Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Αίρει την εμπιστοσύνη του στην Κυβέρνηση ο Θάνος Μωραΐτης

        Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης με δήλωσή του επικρίνει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για το λουκέτο στην ΕΡΤ λέγοντας πως «ένας ανεύθυνος πολιτικός δεν μπορεί πλέον να ηγείται μιας κυβέρνησης εθνικής ευθύνης». Ουσιαστικά με αυτή τη δήλωση ο Θ. Μωραίτης αίρει την εμπιστοσύνη του στην Κυβέρνηση προτείνοντας μάλιστα εκλογές. Συγκεκριμένα αναφέρει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ:
       «Συνειδητά ο κ. Σαμαράς δυναμιτίζει την συνέχεια της κυβέρνησης και την σταθερή πορεία της χώρας. Με τις μονομερείς και στα όρια του συντάγματος αποφάσεις του εκβιάζει την κοινωνία και τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση............



       Το πρόβλημα της κυβέρνησης δεν είναι η ΕΡΤ για την οποία φυσικά και πρέπει να γίνει εξορθολογισμός δαπανών που θα περιλαμβάνει και δύσκολες αποφάσεις.
       Το πρόβλημα της κυβέρνησης είναι ο κ. Σαμαράς,  ο οποίος αγνοώντας και αιφνιδιάζοντας συνεχώς τους κυβερνητικούς εταίρους, κυβερνά εδώ και μήνες με επικοινωνιακούς όρους αποτυγχάνοντας στους στόχους που έχει θέσει  η προγραμματική συμφωνία των κομμάτων.
       Με δεδομένη την εκβιαστική λογική που αναβιώνει άλλες εποχές μιας παλιάς διχαστικής δεξιάς, είναι αυτονόητο ότι ένας ανεύθυνος πολιτικός δεν μπορεί πλέον να ηγείται μιας κυβέρνησης εθνικής ευθύνης .
         Και επειδή αυτές τις κρίσιμες ώρες κάποιοι παίζουν την τύχη της χώρας κορώνα γράμματα, βάζοντας παπαγαλάκια να διατυπώνουν το εκβιαστικό δίλημμα «αυθαιρεσία ή εκλογές», η απάντηση από εμάς θα πρέπει να είναι δεδομένη: Εκλογές».


4 σχόλια:

  1. ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΤΟ Ο ΛΥΚΟΣ ΤΡΙΧΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΝΩΜΗ ΟΧΙ. Α.. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΖΑΠΕΙΟ 1,2, ΚΑΙ 3 ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τωρα τα ανακαλυψες αυτα θανο , μολις κλεινουν την ΕΡΤ ? δεν τα ειχες ανακαλυψει ποιο νωρις οταν υπεγραφες τα μνημονια και καταδικαζες εσυ και καποιοι αλλοι μεσα απο εκει εκκατομυρια λαο σε αυτοκτονιες και εξαθλιωση ? το ποταμι δεν γυριζει πισω . τωρα εισε εξαναγκασμενος να μηνεις προσκολημενος επανω στην ουρα της Ν.Δ .εισε αναγκασμενος να μηνεις μεσα στο δικο τους κοπαδι πλεων . δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο . αν φυγεις απο εκει οι αλλοι θα αφησουν τους λυκους . και ειναι κακο να εισε μονος μεσα στους λυκους . καλη δυναμη λοιπον . καιρος να μουσκεψετε και εσεις . βλεπεις ο λαος ειναι βρεγμενος και δεν φοβατε πλεων την βροχη . λοιπαμε που στα λεω αλλα καποτε παλια αν θυμασε , ειμαστε αυτοι που σε βοηθησαμε να φτασεις εκει . και εσυ μας αποζημιωσες , η για να μην χασεις την καρεκλα η απο άγνοια .οπως θα εχεις καταλαβει βεβαια στις επομενες υπαρχει περιπτωση οι ψηφοι σας να μετριουνται στα δάκτυλα. οπως και να εχει ομως ολα εδω πληρωνονται λεει ο σοφος λαος μας . καλη δυναμη και παλι αλλα αντεδρασες καπως αργα για αιτωλοακαρνανας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ. ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΕΣ.ΟΛΟΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ......ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΘΑΝΟΥΛΗ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΟΣΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ.....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.......ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΨΗΦΟΥΣ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ.....ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ........ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΧΩΔΕ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΛΙΑΔΟΣ......ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΔΙΣ....ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ....ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 30 ΑΡΗΔΩΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΣΟΣ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο