Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Ανδρέας Μακρυπίδης: Επιβάλλεται άμεσα να γίνει ποιοτικός έλεγχος στα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αιτ/νια

          Αναφορά στη Βουλή κατέθεσε ο Βουλευτής Ανδρέας Μακρυπίδης, που περιέχει την επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτ/νίας προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο, με θέμα τον ποιοτικό έλεγχο οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αιτ/νια αλλά και σε όλη την Ελλάδα για ασφαλή οδήγηση....
 
     Η επιστολή στάλθηκε με αφορμή σοβαρή βλάβη που παρουσιάστηκε πρόσφατα σε περιπολικό της Υποδ/νσης της Ασφαλείας Αγρινίου καθ’οδόν σε ώρα υπηρεσίας χωρίς ευτυχώς ανθρώπινο τραυματισμό ή πρόκληση ατυχήματος.

      Επειδή συνέβη και δεύτερο κατά σειρά περιστατικό εκδήλωσης βλάβης σε αστυνομικό όχημα σε διάστημα ενός 24ώρου με κίνδυνο και στις δύο περιπτώσεις να συμβεί σοβαρό ατύχημα και το χειρότερο να είχαμε κόστος σε ανθρώπινες ζωές, ο Ανδρέας Μακρυπίδης τονίζει πως θα πρέπει άμεσα το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες και να δοθούν εντολές ώστε να ελεγχθεί η καταλληλότητα όλων των αστυνομικών οχημάτων λαμβάνοντας υπόψη την ιδιαιτερότητα της αποστολής των καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο