καντίνας.
2.-Περί καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για μίσθωση χώρου αιγιαλού και παραλίας στη θέση ΒΑΘΥΑΒΑΛΙ Τ.Κ. Πογωνιάς για τοποθέτηση τροχήλατης κινητής καντίνας..............



3.-Περί καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για μίσθωση χώρου αιγιαλού και παραλίας στη θέση 150 μέτρα μετά την ψαροταβέρνα «ΑΝΝΑ» και προς την διασταύρωση για το ξενοδοχείο ΒΟΥΝΑΚΙ Δ.Κ. Παλαίρου για τοποθέτηση μικρών σκαφών.
4.-Περί καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για μίσθωση χώρου αιγιαλού και παραλίας στη θέση πλαζ ΣΑΛΤΙΝΗ Τ.Κ. Δρυμού για τοποθέτηση τροχήλατης κινητής καντίνας.
5.-Περί καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για μίσθωση χώρου αιγιαλού και παραλίας στη θέση ΑΓΙΟΣ –ΙΩΑΝΝΗΣ Τ.Κ. Αγίου Νικολάου για τοποθέτηση τροχήλατης κινητής καντίνας.
6.-Περί καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για μίσθωση χώρου αιγιαλού και παραλίας στη θέση ΠΑΛΙΟΝΗΣΙ Τ.Κ. Θυρρείου για τοποθέτηση τροχήλατης κινητής καντίνας.
7.-Περί καθορισμού όρων διακήρυξης Δημοπρασίας μίσθωσης χώρου αιγιαλού και παραλίας στη θέση «ΜΠΟΥΚΑ» στο ΠΟΤΑΜΑΚΙ της Δ.Ε. Παλαίρου για ανάπτυξη δραστηριοτήτων θαλασσίων σπορ.
8.-Περί απευθείας ανάθεσης εργασιών για ταχυμεταφορά αλληλογραφίας Δήμου.
9.-Περί ανάθεσης εργασιών και διάθεση πίστωσης για συντήρηση εφαρμογών Προγραμμάτων Υπηρεσιών Δήμου.
10.-Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου για την υπεράσπιση του Δήμου στην υπόθεση αγωγής Γεωργίου Μασούρα κλπ. συνιδιοκτητών αγροτεμαχίου που βρίσκεται στην Δ.Κ. Βόνιτσας.
11.-Περί ορισμού πληρεξουσίου δικηγόρου για την διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου μας στην υπόθεση ανάκλησης δωρεάς ακινήτου του πρώην Δήμου Παλαίρου προς την ΔΕΠΟΣ.
12.-Περί ορισμού πληρεξουσίου δικηγόρου για την διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου μας στην υπόθεση ΠΟΤΑΜΑΚΙ του πρώην Δήμου Παλαίρου.
13.-Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου στην υπόθεση σύνταξης αίτησης ανάκλησης στο Ελεγκτικό Συνέδριο Αιτωλ/νίας για το έργο «Σύνδεση Χώρας – Αγ. Παρασκευής με ξύλινη πεζογέφυρα».
14.-Περί έγκρισης πρακτικών δημοπρασίας και εισήγηση ανάθεσης προμήθειας μετά από αξιολόγηση προσφορών για «Προμήθεια και εγκατάσταση οργάνων παιδικής χαράς και ελαστικών πλακιδίων ασφαλείας παιδικών χαρών στο Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας».
15.-Περί αίτησης για μείωση μισθώματος σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4071/2012.
16.-Τροποποίηση απογραφής 01/01/2013 σύμφωνα με το Π.Δ. 315/99.
17.-Περί ψήφισης πίστωσης για πληρωμή δικηγόρου στην υπόθεση Προσφυγής της εταιρείας «Άγγελος Σολδάτος & ΣΙΑ Ε.Ε.» στο Διοικητικό Εφετείο Πατρών.
18.-Περί ψηφίσεως πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014.
19.-Περί ψήφιση πίστωσης και εκτελέσεως μικρών έργων και εργασιών από τον προϋπολογισμό του Δήμου οικονομικού έτους 2014.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο