Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Αντιπολίτευση Ακτίου-Βόνιτσας: Αμείλικτα νέα ερωτήματα για το θέμα της αγοράς ακινήτου στην Κατούνα


      Η  δημοτική παράταξη “Μαζί στη  νέα εποχή”, Αντιπολίτευση του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο Γεώργιο Αποστολάκη, θέτει νέα ερωτήματα και ασκεί κριτική στο δήμαρχο Νίκο Σολδάτο για το θέμα της αγοράς ακινήτου στην Κατούνα για το βιολογικό καθαρισμό….
 Αναλυτικά:

      Η δημοτική μας παράταξη κρίνει σκόπιμο και ηθικά επιβεβλημένο να ενημερώσει τους δημότες του δήμου μας για το παρακάτω σοβαρό ζήτημα που ανέκυψε κατά τις τελευταίες δύο συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, και ποικίλα σχόλια ακόμα και στο διαδικτυακό χώρο......



     Στις 28 Φεβρουαρίου 2013 στην ορισθείσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου μας προς συζήτηση και με θέμα, η παροχή εξουσιοδότησης του ΔΣ στο Δήμαρχο κ. Σολδάτο, της υπογραφής για την αγοράς συμβολαίου αγροτεμαχίου 22,2 στρεμμάτων περίπου, που βρίσκεται στην περιοχή Κατούνας, προκειμένου να κατασκευαστεί το κτίριο του βιολογικού καθαρισμού. Ας σημειωθεί μάλιστα  ότι το παραπάνω θέμα κρίθηκε ως κατεπείγον με την προβαλλόμενη  δικαιολογία ότι εάν δεν ληφθεί άμεσα η σχετική απόφαση υπήρχε άμεσος και ορατός κίνδυνος απώλειας της χρηματοδότησης του αντίστοιχου προγράμματος.

     Παρόλο που η γενική πεποίθηση και επιθυμία όλων μας ήταν  η άμεση  ένταξη του δήμου μας στο σχετικό πρόγραμμα για να λυθεί το σοβαρό πρόβλημα της αποχέτευσης στην περιοχή της Κατούνας, όταν ζητήσαμε, όπως εξάλλου είμαστε υποχρεωμένοι ως εντολοδόχοι των δημοτών μας, από το Δήμαρχο, που εισηγήθηκε το σχετικό θέμα στο συμβούλιο,  λεπτομέρειες για την αγορά του ακινήτου (π.χ. που βρίσκεται, πόσο το τίμημα, ποια η αντικειμενική του αξία, ποιοι οι ιδιοκτήτες και ποιος ο τίτλος του) διαπιστώσαμε ότι ο Δήμαρχος δεν ήταν διόλου πρόθυμος να μας διαφωτίσει, επικαλούμενος με μισόλογα και μια εξόχως ύποπτη αοριστολογία, άγνοια του θέματος. 

       Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος μας επέδειξε την από 30.3.2012 έκθεση του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών (ΣΟΕ) στην οποία γινόταν μια στοιχειώδης περιγραφή του ακινήτου και αναγραφόταν ως εκτιμητέα αξία αυτού, η τιμή των 214.000 ευρώ. Φυσικά παρέπεται να αναφερθεί ότι συνεχώς μας τόνιζε το κατεπείγον λήψης της σχετικής απόφασης, η οποία όπως υποστήριζε, έπρεπε να ληφθεί άμεσα κινδυνολογώντας για άλλη μια φορά περί απώλειας της σχετικής χρηματοδότησης

     Εμείς επειδή θεωρήσαμε το τίμημα του ΣΟΕ εξόχως υπερβολικό και δυσανάλογο του είδους, της έκτασης και της θέση του ακινήτου, απαιτήσαμε την ολιγοήμερη αναβολή συζήτησης του θέματος, έτσι ώστε να ενημερωθούμε καλύτερα και να λάβουμε τη σωστή απόφαση, με γνώμονα πάντοτε τα συμφέροντα των δημοτών μας. 
     Μετά από σχετική έρευνα που διενεργήσαμε για το θέμα, διαπιστώσαμε τα παρακάτω αξιοπερίεργα που γεννούν εύλογα ερωτήματα:

[i] Ο Δήμαρχος προφασιζόμενος κατεπείγουσα ανάγκη και  κινδυνολογώντας περί απώλειας της σχετικής χρηματοδότησης έφερε προς συζήτηση στο ΔΣ το παραπάνω θέμα την 28.2.2013 όταν το τόσο, κατά την άποψή του, κατεπείγον θέμα ήταν ώριμο για συζήτηση και λήψη απόφασης από το Μάρτιο του 2012, όταν  και συντάχθηκε η σχετική έκθεση του ΣΟΕ.
ΕΡΩΤΗΜΑ: Τι εξυπηρετούσε άραγε αυτή η βιασύνη και κινδυνολογία;

[ii] Ενώ στη συνεδρίαση της 28.2.2013 του ΔΣ ο Δήμαρχος σε επίμονες και εύλογες ερωτήσεις μας για την προκείμενη αγορά απέφευγε να προβεί σε λεπτομέρειες, προφασιζόμενος άγνοια του θέματος (ισχυριζόταν ακόμα ότι δήθεν δεν γνώριζε καν ποιοί είναι οι ιδιοκτήτες του προς πώληση ακινήτου) μετά από την έρευνα μας ανακαλύψαμε ότι απροκάλυπτα μας περιέπαιζε αφού, όχι μόνο γνώριζε κάθε λεπτομέρεια της επικείμενης πώλησης, αλλά ο ίδιος την 22.3.2011 είχε υπογράψει για λογαριασμό του δήμου, εν αγνοία μας και φυσικά χωρίς εξουσιοδότηση του ΔΣ, ένα αμφιβόλου εγκυρότητας ιδιωτικό συμφωνητικό με τους συνιδιοκτήτες του ακινήτου, στο οποίο μάλιστα δεσμευόταν  για την αγορά του ίδιου ακινήτου έναντι τιμήματος 80.000 ευρώ(!!!).

[iii]. Εξαντλώντας την έρευνά μας, αφού πρωταρχική μας υποχρέωση είναι η προάσπιση των συμφερόντων των δημοτών μας, κι αφού ο κ. Δήμαρχος δεν έκανε καν τον κόπο να μας ενημερώσει, αναζητήσαμε τέλος και την αντικειμενική αξία του παραπάνω ακινήτου, αφού πλέον είναι γνωστό ότι για όλες τις αγορές του δημοσίου και των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου αποτελεί την τιμή εκκίνησης και  διαπιστώσαμε, με  μεγάλη μας έκπληξη, ότι αυτή ανέρχεται για το συγκεκριμένο ακίνητο μόλις στο ποσό των 36.000 ευρώ (!!)

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:  Γιατί ο κ. Δήμαρχος επέδειξε τόση μεγάλη βιασύνη να «υφαρπάξει» ουσιαστικά την υπογραφή και την έγκρισή μας για την αγορά ενός ακινήτου με υπέρογκο τίμημα 214.000 ευρώ, όταν δύο χρόνια πριν, ο ίδιος αναγνώριζε ως εύλογο τίμημα για το ίδιο ακίνητο το ποσό των 80.000 ευρώ και ενώ η αντικειμενική του αξία ανέρχεται μόλις στα 36.000 ευρώ;
   Γιατί προτάσσει και θεωρεί πανάκεια την έκθεση του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών (ΣΟΕ) παρόλο που πολύ καλά γνωρίζει ότι έχει απλώς γνωμοδοτικό και όχι δεσμευτικό χαρακτήρα;
Τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα αφήνουμε τους δημότες μας να τις αναζητήσουν  και να εξάγουν τα δικά τους συμπεράσματα.
      Το ζήτημα επανήλθε προς συζήτηση στη συνεδρίαση του ΔΣ της 21 Μαρτίου 2013 όπου, όπως είχαμε υποχρέωση, παρουσία όλων των μελών του ΔΣ αλλά και πλήθους δημοτών που είχαν κατακλύσει την αίθουσα συνεδριάσεων, αποκαλύψαμε όλα τα παραπάνω στοιχεία και διατυπώσαμε με αγανάκτηση τα εύλογα ερωτήματά μας, διαμαρτυρόμενοι για τον εμπαιγμό και την υποκρισία του Δημάρχου, καθιστώντας απολύτως σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι αποκλειστικός σκοπός και επιδίωξη μας ήταν, είναι και θα είναι, η προάσπιση των συμφερόντων των δημοτών μας με διαφάνεια και εντιμότητα, χωρίς καμία έκπτωση και χωρίς κανένα συμβιβασμό που θα μας καθιστούσε αναξιόπιστους απέναντι στους δημότες μας και απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό.
        Τελικά μετά την έντονη και σθεναρή μας αντίδραση και τις επίμονες αποδοκιμασίες του πλήθους που βρισκόταν στην αίθουσα συνεδριάσεων αναγκάστηκε ο δήμαρχος και οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης να υποχωρήσουν από την πρότασή τους και να αποδεχθούν την δική μας αρχική πρόταση για σύσταση δημοτικής εκτιμητικής επιτροπής η οποία θα αναλάβει να διερευνήσει το συγκεκριμένο ζήτημα και να διαπραγματευτεί με τους συνιδιοκτήτες του ακινήτου,  την τιμή του ακινήτου, με τη ρητή δέσμευση ότι αυτή, σε καμία περίπτωση δε θα ανέλθει πάνω από το ποσό των 80.000 ευρώ.

16 σχόλια:

  1. Τι γίνεται με την πλαστη αποφαση του πρωην Δήμου Μεδεωνως? Θα αναζητηθουν ευθυνες? Θα τιμωρηθουν οι υπευθυνοι?Ποια η θεση του Δημαρχου και ποια της Αντιπολιτευσης ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. Κύριε Δήμαρχε γιατί στο προηγούμενο δημ. Συμβούλιο που έφερες το θέμα δεν γνώριζες ποιοι είναι οι πωλητές ; δεδομένου ότι είχες υπογράψει συμφωνητικό μαζί τους και με συμφωνημένη τιμή πολλαπλάσια της τιμής πιάτσας;

    2. Πως προέκυψε το 80 000;

    3. Ποιοι από τους Αντιδημάρχους-Συμβούλους γνώριζαν τα προηγούμενα;

    4. Και προς το παρόν πια είναι η θέση των αντιδημάρχων-συμβούλων για όλα αυτά;

    5. Όταν προκύπτει τόσο σοβαρό θέμα οφείλουν Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης να υπερασπισθούν τη θέση του Δημάρχου η να εκφράσουν τη δική τους θέση.


    Υ.Σ

    Από την Κατούνα κανένα σχόλιο μπας και διαφωτιστούμε;

    Υπάρχουν και εκεί παράγοντες και σύλλογοι δραστήριοι που σίγουρα γνωρίζουν το θέμα και θέλουν να βοηθήσουν να ενημερωθεί ο κόσμος ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το φαγοποτι θα τελειωσει συντομα δημρχε για σενα και την παρεα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απο 80.000-214.000 .....η διαφορα σε ποια τσεπη θα πηγαινε δημαρχε?κατι απο θεσσαλονικη ερχεται στο μυαλο μου...(παπαγεωργοπουλος ακουει το τρενο που παιρναει διπλα απο τη φυλακη )δημαρχε ακους τιποτα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επειδή το θέμα είναι αρκετά σοβαρό και αρχζει και αποκτά ενδιαφέρον ο Δήμαρχος το καλύτερο που έχει να κάνει να στείλει όλο τον φάκελο στον εισαγγελέα για να δούμε τι θα δούμε. ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πω πωωωωωωωωωωω........!!!!!!!! τι πληρωνουμε...;;; τρομαζουμε να βαλουμε ενα κομματι ψωμι στο σπιτι μας και ο δημαρχος σολδατος παιζει με τα χιλιαρικα ευρω... οι αντιδημαρχοι τι κανουν και αυτοι μεσα στο κολπο...;;;;; μας κατεστρεψε την βονιτσα, παρατησε ολα τα χωρια του δημου στο ελεος των βροχων πλεον οι αγροτικοι δρομοι μονο με ελικοπτερο ειναι προσβασημοι,ειχε τον αλλον να ριχνει γροθιες στην κοπελα στην οικονομικη υπηρεσια, τον ειχε και προεδρο τον νταη, να φοβαμαστε να παμε να πληρωσουμε το νερο... τι αλλο θα κανουνε...;;; αισχος...!! παρα εγινε το κακο.. ο θυμιος υπαρχει μηπως ειναι αληθεια οτι μονο την θεση ηθελε για να μεινει βονιτσα...;;; ο μιχαλης ζει η δεν μιλαει νομιζει οτι θα τον κατεβασουν δημαρχο στις επομενες εκλογες...;;;; θα κανετε τιποτα...;;;; το ποτηρι ξεχειλισε....!!! υγ. ευχαριστω το Xiromero news για την δημοσιευση του σχολιου και την αξιοπιστια του στις πληροφοριες... γιατι καποια αλλα site βγαζουν αυτα που θελουν μονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απο 80.000-214.000 .....η διαφορα σε ποια τσεπη θα πηγαινε δημαρχε? κατι απο θεσσαλονικη ερχεται στο μυαλο μου….δημαρχε ακους τιποτα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΩ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΛΕΧΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥ ΤΥΠΟΥ.Κ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ Κ ΤΙ.ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ Κ ΥΠΕΡΙΦΑΝΕΥΕΣΤΕ Κ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Κ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ,ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,Κ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΤΙ ΚΟΣΤΟΣ Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΔΙΧΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΦΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ Κ ΘΕΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ Κ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ Κ ΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ Κ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ Π.Χ ΑΧΕΙΜΑΣΤΟΣ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ Κ ΜΗ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΦΗΣΕ ΕΡΓΟ.ΦΑΤΕ Κ ΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΗΣΤΕ ΕΡΓΟ.ΠΑΛΙΑ ΚΑΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Κ ΑΣ ΗΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ Κ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΛΟΙ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πρωτων και το ξηρομερο νιους τα σχολια που θελει βαζει και οχι ολα και κατα δευτερον ο σολδατος θα το φερει εις περας και αυτο το ζητημα απο την κατουνα γιατι να μιλησουν τα χαν κανει ολα μπαχαλο ο σεραφης σε ολους τους τομεις θα πρεπε να ντρεπετε να βγαινει στην κοινωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. SYMFVNV ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΘΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΑ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΕΡΑΦΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑΥΤΟΝ ΟΙ ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΩΞΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΛΑΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΥΤΕΥΣΗ ΛΙΓΑ ΕΚΕΝΕ ΕΝ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βγήκαν οι ειδικοί του Σολδάτου επιτέλους και σχολιάζουν. Να γίνει οικονομικός έλεγχος στους Δημάρχους και να ξεκινήσει από την Πάλαιρο πρώτα για να δούμε τι λαυράκια θα βγάλουμε. Ρωτάω εγώ ο αφελης τώρα.
    Γατί δυόμισι χρόνια τώρα ο Σολδάτος δεν ξεσκέπασε τις Λαμογιές που διαλαλούσε την προεκλογική περίοδο για τον Δήμαρχο Ανακτορίου Γιώργο Αποστολάκη!!!!!!!
    Γιατί φωνάζετε τώρα εσείς, ο Σολδάτος , ο Φερεντίνος ότι θα χαθεί το έργο!!!
    Τόσο καιρό τι κάνατε για να διασφαλίζεται το έργο και να αγοράσεται το οικόπεδο σε λογική τιμη???
    Ο αντιδήμαρχος Φερεντίνος υπεύθυνος για τα οικονομικα, τι έκανε τόσο καιρό για την αγορά του οικοπέδου και γιατί από την στιγμή που λέει ότι θα χαθεί το έργο δεν ψήφισε αυτός και ο Δήμαρχος την πρόταση των 214000 που φαίρανε ?
    Γιατί κρύβονται πίσω από μια απόφαση και στο αν είναι πλαστή ή όχι?
    Η απόφαση είναι η ουσία ή η συνέχιση του έργου?
    Κλείνοντας να ρωτήσω τον υπεύθυνο οικονομικών του Δήμου, τον Αντιδήμαρχο Φερεντίνο Ευθύμιο.
    Θύμιο πόσο μεγάλη είναι η σακούλα που έχετε δημιουργήσει εσυ και ο Σοδάτος μέσω έργων, νομικού προσώπου και ενταλμάτων για χώματουργικές εργασίες και άλλες κατασκευές και τραπεζώματα!!????
    Πόσο πίσω έρχεται πάει τελικά τον Δήμο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βγήκαν οι ειδικοί του Σολδάτου επιτέλους και σχολιάζουν. Να γίνει οικονομικός έλεγχος στους Δημάρχους και να ξεκινήσει από την Πάλαιρο πρώτα για να δούμε τι λαυράκια θα βγάλουμε. Ρωτάω εγώ ο αφελης τώρα.
    Γατί δυόμισι χρόνια τώρα ο Σολδάτος δεν ξεσκέπασε τις Λαμογιές που διαλαλούσε την προεκλογική περίοδο για τον Δήμαρχο Ανακτορίου Γιώργο Αποστολάκη!!!!!!!
    Γιατί φωνάζετε τώρα εσείς, ο Σολδάτος , ο Φερεντίνος ότι θα χαθεί το έργο!!!
    Τόσο καιρό τι κάνατε για να διασφαλίζεται το έργο και να αγοράσεται το οικόπεδο σε λογική τιμη???
    Ο αντιδήμαρχος Φερεντίνος υπεύθυνος για τα οικονομικα, τι έκανε τόσο καιρό για την αγορά του οικοπέδου και γιατί από την στιγμή που λέει ότι θα χαθεί το έργο δεν ψήφισε αυτός και ο Δήμαρχος την πρόταση των 214000 που φαίρανε ?
    Γιατί κρύβονται πίσω από μια απόφαση και στο αν είναι πλαστή ή όχι?
    Η απόφαση είναι η ουσία ή η συνέχιση του έργου?
    Κλείνοντας να ρωτήσω τον υπεύθυνο οικονομικών του Δήμου, τον Αντιδήμαρχο Φερεντίνο Ευθύμιο.
    Θύμιο πόσο μεγάλη είναι η σακούλα που έχετε δημιουργήσει εσυ και ο Σοδάτος μέσω έργων, νομικού προσώπου και ενταλμάτων για χώματουργικές εργασίες και άλλες κατασκευές και τραπεζώματα!!????
    Πόσο πίσω έρχεται πάει τελικά τον Δήμο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΣΥ 7 58 ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΕΣ ΣΤΟ ΣΟΛΔΑΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ...!!! 134 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ.. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΟΟΟΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΚΙ ΑΑΑΑΑΛΛΑ... ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΤΩΧΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ....;;;; ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΙΛΑΩ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΤ...!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ... "ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ" ΤΟΥ ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.. ΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ ΛΕΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ...!! ΘΥΜΑΣΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΩΣ ΛΕΓΟΤΑΝ..;;; "ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ" ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΔΕΝ ΕΔΙΝΕΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ.. ΠΡΩΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ...!!! ΑΚΟΥΣ (ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ) ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΕΣΕΙΣ...!!!! ΥΓ. ΤΟ XIROMERO NEWS ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ.. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ...!! ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΤΥΧΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ SITE ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΣΟΛΔΑΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΕΙΟΝΕΤΑΙ.ΨΑΞΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΟΛΔΑΤΟΥ ΑΣ ΨΑΧΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κατηγορητε τον σολδατο??? γιατι? λετε λοιπον πωσ θα τα παρει ?? χωρεις να εχει παρθη η περιβοητη ηποθεση αρα λοιπον μιλατε υποθετικα!!!!!!!!!!!!+δεν εχει τελεσφορηση καμια αποφαση!!!!μηπωσ κρινεται εξ ιδιον τα αλωτρεια.
    και σκεφτεσε πονηρα και κακοτρεπελα
    σοβαρευτητε λιγορεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο