Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Εγκαίνια Συσσιτίων στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου

        Πραγματοποιήθηκαν χθες, Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012, τα εγκαίνια του Κέντρου Συσσιτίων που δημιούργησε η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.
     Τον αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, ο οποίος αμέσως μετά αναφέρθηκε στη νέα αυτή πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως....


     Ο Σεβασμιώτατος αφού ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι κινητοποιήθηκαν και συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Ιερά Μητρόπολη προσπαθεί να στέκεται πάντοτε κοντά στον άνθρωπο που χρειάζεται βοήθεια και συμπαράσταση και αυτό το κάνει με διάκριση και σεβασμό της προσωπικής του αξιοπρέπειας, χωρίς να διαφημίζει το έργο της και να διεκδικεί επαίνους.
       Αξιοσημείωτη είναι η προσφορά και η εθελοντική εργασία γυναικών και ανδρών στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου θα παρασκευάζεται και θα διανέμεται φαγητό σε άπορες οικογένειες της πόλεως, με τις χορηγίες φορέων και εταιρειών της περιοχής και την συνεργασία των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων και των Φιλοπτώχων Ταμείων των Ενοριακών Ιερών Ναών.
       Το Κέντρο Συσσιτίων στεγάζεται στο ανακαινισμένο κτίριο της Ιεράς Μητροπόλεως, επί της οδού Τραυλαντώνη 3 (πλησίον του κτιρίου της Ελληνικής Αστυνομίας). Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους Ενοριακούς Ιερούς Ναούς και στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Εκ  του  Γραφείου  Τύπου  και  Επικοινωνίας
της  Ιεράς  Μητροπόλεως




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο