Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Γλυκές αλχημείες με Κωνωπινιώτικο οίστρο στην Κατούνα !

Σημείο αναφοράς  για  γλυκές αλχημείες, το  Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής  LA  CRÈME  PATISSERIE,  που άνοιξε στην Κατούνα ο Γιώργος Καραπιπέρης και η σύζυγός του, χωριανή μας Αργυρώ  Πρεβεζάνου του Λάμπρου .
Όλα τα καταπληκτικά γλυκίσματα, που σε βάζουν σε πειρασμό παρασκευάζονται  με αγνά υλικά, είναι φρεσκότατα και είναι εκλεκτές δημιουργίες   του Γιώργου Καραπιπέρη.



Στο ζαχαροπλαστείο LA CRÈME PATISSERIE, που σίγουρα θα γίνει το αγαπημένο σας, μπορείτε να βρείτε σ’ ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, πεντανόστιμες πάστες, τούρτες, μπακλαβάδες κλπ κεράσματα σε χαμηλές τιμές, που παρασκευάζονται με άψογους κανόνες υγιεινής. Βρίσκεται  πριν το Βενζινάδικο του ΝΑΚΟΥ  (είσοδο για τη Κατούνα).
 Η Συντακτική Επιτροπή της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ της Κωνωπίνας», εύχεται υγεία και καλές δουλειές για τους ιδιοκτήτες, και γλυκές απολαύσεις για τους  χωριανούς και συνδημότες μας.
Τηλ. επικοινωνίας : 26460 31798 – κιν. 6979305968







Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ της Κωνωπίνας» ΦΥΛΛΟ 74

konopinanews

3 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΡΕΣΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΝΑ ΦΡΕΣΚΟ ΓΛΥΚΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ για να «παινέψουμε το σπίτι μας» αλλά…τα γλυκίσματά τους, δεν ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ! ! !
    Καλές δουλειές και να έχετε υγεία ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ..ΟΛΟΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ...ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο