Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΤΟΥΝΑΣ-ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

        Στη γενέτειρα των σημαντικότερων αγώνων στο κόσμο, των Ολυμπιακών Αγώνων, βρέθηκε η ομάδα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ της περιοχής μας, το Σαββάτο 1 Ιουνίου 2013.
     Πρωταγωνιστές για μια ακόμη φορά οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, πετυχαίνοντας νίκες και αποσπώντας τα χειροκροτήματα της κερκίδας.
  Το διασυλλογικό πρωτάθλημα στην Αρχαία Ολυμπία χωρίστηκε σε 2 κατηγορίες: Α-κατηγορία, αγώνες με πρόκριση και 1η, 2η, 3η θέση και Β-κατηγορία αγώνες των μικρών σε ηλικία αθλητών όπου βραβεύτηκε η συμμετοχή, το «ευ αγωνίζεσθαι»......



  Στην πρώτη θέση βρέθηκαν οι αθλητές: ΠΑΥΛΟΥ Ιωάννα, ΚΑΡΑΜΠΕΚΙΟΣ Βασίλης, ΒΑΣΣΗ Βιβή, ΜΕΡΙΣΙΩΤΗ Νατάσσα, ΚΑΡΥΔΑ Άσπα, ΒΛΑΧΟΣ Δημήτρης, ΖΩΓΡΑΦΟΥ Κων/να, ΦΑΡΜΑΚΗΣ Βασίλης, ΦΑΡΜΑΚΗ Αγγελική, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ Σωτήρης, ΠΑΝΟΥ Χρήστος, ΡΟΚΟΥ Δώρα.
  Στη δεύτερη θέση οι αθλητές: ΚΩΤΣΟΥ Γεωργία, ΣΑΚΚΑ Χαρούλα, ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΛΟΥ Μαρία, ΤΣΙΤΣΙΚΑΟΣ Αλέξανδρος και ΜΑΡΙΝΟΣ Μιχάλης.
  Στην Β-κατηγορία οι μικρές αθλήτριες μας με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον: ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ Νόνη, ΜΕΡΙΣΙΩΤΗ Αθανασία, ΒΑΣΣΗ Έφη, ΜΠΙΝΙΑΡΟΥ Δήμητρα, ΣΑΛΑΟΥΝΗ Μαριάντα, ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ Συαυρούλα.

      Ευχές για καλές επιτυχίες και στο μέλλον από τους γονείς, τους φίλους και τους παράγοντες της ομάδας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο