Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Πάλαιρος: Πακιστανός καταγγέλλει ότι τον βίασαν και τον λήστεψαν

         Σοβαρότατη καταγγελία από νεαρό Πακιστανό έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στην Αστυνομία στην Βόνιτσα και μετά από έρευνες δυο άτομα έχουν ήδη συλληφθεί.
     Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα προχθες το μεσημέρι ένας γνωστός του Ινδός τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να έρθει σε ποιμνιοστάσιο στην περιοχή της Παλαίρου. Ο Πακιστανός ανταποκρίθηκε αλλά σύμφωνα με την καταγγελία του στο μαντρί που πήγε δέχθηκε την επίθεση του Ινδού και τριών ομοεθνών του, που όπως υποστηρίζει τον χτύπησαν, του έκλεψαν 500 ευρώ ενώ οι ομοεθνείς του στη συνέχεια τον βίασαν.........      Ο καταγγέλλων, που βρίσκεται παράνομα στη χώρα,  την επομένη, το απόγευμα της Τετάρτης κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα της Βόνιτσας από το οποίο ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις και σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr έχει συλληφθεί ο Ινδός αλλά και ένας εκ των Πακιστανών. 
   Οι αναζητήσεις συνεχίζονται από άνδρες του Α.Τ. Βόνιτσας για την ανεύρεση και των υπολοίπων φερομένων ως δραστών του ομαδικού βιασμού και της ληστείας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο