Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Όταν τσιμπά ο ΝΑΟΑΣ!

       Τέλος καλοκαιριού και ο καλοκαιρινός οργασμός σημείων και γεγονότων γύρω από τον ΝΑΟΑΣ δεν έχει σταματημό.
     Μετά από μια πετυχημένη ναυτική εβδομάδα του ΝΑΟΑΣ και αφού τάραξε τα λιμνάζοντα νερά του Αστακού όσο αφορά πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, ήρθαν τα ευτράπελα να ταράξουν τους ανθρώπους του ΝΑΟΑΣ με μια εμφάνιση του ιδρυτού και επίτιμου προέδρου του συλλόγου Αποστόλη Ν. Πανταζή σε ένα τραπέζωμα όπου οι φωτογραφίες τον “δίνουν” ως υποστηρικτή του κυρίου Γαλούνη για το δημαρχιακό αξίωμα............



     Κάποιοι έκαναν τις διαπιστώσεις και τα σχόλια τους σε τοπικά blogs για την κίνηση αυτή του Αποστόλη και την θεώρησαν άστοχη και λανθασμένη. Φυσικό κι επόμενο ήταν. Η φωτογραφία τον “δίνει” στυγνά.
       Μετά βγήκε η πρόεδρος του ΝΑΟΑΣ κυρία Πανωραία Ν. Πανταζή για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να δηλώσει το “απολιτίκ” του συλλόγου μέσω ανακοίνωσης. Και καλώς έπραξε.
       Όμως εκεί στον ΝΑΟΑΣ θα πρέπει κάποιος να τους διδάξει επικοινωνιακή πολιτική και διπλωματία.
       Όντως τον Αποστόλη τον “παγίδευσαν” κάποιοι στο φακό ενός blogger για τους δικούς τους λόγους. Ο υποψήφιος για το δήμο πήρε μπόνους κύρους από τον Αποστόλη, ο blogατζής πήρε επισκεψιμότητα και αποκλειστικότητα “ρεπορτάζ” για το blog του και ο Αποστόλης με τον ΝΑΟΑΣ πήραν μια ελαφρά κατακραυγή.
     Αδιάβαστος πήγε ο Αποστόλης στο τραπέζωμα των Γαλουνικών, αφελώς πιστεύω και εντελώς αμερόληπτα.
      Μπορεί να στηρίζει τον Γαλούνη και δικαίωμα του ως ψηφοφόρος όμως οι εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν ήταν κόλαφος κυρίως για τον σύλλογο.
     Οι άνθρωποι του συλλόγου έδωσαν την ψυχή τους για τις εκδηλώσεις τους και τα κατάφεραν.
     Όμως επειδή δημιούργησαν επίκεντρο γενικού ενδιαφέροντος τον ναυταθλητικό σύλλογο, είναι καραδημόσια πρόσωπα και εκτεθειμένοι συνεχώς στην κοινή γνώμη, τους χρειάζεται να εμποτιστούν με περισσότερη υποψία και πονηράδα όταν κάποιοι άνα πάσα στιγμή θα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν στυγνά το κύρος τους ως σύλλογος για τους δικούς τους προσωπικούς σκοπούς και συμφέροντα.


4 σχόλια:

  1. επίσης ο Αποστόλης όσο καιρό ήταν στον Αστακό έβγαινε καθημερινά με άλλους φίλους και για φαγητό και για ποτό... επίσης τραπεζώθηκε και με το επόμενο όνομα ου ακούγεται, τον Τριανταφυλλάκη.. α! και με κάτι άλλους που δεν τους ξέρουμε...
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ.. ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΑ ΦΤΥΑΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΨΕΤΕ... Ε ΡΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΤΕ. ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ.

    Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν ο πανταζης δεν ειναι αχυρανθρωπος καποιον μεγαλοεπιχειρηματιων οπως λεγεται και εχει την θεληση και την οικονομικη δυναμη να προσφερει στον τοπο δυο πραγματα πρεπει να κανει ,'η κατεβαινει ο ιδιος για δημαρχος η δεν ασχολειται καθολου με τα δημοτικα.Αυτες οι κινισεις τυπου-στηριζω γαλανη,μετα τριανταφυλλακη-μετα γαλουνη και μετα ενας θεος ξερει ποιον δεν δειχνουν ουτε επιπεδο ουτε σοβαροτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο χορηγος καλό θα ειναι να αποσυνδεσι
    τον ΝΑΟΑΣ απο την προσωπική στηριξη
    του στον ΓΑΛΟΥΝΗ η οποία ειναι και
    δικαιωμά του.Η κοινωνία ακολουθει τον
    ΝΑΟΑΣ κατι για το οποίο δεν πιστεύω
    να γίνει για το παραπάνω πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο