Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ντίνα Σαμαρά: Ναι ή όχι στις αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Ξηρομέρου...

Η Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Κωνσταντίνα Κουμανδράκη – Σαμαρά με ανοιχτή επιστολή της, καλεί όλους τους δημότες να συμμετάσχουν στο διάλογο για το αν πρέπει η όχι, να διοργανωθούν φέτος αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο,  λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης.
       Παράλληλα, επισημαίνει: «ότι σε κάθε περίπτωση, υπεύθυνα σας δηλώνω, ότι κι αν επικρατήσει ως κυρίαρχη άποψη, είμαστε παρόντες και θα πράξουμε τα δέοντα. Κάνω έκκληση λοιπόν, για συμμετοχή στον ανοιχτό αυτό διάλογο, για τον οποίο και θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια, τους ιστοχώρους που θα τον φιλοξενήσουν»....
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ...


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ – ΣΑΜΑΡΑ

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, 2012

   Αγαπητοί δημότες,

   Αυτές τις μέρες, συμπληρώνεται ένας χρόνος, που η παρούσα δημοτική αρχή, έχει τις τύχες του δήμου στα χέρια της. Ένας χρόνος δύσκολος. Δύσκολος, από πάρα πολλές απόψεις.

       Οι εξελίξεις στην πατρίδα μας, είναι ραγδαίες σε όλους τους τομείς. Υπάρχουν στιγμές, που ο πολίτης, νιώθει ανίκανος να τις παρακολουθήσει. Μέσα σ’ αυτό λοιπόν το σκηνικό, θέλω να σας διαβεβαιώσω, ότι προσπαθούμε για το καλύτερο. Ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι, το επιστημονικό και το υπόλοιπο προσωπικό του δήμου, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, στο νέο τοπίο που καλούνται να λειτουργήσουν, μέσα στο ασφυκτικό πλαίσιο του «Καλλικρατικού» δήμου Ξηρομέρου.

      Πέρα όλων των άλλων, τα οικονομικά προβλήματα που η νέα δημοτική αρχή «κληρονόμησε» από την απερχόμενη, καθώς και η ένταξη στα όρια του νέου δήμου επιπλέον δημοτικών διαμερισμάτων, έχουν συσσωρεύσει ανάγκες που καλούμαστε να καλύψουμε, με πολύ λίγα μέσα στήριξης από την κεντρική κρατική διοίκηση.

        Αναμφισβήτητα, η ζωή συνεχίζεται. Στο χέρι μας λοιπόν είναι, να κάνουμε το παν, ούτως ώστε, όσο μπορούμε, να προσφέρουμε στον εαυτό μας και στους γύρω μας στιγμές ξεγνοιασιάς, που θ’ αποσπάσουν το μυαλό μας, απ’ την μίζερη καθημερινότητα. Μια τέτοια, πρώτης τάξεως ευκαιρία, μας δίνεται λοιπόν, την περίοδο της Αποκριάς, που πλησιάζει. Την προηγούμενη χρονιά, ο δήμος μας, πραγματοποίησε στο πλαίσιο αυτό εκδηλώσεις, που παρά την περιορισμένη χρονική περίοδο που είχε στην διάθεσή του για να τις οργανώσει και να τις προετοιμάσει, ομολογουμένως, κέρδισαν τις εντυπώσεις και μας πρόσφεραν μοναδικές στιγμές, που δεν θα τις ξεχάσουμε, καθώς, ήταν από κάθε άποψη, ιδιαίτερα επιτυχημένες!

       Φέτος, με δεδομένες τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η χώρα,  υπάρχει ιδιαίτερος προβληματισμός δεν σας κρύβω, για το κατά πόσο θα μπορούσαν αντίστοιχες εκδηλώσεις να πραγματοποιηθούν…

        Λαμβάνω για τον λόγο αυτό λοιπόν την πρωτοβουλία, απευθύνοντάς σας την ανοιχτή αυτή επιστολή, να ζητήσω και τις δικές σας απόψεις, πάνω στο θέμα αυτό. Ευχής έργον θα ήταν, να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες γνώμες, που θα μας βοηθούσαν συνεκτιμώντας τις, να πάρουμε μια οριστική απόφαση, για το αν κρίνετε πως πρέπει η όχι, να διοργανωθούν φέτος αποκριάτικες εκδηλώσεις.

       Σε κάθε περίπτωση, υπεύθυνα σας δηλώνω, ότι κι αν επικρατήσει ως κυρίαρχη άποψη, είμαστε παρόντες και θα πράξουμε τα δέοντα. Κάνω έκκληση λοιπόν, για συμμετοχή στον ανοιχτό αυτό διάλογο, για τον οποίο και θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια, τους ιστοχώρους που θα τον φιλοξενήσουν.

Με τιμή
 Κων/να Κουμανδράκη – Σαμαρά
 Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο