Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Πετυχημένες εκδηλώσεις τον Αύγουστο στον Αστακό με… άρωμα γυναίκας

     Ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού συμμετέχοντας και φέτος στα πολιτιστικά γίγνεσθαι του τόπου ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία το 18μερο των πολιτιστικών του εκδηλώσεων
      Ο αριθμός των επισκεπτών στο στέκι του συλλόγου, όπου φιλοξενηθήκαν οκτώ (8) εκθέσεις, ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Αυξάνεται κάθε χρόνο και περισσότερο, κάνοντας μας να συνειδητοποιήσουμε την ανάγκη των ντόπιων αλλά και των ξένων παραθεριστών να γίνεται κάτι αξιόλογο στον τόπο μας. Ευχαριστούμε λοιπόν όλους τους δημιουργούς που συμμετείχαν σ’ αυτές τις εκδηλώσεις........... Ευχαριστούμε λοιπόν όλους τους δημιουργούς που συμμετείχαν σ’ αυτές τις εκδηλώσεις:
—ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Κακκαβά – Καραγιώργα Ζαχαρούλα, Παναγιώτης Μουρούκης.
—ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΕ ΠΕΤΡΑ: Ιωάννης Παύλου
—ΓΛΥΠΤΙΚΗ ΣΕ ΥΦΑΣΜΑ: Γρηγορία Βρυττιά
—ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΡΥΤΙΝΗ: Νίκος Χολής
—ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ: Ελένη Μακρή, Ειρήνη Γαζέτα, Άννα Λουκέρη, Τούλα Τριλίβα, Ελένη Μπεκατώρου, Περσεφόνη Γιαννούτσου, Σοφία Τσιμπίδη, Λέλα Κανδηλιώτη, Καλυψώ Πανάγου.
—ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ: Αντώνη Πόλκα, Τούλα Τριλίβα.
—ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ: Παναγιώτη Ρηγάλο.

   Ευχαριστούμε επίσης τους παραγωγούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν στη βραδιά “ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ” Ζώη Σομπολο, Φώτη Λιβάνη, Γιώργο Μασσαλη, Τάσο Ψωμα, Δημήτριο Θανασούλα. Ήταν μια πρώτη απόπειρα που στέφθηκε με επιτυχία και ευελπιστούμε του χρόνου σε μεγαλύτερη συμμετοχή.
        Ευχαριστούμε τον Διονύση Ρηγάλο και την κομπανία του “ΜΙΝΟΡΕ” για το υπέροχο μουσικό ταξίδι που έλαβε χώρα στον Ανεμόμυλο. Ευχαριστούμε όλες τις κυρίες καθώς και τους φούρνους που πρόσφεραν τις παραδοσιακές πίτες στην μουσικοχορευτική αυτή βραδιά και όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί.
   Ευχαριστούμε ακόμη τον γιατρό Δημήτριο Γουλέ για την εκδήλωση “ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΒΡΑΔΟ” που πραγματοποιήθηκε στο στέκι του συλλόγου μας. Ξεκίνησε με ενημέρωση για την οστεοπόρωση και το αυχενικό σύνδρομο, συνεχίστηκε με ένα μικρό αφιέρωμα στους Αστακιώτες ποιητές και ολοκληρώθηκε με τις υπέροχες μελωδίες από τον μουσικό Γιώργο Μπλέτσα.
      Τέλος ευχαριστούμε το Νομικό πρόσωπο του Δήμου μας, για την οικονομική υποστήριξη.
       Θέλοντας λοιπόν να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τον τόπο μας, θα συνεχίσουμε με το ίδιο μεράκι και όρεξη.
Το ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Αστακού

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:1 σχόλιο:

  1. ΤΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ.ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ,ΦΩΝΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΜΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο