Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Νέα διάρρηξη χθες στην Βόνιτσα

           Μπορεί η Αστυνομία πριν λίγες ημέρες να προχώρησε στην σύλληψη τεσσάρων (4) Αλβανών οι οποίοι είχαν προβεί σε πολλές διαρρήξεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, αλλά αυτό δεν στάθηκε ικανό για να σταματήσουν και τα σχετικά κρούσματα στην πόλη μας...
     Έτσι χθες το βράδυ, άγνωστοι διέρρηξαν σπίτι που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της πόλης της Βόνιτσας και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό της τάξης των 500 ευρώ καθώς και χρυσαφικά μεγάλης αξίας............      Οι δράστες, οι οποίοι φυσικά παραμένουν ελεύθεροι, προφανώς γνώριζαν ότι οι ιδιοκτήτες του σπιτιού έλειπαν από την οικία τους καθώς είχαν πάει σε γάμο και δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη... 
     Πάντως το θράσος τους ξεπερνά τα όρια από την στιγμή που το συγκεκριμένο σπίτι βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της πόλης της Βόνιτσας και μάλιστα δίπλα υπάρχουν πολλές ακόμη οικίες.
       Μάλιστα συγγενής του θύματος της ληστείας μας ανέφερε ότι ενώ προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με το Αστυνομικό Τμήμα της Βόνιτσας κανείς δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους και έτσι αναγκάστηκαν να πάνε αυτοί στο τμήμα και να καταθέσουν μήνυση κατά αγνώστων.
      Φυσικά ασφάλεια για να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα δεν έχει έρθει ακόμη στο σπίτι, αρκετές ώρες μετά την ληστεία... Ίδωμεν!!!

ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο