Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Κοπής πίτας της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας

Ν. Μηταράκης: «Κατάργηση του ειδικού τέλους ακινήτων»
           Παρουσία του αν. Υπεύθυνου Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας Νότη Μηταράκη, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο Αγρίνιο, η ετήσια εκδήλωση της ΝΟΔΕ Αιτωλ/νίας για την νέα χρονιά....


       Στην  εκδήλωση παρευρέθηκαν ο βουλευτής Αιτωλ/νίας Δ. Σταμάτης, εκ μέρους της Γραμματείας Οργανωτικού ο περιφερειάρχης Ανδρέας Βιτουράτος, η Τομεάρχης Επικοινωνίας Ρούλα Φάντη, οι πολιτευτές Έλενα Μάντζιου – Κοτρολού, Ευθύμιος Δρόσος, Ασημάκης Φωτόπουλος, Νίκος Καραπάνος και Γιώργος Παπαναστασίου, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, πρόεδροι ΔΗΜ.Τ.Ο. ο πρόεδρος Θαν. Μαυρομάτης και μέλη της ΟΝΝΕΔ Αιτωλ/νίας, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων καθώς και στελέχη της Ν.Δ. από το νομό.
   Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Σύρρος σημείωσε πως παρά την σκληρή πραγματικότητα που βιώνει η χώρα, «…συνεχίζουμε να είμαστε περήφανοι ως Έλληνες, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια ανατροπής της σημερινής εικόνας που κάθε άλλο παρά αποδίδει την Ελλάδα της Δημοκρατίας, των γραμμάτων και του Πολιτισμού».
   Το 2012 θα πρέπει να χαρακτηριστεί από αισιοδοξία, ελπίδα αλλά και σχεδιασμό, τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο επεσήμανε ο Κ. Σύρρος, σημειώνοντας παράλληλα πως η ΝΟΔΕ Αιτωλ/νίας ήδη επεξεργάζεται αλλά και διαμορφώνει προτάσεις που αφορούν παραγωγικούς τομείς όπως ο αγροτικός. Στο πλαίσιο αυτό, αναλαμβάνει κάθε πρωτοβουλία και βρίσκεται σε διαρκή συνεννόηση με τους επικεφαλής τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας, όπου οι διεκδικήσεις μπορούν να γίνουν ευκαιρίες για τους παραγωγούς του νομού μας.
   «Ελπίδα για τη χώρα υπάρχει και βρίσκεται στα χέρια μας» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, «για την οποία οφείλουμε να πολεμάμε ακατάπαυστα, χωρίς να υποκύπτουμε σε διλλήματα».
   Ακολούθως ο Νότης Μηταράκης στην ομιλία του αναφέρθηκε κατ’ αρχήν στους οικονομικούς άξονες πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας παράλληλα για τα σοβαρά ζητήματα που πλήττουν συνολικά την ελληνική κοινωνία.
   Επίσης, ανέφερε αναλυτικά στους λόγους για τους οποίους απέτυχε η μνημονιακή πολιτική που ακολουθήθηκε, ενώ υποστήριξε την θέση της Ν.Δ. για εκλογές έως τον Απρίλιο αφού όπως είπε η κυβέρνηση Παπαδήμου θα έχει ολοκληρώσει τους σκοπούς για τους οποίους συγκροτήθηκε.
   Αναφερόμενος στο Ειδικό Τέλος Ακινήτων που επιβλήθηκε μέσω ΔΕΗ ο αν. Τομεάρχης Οικονομίας μετέφερε τη δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας για τη  κατάργησή του. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο