Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Χαιρετισμός Σπήλιου Λιβανού στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας

Αγρίνιο, 28/1/2012
     Καλωσορίζω τον κ. Νότη Μηταράκη στην Πατρίδα μας. Του εύχομαι από καρδιάς καλή πορεία στην πολιτική. Με την ευκαιρία της παρουσίας του στο Αγρίνιο, θα ήθελα να του επισημάνω ότι όταν με το καλό η Ν.Δ. γίνει κυβέρνηση, ο Αντώνης Σαμαράς πρωθυπουργός και εκείνος μέλος του οικονομικού του επιτελείου, η Αιτωλοακαρνανία μπορεί και πρέπει να γίνει το μοντέλο πρότυπης ανάπτυξης για τη νέα Ελλάδα που θέλουμε να χτίσουμε....


         Η Αιτωλοακαρνανία με το μοναδικό φυσικό της πλούτο ταυτίζεται με την πρωτογενή παραγωγή, τη μεταποίηση, την ενέργεια, τον οικολογικό τουρισμό και τις μεταφορές. Δεν αντέχει όμως άλλο στην εγκατάλειψη που έχει αφεθεί από την ελληνική πολιτεία.
       Τονίζω σήμερα, για μια ακόμη φορά, ότι ανεξάρτητα από την απουσία μου από το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στις επερχόμενες πρόωρες εθνικές εκλογές, δηλώνω παρών στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη νίκη της παράταξης και την αλλαγή πορείας της Ελλάδας μας!
        Στέκομαι με όλες μου τις δυνάμεις δίπλα στον Πρόεδρό μας και αυριανό πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στην κακοτράχαλη πορεία για τη σωτηρία της Πατρίδας μας.
      Στηρίζω δυναμικά το σύνολο των υποψηφίων της Αιτωλοακαρνανίας στον τίμιο αγώνα τους. Αγωνίζομαι με την ίδια θέρμη και αγάπη και για τις έντεκα νεοδημοκρατικές υποψηφιότητες. Στο δύσκολο αυτό αγώνα δε χωράνε διαφοροποιήσεις ανάμεσα στα πρόσωπα. Αγωνιζόμαστε όλοι μαζί για την Ελλάδα και τη Ν.Δ. 
      Απελευθερώνω όλους τους συνεργάτες, φίλους και συνοδοιπόρους μου να κάνουν τις προσωπικές τους επιλογές ανεξάρτητα από μένα, βάζοντας, όμως, ως πρωτεύοντα στόχο τον αγώνα για τη Ν.Δ. και τον Αντώνη Σαμαρά.
        Εύχομαι σε όλες και όλους υγεία, προκοπή και ευτυχία για το 2012.
       Είμαι αισιόδοξος ότι η αλλαγή νοοτροπίας και ο ειλικρινής και σκληρός αγώνας όλων των Ελλήνων θα βγάλει σύντομα την Πατρίδα μας στο ξέφωτο της ελπίδας, της αξιοπρέπειας και της δημιουργίας.

Καλή Χρονιά γεμάτη νίκες και αισιοδοξία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο