Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Ανοικτή επιστολή του Πάνου Παπαδόπουλου προς τον Υφυπουργό Τουρισμού

Ανοιχτή επιστολή απέστειλε ο Πάνος Παπαδόπουλος πρόεδρος του λιμενικού ταμείο Αιτωλοακαρνανίας προς τον Υφυπουργό Τουρισμού Πέτρο Αλιβιζάτο και αναφέρει τα εξής:
ΠΡΟΣ
Υφυπουργό Τουρισμού κ. Πέτρου – Παύλο Αλιβιζάτο, Λ. Αμαλίας 12 – 10557 Αθήνα
Κοινοποίηση: Μ.Μ.Ε. Αιτωλ/νίας
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ;
Κύριε Υφυπουργέ,
         Επί ένα (1) μήνα τώρα από την ανάδειξη και εγκατάσταση της νέας Διοίκησης της Λιμενικής Επιτροπής Αιτωλ/νίας ματαίως προσπαθούμε να κλείσουμε ένα ραντεβού μαζί σας....


    ....και εγώ προσωπικά και ο ανάδοχος διαχειριστής της Μαρίνας Μεσολογγίου, για την υπογραφή εκ μέρους σας της νέας χωροθέτησης της Μαρίνας Μεσολογγίου.
          Να υπενθυμίσουμε ότι εδώ και τρεις (3) μήνες η Ε.Σ.Α.Λ. έδωσε την θετική της συγκατάθεση για τη νέα χωροθέτηση και ότι ο σχετικός φάκελος βρίσκεται στο γραφείο σας για έλεγχο και υπογραφή.

Κύριε Υφυπουργέ,
Επειδή δεν θέλουμε να κάνουμε υποθέσεις αναφορικά με την λειτουργία του κρατικού μηχανισμού αλλά και τα τυχόν ενδεχόμενα γραφειοκρατικά ζητήματα που ανακύπτουν, σας καλούμε για μια ακόμη φορά να ορίσετε μία συνάντηση με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας και τον ανάδοχο του έργου, ώστε να προχωρήσει περαιτέρω η διαδικασία.
        Σε κάθε περίπτωση όμως θεωρούμε ότι η ευθύνη κωλυσιεργίας της όλης υπόθεσης βαρύνει το Υπουργείο σας και σας επισημαίνουμε ότι η τοπική κοινωνία ανησυχεί βαθύτατα για τις προοπτικές του μεγάλου αυτού αναπτυξιακού έργου.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλ/νίας

Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: