Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ SOS, ΩΡΑ ΓΙΑ ΞΕΣΗΚΩΜΟ

        Ζούμε εδώ και δύο μέρες το τέλος και της όποιας δημοκρατίας είχε απομείνει  στην χώρα μας. Η ακραία πραξικοπηματική συμμορία του Αντώνη Σαμαρά με το ύφος «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» κλείνει την δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση.
    Είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Η δημόσια φίμωση της κοινωνίας έρχεται να προστεθεί στα υπόλοιπα «επιτεύγματα» των τροϊκανών κυβερνήσεων: το  ξεπούλημα της χώρας, την ανθρωπιστική κρίση..............



  .......τη διάλυση της εργασίας, την διάλυση της παιδείας, της υγείας τα αδιέξοδα που οδηγεί μέρα με τη μέρα η ανθρωποκτόνα μνημονιακή πολιτική.
      Ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει να επιδείξει κανένα επιτυχημένο σενάριο (success story). Έχει να επιδείξει την εικονική πραγματικότητα του διαπλεκόμενου και σάπιου συστήματος μεγάλων επιχειρηματιών που βρίσκεται πίσω από ελεγχόμενα ΜΜΕ. Βυθίζεται στην ακροδεξιά του πραγματικότητα βρίσκοντας αγαστή στήριξη απ’ τα καλόπαιδα του Μιχαλοφύρερ που πλέον αποκαλύπτουν εξόφθαλμα  ποιον υπερασπίζονται και τι επιδιώκουν.
    Το κρεσέντο αυταρχισμού του Σαμαρά εκτρέπει το σύνταγμα και βάλλει κατά της δημοκρατίας με ολοκληρωτικής έμπνευσης αποφάσεις. Το σκοτάδι του Σαμαρά σκεπάζει τη Λιλιπούπολη, το Μάνο Χατζιδάκι, το Δημήτρη Χορν, το Γιάννη Ρίτσο τον Οδυσσέα Ελύτη… Τα λουκέτα του Σαμαρά όμως δε μπορούν να φυλακίσουν την ιστορία και τον πολιτισμό  του λαού μας, δε μπορούν να φυλακίσουν των νέων τα όνειρα. Ως ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΈΚΕΙ.
    Είμαστε ολομέτωπα αντίθετοι στις αντιλήψεις κοινωνικού αυτοματισμού. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η διαφθορά και η σπατάλη, για την οποία κατηγορεί την ΕΡΤ ο Αντώνης Σαμαράς, προχωρώντας  στο κλείσιμο της, είναι ό,τι καλλιεργούσε εδώ και χρόνια η πολιτική πρακτική τόσο του ίδιου όσο και αυτών που κυβερνούσαν πριν. Ο αγώνας των εργαζομένων της ΕΡΤ είναι αγώνας όλης της κοινωνίας, όλων των εργαζομένων είναι αγώνας για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
     Καλούμε τον Αγρινιώτικο λαό να μη μείνει απαθής, να σταθεί αντάξιος της ιστορίας του τόπου του για ελευθερία και δημοκρατία. Να συμμετάσχει στο πανελλαδικό ρεύμα αντίστασης και ανατροπής που ξεδιπλώνεται από πόλη σε πόλη. Να κατέβει σύσσωμος στις κινητοποιήσεις που εξαγγέλονται και στο Αγρίνιο.
     Απευθύνουμε έκκληση σε όλη την κοινωνία για να διώξουμε την τρικομματική, τροϊκανή κυβέρνηση των Σαμαρά,Κουβέλη, Βενιζέλου. 
    Για πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ανεξαρτησία, απαλλαγή απ’ το μνημονιακό καθεστώς υποτέλειας. 
Για την ανασυγκρότηση της χώρας οικονομικά, εργασιακά, πολιτιστικά.
      Καλούμε σε ξεσηκωμό για  να κερδίσουμε τις ζωές μας  και το μέλλον μας.


ΝΕΟΙ & ΝΕΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 
 14/6/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο