Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΣ: ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Αισθάνομαι την ανάγκη σήμερα με τα όσα βλέπω και ακούω να σας εξηγήσω το λόγο που πολιτεύομαι για δήμαρχος.
  
Από την πρώτη στιγμή που εκλέχτηκα σαν δημοτικός σύμβουλος και μετείχα στα συμβούλια είχα κάποιες σοβαρές διαφωνίες οι οποίες όσο περνούσε ο καιρός αντί να διορθωθούν μεγάλωσαν ,έτσι σεβόμενος τον εαυτό μου και την ψήφο σας κατάλαβα πως δεν έχω θέση σε αυτό το συμβούλιο και έτσι ανεξαρτητοποιήθηκα. Τα υπόλοιπα δυο χρόνια που είμαι στο συμβούλιο έδωσα την μάχη μου ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος με τον δικό μου τρόπο σωστός ή λάθος θα τον κρίνεται εσείς.
   Γνώμη μου είναι ότι διέλυσαν τελείως το Δήμο και πιστεύω την ίδια γνώμη έχετε και εσείς εκτός από την μειοψηφία τις Δημοτικής αρχής. Πιο κάτω θα σας αναφέρω μερικές (τις πιο χτυπητές) αστοχίες της παρούσας μειοψηφίας.
    1)ΤΑ ΝΕΡΑ 
-    Ζημιές κόστους 15 και 50 ευρώ μας κοστίζουν τόνους χαμένου νερού(π. χ η ζημιά έξω από το κατάστημα του κ.Μπέτση τοποθεσία Κουβαρά, ζημιά κόστους 50 ευρώ διορθώθηκε μετά από ένα χρόνο και πολλούς  χαμένους τόνους νερό.)
-   Δεν υπάρχει καθόλου κανονισμός ύδρευσης.
Κακή ποιότητα του νερού
- Ανικανότητα είσπραξης ,με αποτέλεσμα να χάνονται έσοδα.
- 59 παράνομες παροχές από την πηγή προς την δεξαμενή του Αστακού σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αντιδημάρχου.
2) Σε ερωτήματα που γίνονται  προς την Δημοτική αρχή  δεν απαντούν σε κανένα ούτε γραπτά ούτε προφορικά.
3) Πέραν του ότι είναι ανίκανοι να δώσουν πνοή με νέα έργα ,δεν μπορούν να λειτουργήσουν τα υπάρχοντα π.χ σφαγεία Αστακού.
Αν είναι λοιπόν υπερήφανοι για τα έργα τους και διεκδικούν ξανά την ψήφο σας, ας ξεκινήσουν την προεκλογική τους εκστρατεία από την Παλαιομάνινα.
Οι μελέτες καθώς φύγανε από τις Βρυξέλες από τα γραφεία του δημάρχου,(όπως μας έλεγε προεκλογικά) χάθηκαν στο δρόμο, σαν την λίστα Λανγκάρντ.
    Εδώ και αρκετό καιρό έχω ανακοινώσει την υποψηφιότητα μου όπως ο κ. Γεωργαλής και ο κ. Βότσης ,οι άλλοι με όσα σωστά σας προανέφερα που έχουν κάνει στο δήμο ακόμα ψάχνονται.
 Ενδεικτικά, εγώ δεσμεύομαι  πως θα διεκδικήσω και θα προσφέρω σε εσάς.
-ΝΕΡΟ για όλους και με ποιότητα.
-Σωστή εξυπηρέτηση στον πολίτη και με σεβασμό.
-Λειτουργία των σφαγείων που είναι και το μόνο αναπτυξιακό έργο που έχουμε και για τόσα χρόνια είναι ανίκανοι να το διαχειριστούν.
Τέλος ,σαν Δήμαρχος  το κράτος μου παρέχει ειδικό σύμβουλο ,νομικό σύμβουλο, τεχνική υπηρεσία μ αυτούς το προσωπικό και τους εκλεγμένους θα προσπαθήσω το καλύτερο.
Κλείνοντας μαζί και με την ψήφο σας  θα ανατρέψουμε την χούντα αυτή.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

17 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΑΣΟΥΛΗ ΗΡΩΑ.ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειλικρινά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι αυτή η παρέμβαση ενός υποψηφίου δημάρχου ενός Καλικρατικού δήμου, θα με πείσει να τον ψηφίσω. Μπερδεμένες έννοιες μικρολεπτομερειών και καταγγελτικός λόγος, που ασχολείται με το 1% των ζητημάτων ενός δήμου. Θα περίμενα μία σωστή περιληπτική και εμπειριστατωμένη τοποθέτηση με αρχή και τέλος για θέματα διοίκησης - οργάνωσης - προγραμμάτων δράσης- τη θέση του για γενικότερα προγράμματα ΕΣΠΑ, ζητήματα περιβάλλοντος και ανάπτυξης. Δεν είδα μέσα στο κείμενο αυτό τέλος πάντων, ούτε μία πρόταση συγκεκριμένη για τις πιο πάνω 6 θεματικές ενότητες που ανέφερα. Επίσης καμμία λέξη για τους νέους για την ανεργία για αγροτικά, τα κτηνοτροφικά θέματα. Για τις ιχθυοκαλλιέργειες καμμία λέξη? Μα ε΄δω σε αυτό τον ιστοχώρο είχε γράψει ότι θα είναι βασική προεκλογική δέσμευση. Το ξέχασε κι όλας? Ας μας πείσει με ένα έστω στοιχείο πότε - πού και σε τι ενέργειες προέβη, είτε ως ανεξάρτητος δ. σύμβουλος είτε σε συνεργασία με άλλους για το ζήτημα που μας καίει. Τελειώνω εδώ σε δέκα γραμμές, με αυτά τα ολίγα που περιλαμβάνουν τα πάντα γιαυτά που έπρεπε να γράψει ο κ Κατσιπάνος. Με συνθήματα ότι θα σας προσφέρω νερό και θα ρίξω τη χούντα δεν νομίζω ότι θα βγάλει Φεβρουάριο και δεν θάχει αποσυρθεί. Αν και νομίζω ότι το μπορεί να το διαισθάνεται. Μαχητικοί σε λόγια και συνθήματα όλοι μπορούμε να γίνουμε. Νομίζω ότι για πρόεδρος ίσως μπορεί να ψηφισθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΡΝΟ ΣΧΟΛΙΟ.ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ.ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΤΕ ΤΙ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΟΓΙΑ, ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΣΠΑΣΜΟΔΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΣ. ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι λες ρε τασσαρα για το μαχαλά. ο κιτσιαρας ο κολοβος οργωνει τη περιοχη απο το πρωι μεχρ το βραδυ.τετοιο πραμα στο χωριο δε ματαδαμε.εχει κανει τοσα και τοσα και παντου και συ βρηκες μια βλαβη των 50 ευρω τραβα με το χρησταρα αυτος δεν παιζεται. αμα θελεισ να το παραδεχτεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 5.17 ΑΥΤΑ Π ΛΕΣ ΤΑ ΧΕ ΣΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑ Η ΤΟΤΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΜΑΡΑΙΩΝ,ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ?ΘΥΜΑΣΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ?ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣ ΝΑΚΟΥΣ?Ο ΤΑΣΟΣ ΔΝ ΕΓΡΑΨΕ ΠΟΛΛΑ Κ ΔΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΠΟΛΛΑ,ΑΝΕΦΕΡΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Stirixte tous afthartous georgali h katsipano.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε κατσιπανε βρες τα με γεωργαλη και βοτση,ειστε 3 αφθαρτοι και συζητησιμοι,και να χετε την διαφθορα απεναντι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑΣΙΑΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κυριε υποψήφιε, μας λες οτι ειχες σοβαρεσ διαφωνιες και την εκανες απο τη παραταξη σαμαρα. πεσ μας πόσες διαφωνιες ειχες σε αλλες εκλογες στο χωριο σου. Ας μας πεις πρωτα για το 2006, αν ψήφισες τη τοτε δεξια παραταξη γαζετα, ωσ δεξιοτατος που εμφανιζεσαι με αντιπαλο πασοκ και κκε του τζαχρηστα.ναι η οχι και γιατι? 60 ψηφοι (120 δια2 =60) ηταν η διαφορα στο τέλοσ υπερ τζαχρηστα. είχες φυγει και απο κεινο τα μαντρι? και τι πιστευεισ για τις εννοιες του προσωπικου και γενκου συμφεροντος.μπορεις να μαθουμε αυτα πακουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. o siriza sto jiromero den iparxei. sthrizoyme afthartous ikanoys ektos siriza kai ektos alaksoxromatoys metalagmenoys vathi pasok siriza.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗ ΧΟΛΟΣΚΑΣ ΚΑΘΟΥΛΟΥ. ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΑΤΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΤΟΝ ΕΣΥ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ 5%. ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ.ΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΛΥ ΚΑΚΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΏΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ Κ ΤΊΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΕΚΛΕΨΕ ΟΥΤΕ ΜΠΛΕΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΙΝΤΡΙΚΕΣ.Κ ΝΑ ΚΡΊΝΟΥΜΕ ΚΆΠΟΙΟΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ Κ ΤΟ ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ Α Ε Ι Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΤΗΧΙΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΘΡΗΝΙΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιγαντα τασο προχωρα
    Βγαλε τ'απλυτα τους στη φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ψηφηστε κατσιπανο να φυγουν τα λαμογια από πανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο