Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Σπήλιος Λιβανός: "Δεν έβγαλα εγώ 1 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό"

        Επιστολή με την οποία αρνείται κατηγορηματικά ότι είναι ο βουλευτής που μετέφερε –τον Μάιο του 2011- ένα εκατομμύριο ευρώ στο εξωτερικό, εξέδωσε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Σπήλιος Λιβανός.
     Ο κ. Λιβανός προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση μετά την αποκάλυψη του Προέδρου της «Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες», κ. Παναγιώτη Νικολούδη, για την ύπαρξη εκπροσώπου του Ελληνικού Κοινοβουλίου ο οποίος την ώρα της «κρίσης» αποφάσισε να μεταφέρει χρήματα σε πιστωτικά Ιδρύματα του εξωτερικού....

Διαβάστε την επιστολή του κ. Λιβανού:


     "Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου σχετικά με την αποκάλυψη του Προέδρου της «Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και της Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και Ελέγχου των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης», Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Π. Νικολούδη, ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, ότι Βουλευτής μετέφερε τον Μάϊο του 2011 στο εξωτερικό €1.000.000, δηλώνω ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν είμαι εγώ το πρόσωπο αυτό, οιαδήποτε δε τέτοια αναφορά είναι όχι απλώς εσφαλμένη αλλά και συκοφαντική. Για το θέμα αυτό αποστέλλω σχετική επιστολή προς τον Πρόεδρο της ανωτέρω Επιτροπής, με την οποία του ζητώ να επιβεβαιώσει τα παραπάνω".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο