Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ηχηρό όχι κόντρα στην κομματική γραμμή για το «Αθηνά» από το Θάνο Μωραΐτη


        Καταψήφισε την τροπολογία που άνοιγε το δρόμο για την εφαρμογή του σχέδιο Αθηνά ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θάνος Μωραΐτης.
    Επιβεβαιώθηκαν έτσι οι πληροφορίες που έφεραν τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ αποφασισμένο να πηγαίνει κόντρα στην επίσημη κομματική γραμμή. Ο Αιτωλοακαρνάνας βουλευτής στάθηκε συνεπής με την εως τώρα στάση του, μιας και εδώ και καιρό είχε δηλώσει την κατηγορηματική του αντίθεση στο πνεύμα, στις κατευθύνσεις του σχεδίου αλλά και στις καταστροφικές και άδικες για την Αιτωλοακαρνανία ρυθμίσεις.......       Είχε προηγηθεί χθες το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ στο οποίο υπήρξε ένταση κατά τη συζήτηση για την στάση του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Μωραΐτης έθεσε μετά επιτάσεως θέμα καταψήφισης του σχεδίου Αθηνά. 
       Μάλιστα, είχε υπάρξει από τον κ. Μωραΐτη προσπάθεια δημιουργίας ενός μετώπου στήριξης της πρότασης για καταψήφιση την όποια στήριξαν και άλλα μελή του Πολιτικού Συμβουλίου όπως η Τόνια Αντωνίου και ο Γραμματέας της Νεολαίας. 
      Ο κ. Μωραΐτης  τόνισε ότι υπάρχει μείζον πρόβλημα με τα κριτήρια, τα οποία, όπως είπαν, δεν εφαρμόζονται ενιαία σε όλη την επικράτεια και ότι, παρά τις αλλαγές, διατηρείται μια πελατειακή , ρουσφετολογική και αντιακαδημαική λογική που χαρακτήριζε από την αρχή το συγκεκριμένο σχέδιο.
         Υπενθυμίζεται ότι ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πριν λίγο καιρό, μιλώντας στη Βουλή και αναφερόμενος στο σχέδιο ΑΘΗΝΑ είχε εκφράσει την αντίθεσή του να έρθει ως Προεδρικό Διάταγμα και να μη περάσει ως νομοσχέδιο από τη Βουλή.

1 σχόλιο:

  1. ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ.ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΑ ΨΗΦΗΣΕ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΕΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο