Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Χωρίς Αγροτικό γιατρό το Αρχοντοχώρι

           Να καλυφθεί άμεσα η θέση του Αγροτικού Ιατρού στο Αρχοντοχώρι (Δήμος Ξηρομέρου) ζητά με καταγγελία του, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γιώργος Λιοντάκης.

       Ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αρχοντοχωρίου Γιώργος Λιοντάκης καταγγέλλει πως δεν υπάρχει Αγροτικός γιατρός στο χωριό, κάνει λόγο για σοβαρότατους κινδύνους υγείας στους κατοίκους του Αρχοντοχωρίου και αποτυπώνει ως «υπεύθυνο» τον Δ/ντή του Κ.Υ. Μύτικα γιατί ενώ έχει πληρωθεί η θέση αγροτικού ιατρού στο Περιφερειακό Ιατρείο Αρχοντοχωρίου, ο συγκεκριμένος ιατρός δεν έχει έρθει ποτέ μέχρι σήμερα στο χωριό για να αναλάβει υπηρεσία, διότι ο Δ/ντής του Κ.Υ. Μύτικα δεν του το επιτρέπει!!! επικαλούμενος διάφορους λόγους.
   Δείτε την καταγγελία του Πρόεδρου της τοπικής κοινότητας Γιώργου Λιοντάκη:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  
       Καταγγέλλω το γεγονός ότι ενώ έχει πληρωθεί η θέση αγροτικού ιατρού στο Περιφερειακό Ιατρείο Αρχοντοχωρίου, ο συγκεκριμένος ιατρός δεν έχει έρθει ποτέ μέχρι σήμερα στο Περιφερειακό Ιατρείο Αρχοντοχωρίου για να αναλάβει υπηρεσία, διότι ο Δ/ντής του Κ.Υ. Μύτικα κ. Χρόνης Ιωάννης δεν του το επιτρέπει!!! επικαλούμενος διάφορους λόγους.........



       Έχω απευθυνθεί άπειρες φορές στον Δ/ντή του Νοσοκομείου Αγρινίου κ. Δημητρογιάννη Λάμπρο, όπως και στον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Μάριο Σαλμά χωρίς όμως αποτέλεσμα και χωρίς ουσιαστικά να δίνουν λύση στο πρόβλημα.
     Το αποτέλεσμα αυτού είναι, οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Αρχοντοχωρίου να μην έχουν ιατρική περίθαλψη και να μην μπορούν να συνταγογραφήσουν τα φάρμακα τους, άνθρωποι ηλικιωμένοι, άνθρωποι με σοβαρά προβλήματα υγείας αναγκάζονται καθημερινά να διανύουν απόσταση 30 και 50 χιλιομέτρων για να μπορέσουν να βρουν γιατρό.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αρχοντοχωρίου
Λιοντάκης Γεώργιος


2 σχόλια:

  1. τι να καλυψουν ρε παιδια .... πλεων η κατασταση ειναι τραγικη . εχουν πλεων ξεφυγει ολα τα οικονομικα της χωρας . εδω οι μεγαλες πολεις και υστερουν απο πρωσοπικο . τι να λεμε τωρα . το μονο που τους νιαζει ειναι να αρχισουν κατασχεσεις σε σπιτια φουκαραδων , και κατασχεση τραπεζικων λογαριασμων . εχει ξεφυγει η κατασταση τελειως ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν δε ριξεις κλωτσιες δε κανεις δουλεια γιωργο .καλη δυναμη στο εργο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο