Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Έλεγχοι για την ποιότητα του πόσιμου νερού στη δυτική Ελλάδα

Πρόγραμμα συστηματικών ελέγχων στην ποιότητα του πόσιμου νερού στην Δυτική Ελλάδα εκπονεί η Περιφέρεια σύμφωνα με σχετικές οδηγίες που εδόθησαν από τον  Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργο Γεωργιόπουλο....


Οι έλεγχοι κατά προτεραιότητα θα περιλαμβάνουν δειγματοληπτικούς ελέγχους για την ποιότητα του νερού σε νοσοκομεία, σχολεία, δημόσια κτίρια, ξενοδοχεία, κ.α. ενώ σχετικό αίτημα απέστειλε ήδη η Γενική Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Διονυσία Σαμαντά προς τους Προϊσταμένους των αντίστοιχων διευθύνσεων των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας.
«Η συστηματική διενέργεια ελέγχων για την ποιότητα του πόσιμου νερού αποτελεί ουσιαστική υποχρέωσή μας προκειμένου να διαθέτουμε ανά πάσα στιγμή πλήρη και αξιόπιστη εικόνα σε ένα ζήτημα άμεσα συνδεδεμένο με τη δημόσια υγεία», σημείωσε σε σχετική του δήλωση ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Γεωργιόπουλος.
Να σημειωθεί, τέλος, ότι η έκβαση των ελέγχων θα ληφθεί υπόψη στον προγραμματισμό και στον σχεδιασμό των απαραίτητων έργων ύδρευσης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο