Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Εξαιρετική η χοροεσπερίδα των Βασιλοπουλιωτών


         Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός του  Συνδέσμου Βασιλοπουλιωτών Ξηρομέρου «Η Βελά», χθες το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012, στο κέντρο διασκέδασης «Το Πιπέρι» στο Περιστέρι. Μέσα σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα οι Βασιλοπουλιώτες, οι φίλοι και οι φίλες του Συλλόγου, γλέντησαν με την ψυχή τους μέχρι το πρωί....
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ-PHOTOTSELIOS



Ο Πρόεδρος Θωμάς Κυριάκος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς και φίλους που ήταν παρόντες, κόντρα στη βαθειά ύφεση που βιώνει η χώρα μας,  τους ευχαρίστησε για την αγάπη και την συμπαράσταση που δείχνουν σε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου και τους ευχήθηκε να περάσουν όλοι μαζί μια όμορφη βραδιά.
        Μετά το πέρας της ομιλίας του Προέδρου, οι καλεσμένοι με νόστιμο, εξαίρετο φαγητό και άφθονο κρασί γλέντησαν και χόρεψαν με πολύ κέφι με την ορχήστρα του μαγαζιού.
        Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Πρόεδρος του ΔΣ της Ενώσεως Προσωπικού Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΠΗΕΑ) Μάρκος Γκανάς, Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καραισκάκης Απόστολος Σόμπολος, ο επιχειρηματίας Θεοφάνης Παύλου, η Γενική Γραμματέας της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, ο Διευθυντής της ΕΣΗΕΑ Εμμανουήλ Αμελίδης, ο εκδότης της εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανικός Τύπος» Ηλίας Ζαπαντιώτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου  Αγραμπέλου Γιώργος Τσέλιος, κ.α.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο