Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Τα τελευταία 11΄ λεπτά του διακοπέντος αγώνα Κανδήλα – Ακαρνανικός Φυτειών


ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Τα τελευταία 11΄ λεπτά του διακοπέντος αγώνα Κανδήλα – Ακαρνανικός Φυτειών στο γήπεδο της Κανδήλας, που είχε διακοπεί και ενώ το σκορ ήταν 2-2 και δεν κατάφεραν να σημειώσουν γκολΈτσι με το σκορ του πρώτου Αγώνα ο Α.Ο. Κανδήλας παραμένει στη Β΄ κατηγορία του νομού ενώ ο Ακαρνανικός Φυτειών υποβιβάζεται στη τελευταία κατηγορία…..

3 σχόλια:

  1. sinxaritiria stin epo k stin epsna pou kateferan k eri3an mia neaniki omada opws einai o akarnanikos me mesw oro ilikias 25...epishs sinxaritiria pou m auti tn apofasi pou exoun vgalei den timwroun oute tin edra tous k epitrepoun tn xouliganismo sta gipeda....sinxaritiria k pali etsi apodei3ame gia mia alli fora oti menoume ellada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτη η νεανικη ομαδα αγωνιζοταν με εφτα ψευτικα δελτια σε ολο το πρωτο γυρο.Στο δευτερο εστησε τα μισα,αρα το προβλημα ειναι η οργανωση και εκει ψαξε να βρεις το πραγματικο λογο που επεσε η ομαδα σου.Το προβλημα δεν ηταν ο τελαιυταιος αγωνας γιατι οι σωστες ομαδες δεν ψαχνουν να σωθουν την τελευταια αγωνιστικη.Αλλωστε στον αγωνιστικο χωρο εχασες πεντακαθαρα στον κανονικο αγωνα ..... στη παραταση που ορισε η επσνα και ευτυχως δεν ορισε και πεναλντι γιατι και σε αυτα θα εχανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εδω φανηκε η ομαδα των μεγαλων σαλωνιων και της Δ εθνικης ποια ηταν η αξια της !!!!!!!!!!!! γιατι?????? ηρθαν να κερδισουν με τα ψευτικα επεισοδια και μετα με τον ψευτικο τραυματισμο περαστικα σας τωρα γιατι καπου απο πανω μας υπαρχει και ενας Δικαιοκριτης Θεος οποτε αξια ων επραξατε απολαμβανεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο