Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Εκλογές για νέα Ν.Ε Αιτ/νίας του ΠΑΣΟΚ την ερχόμενη Κυριακή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Την Δευτέρα 3 Ιουνίου το απόγευμα, συνεδρίασε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, με θέμα, την διεξαγωγή εκλογών, για την ανάδειξη της Νέας Νομαρχιακής Επιτροπής καθώς και των Νέων Συντονιστικών Επιτροπών των Δημοτικών Οργανώσεων.
      Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή Λοιπόν, Ενημερώνει τα Μέλη και τους Φίλους του ΠΑΣΟΚ , για τα εξής:

1.Οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013, από τις 08:00 πμ , μέχρι τις 20:00μμ.
2.Κάλπες θα υπάρχουν, στην έδρα κάθε Καλλικρατικού  Δήμου, τόσο για την εκλογή Νομαρχιακής Επιτροπής, όσο και για την εκλογή της Συντονιστικής Επιτροπής της οικίας Δημοτικής  Οργάνωσης.................



3.Δικαίωμα ψήφου θα έχουν, όσοι προσέλθουν στην διαδικασία της ψηφοφορίας, με την ταυτότητά τους, ή άλλο δημόσιο έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτότητά τους.
4.Οι συμμετέχοντες στην εκλογική διαδικασία, θα καταβάλουν το ποσό των (2,00) δύο ευρώ.
5.Οι υποψηφιότητες για την Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή, θα πρέπει να κατατεθούν, μέχρι την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 και ώρα 20:00 μμ, στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.
6.Οι υποψηφιότητες για τις Συντονιστικές Επιτροπές των Δημοτικών Οργανώσεων, θα πρέπει να κατατεθούν, μέχρι την Παρασκευή 7 Ιουνίου και ώρα 20:00 μμ, στην Τοπική Οργάνωση της Έδρας σε κάθε Καλλικρατικό Δήμο.
7.Μέχρι την Τετάρτη 5 Ιουνίου και ώρα 20:00 μμ, θα πρέπει να κατατεθούν στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή , τα ονόματα των ατόμων, που θα συγκροτήσουν τις δημοτικές εφορευτικές επιτροπές.
8.Για την εκλογή την Νέας Νομαρχιακής Επιτροπής της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, που θα πραγματοποιηθεί επίσης την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 , από τις 08:00 πμ μέχρι 20:00 μμ, θα υπάρξουν κάλπες, στις Πόλεις του Αγρινίου, του Μεσολογγίου, της Ναυπάκτου και της Βόνιτσας, στον ίδιο χώρο όπου θα φιλοξενηθούν και οι κάλπες για την Νομαρχιακή Επιτροπή, αλλά και τις συντονιστικές των δημοτικών οργανώσεων.      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο