Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου-Βόνιτσας συνεδριάζει την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

          Με κύρια θέματα την Ψήφιση του ετήσιου τεχνικού προγράμματος, την εκμίσθωση του «Βοϊδολίβαδου» στη Βόνιτσα, τον ορισμό μελών στο Λιμενικό Ταμείο Αμφιλοχίας,  τον καθορισμό θέσης για καντίνα στην Πάλαιρο και στη θέση Ποταμάκι, κ.α.  συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου-Βόνιτσας, την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012  και ώρα 18:00 μ.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Δημοτικό Κατάστημα Βόνιτσας με (6) έξη  θέματα στην ημερήσια διάταξη. 
Η ημερήσια διάταξη έχει ως εξής...


Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου 
         Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα, στις 7 Φεβρουαρίου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.-Ψήφιση του ετήσιου τεχνικού προγράμματος του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, έτους 2012. (Εισηγητής κ. Κομποτιάτης Παναγιώτης)

2.-Τροποποίηση και συμπλήρωση της αριθ.121/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου «Καθορισμός των χώρων μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού & παραλίας σε τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης» για καθορισμό 2ης θέσης για τροχήλατη κινητή καντίνα στην Δημοτική Ενότητα Παλαίρου και στη θέση ΠΟΤΑΜΑΚΙ Παλαίρου. (Εισηγητής κ. Φερεντίνος)

3.-Εκμίσθωση αγροτεμαχίου 5στρ. στη θέση «Βοϊδολίβαδο» Δημοτικής Κοινότητας Βόνιτσας. (Εισηγητής κ. Φερεντίνος)

4.-Εκμίσθωση αίθουσας κτιρίου παλαιού Δημοτικού Σχολείου Παλαίρου για κυλικείο.. (Εισηγητής κ. Φερεντίνος)

5.-Ορισμός μελών στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αμφιλοχίας. (Εισηγητής κ. Πρόεδρος)

6.-Περί επιχορήγησης «Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας». (Εισηγητής κ. Φερεντίνος)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΚΟΥΝΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο