Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Δημητρούκειο Δημοτικό Σχολείο: Στο δάσκαλο μας Αργύρη Θανάση με αγάπη!

Με συγκίνηση η αποχώρηση λόγω σύνταξης του Διευθυντή του Δημητρούκειου Δημοτικού Σχολείου Αργύρη Θανάση στο Καραϊσκάκη Ξηρομέρου.



Μια ξεχωριστή μέρα ήταν η χθεσινή για το Δημοτικό Σχολείο στο Καραϊσκάκη Ξηρομέρου. Εκτός από την εκδήλωση με αφορμή τη λήξη της σχολικής χρονιάς, είχαμε την αποχώρηση, λόγω συνταξιοδότησης, του δασκάλου του σχολείου για δεκαετίες και διευθυντή τα τελευταία χρόνια, Αργύρη Θανάση.........



     Μέσα στη συγκινητική ατμόσφαιρα πρώτα ο Δάσκαλος Λάμπρος Μανίκας και μετά οι μαθητές τόνισαν ότι είναι ευγνώμονες για όσα πρόσφερε στην εκπαιδευτική κοινότητα και του ευχήθηκαν καλή συνέχεια για την νέα του ζωή. 
    Αμέσως μετά ο δάσκαλος Αργύρης Θανάσης έντονα συγκινησιακά φορτισμένος, με μια λιτή, αλλά συγκινητική ομιλία αποχαιρέτησε, τους μαθητές, τους γονείς και τους συναδέλφους: «Με τους αποχωρισμούς δεν τα πάω καθόλου καλά. 35 χρόνια μέσα σε αυτό το σχολείο το έκανα δεύτερο σπίτι μου. Η ευτυχία για μένα είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν ήρθα ποτέ σε σύγκρουση με κανένα γονιό και μαθητή και αυτό και μόνο για μένα σημαίνει  επιτυχία. Θες η βοήθεια του θεού, θες η βοήθεια των συναδέλφων, θες η δικιά σας βοήθεια, πέρασαν 35 χρόνια χωρίς να μαλώσω με κανέναν. Όσο για την εκπαιδευτική διαδικασία προσπάθησα να βάλω ένα λιθαράκι στη γνώση των παιδιών. Ότι μπορούσα έκανα. Σας ευχαριστώ όλους».
    Στο τέλος της εκδήλωσης όταν οι μαθητές τον αποχαιρετούσαν, ο δάσκαλος δάκρυσε αρκετές φορές δίνοντας μάλιστα την υπόσχεση ότι: «Θα είμαι κοντά σας».






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο