Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Διαγωνισμός Φωτογραφίας: «ΞΗΡΟΜΕΡΟ, Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΜΕΧΡΙ 30.09.2013

      Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής συμμετοχών του Διαγωνισμού «ΞΗΡΟΜΕΡΟ, Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ», μέχρι την 30 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 23:59΄ για να δοθεί η ευκαιρία σε περισσότερους ενδιαφερόμενους, να συμμετάσχουν.
     Οι ενδιαφερόμενοι, μέχρι την προαναφερόμενη ημερομηνία που διαρκεί ο Διαγωνισμός, μπορούν να αποστείλουν  έως τρεις (3) φωτογραφίες, ασπρόμαυρες ή έγχρωμες, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: 
fotografikoxiromero@gmail.com 
αναφέροντας τα στοιχεία τους (όνομα, επώνυμο, email) και τον τίτλο, που θα επιλέξουν να δώσουν στην αντίστοιχη φωτογραφία τους. Συμμετοχές με ελλιπή στοιχεία δεν θα γίνονται δεκτές...................   Ακολούθως, η ανακοίνωση των βραβευθέντων φωτογραφιών  και των  καλύτερων συμμετοχών, θα γίνει εντός του Οκτωβρίου 2013.
     Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν σχετικά για τα αποτελέσματα, τηλεφωνικά και με email από εκπρόσωπο των διοργανωτών.
     Η ακριβής ημερομηνία και ώρα της απονομής βραβείων και των επαίνων θα ανακοινωθούν εγκαίρως.
     Κατά τα λοιπά ισχύουν οι όροι που αναφέρονται στην αρχική προκήρυξη του Διαγωνισμού:
(http://xiromeronews.blogspot.gr/2013/06/blog-post_8898.html)


1 σχόλιο:

  1. αφου γνωρίζετε πολύ καλά οτι υπάρχει και εμπράκτως άνθρωπος και μάλιστα λάτρης της παράδοσης , που εχει αρχείο δυσεύρητων φωτογραφιών ( παλιών απ΄το 1895 και νέων ως των ημερών μας ) που θα τις "ζήλευε" ο καθένας μας. Γιατί δεν του κρούετε την θύρα ; Οι άνθρωποι αυτοί στο ΞΗΡΟΜΕΡΟ ( άλλο το Ξηρόμερο κι άλλο η Βόνιτσα ) είναι πολλοί λίγοι , ελάχιστοι...ή καλύτερα ένας και μοναδικός ! Και φυσικά τον αγνοείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο