Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Κάθειρξη 10 χρόνια στους ληστές του ταχυδρόμου της Κατούνας

     Βαριές ποινές επιβλήθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στο Αγρίνιο, στους τρείς κατηγορουμένους για την ένοπλη ληστεία σε βάρος του ταχυδρόμου της Κατούνας, στον Αετό Ακτίου-Βόνιτσας, τον Ιούλιο του 2010...


        Οι τρείς κατηγορούμενοι, δυο άνδρες και μια γυναίκα, είχαν αποσπάσει από τον ταχυδρομικό, που  με την απειλή όπλου είχαν οδηγήσει σε ερημική τοποθεσία, κοντά στον Αετό, ποσό 40.340 ευρώ, το οποίο προοριζόταν για συντάξεις κατοίκων της περιοχής.
       Μάλιστα οι δράστες χτύπησαν τον υπάλληλο με την λαβή του όπλου στο κεφάλι, τραυματίζοντας τον ελαφρά.
       Τον Σεπτέμβριο του 2010 η  28χρονη Ελληνίδα και έναν 30χρονος Αλβανός, για τους οποίους είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Αγρινίου για την ληστεία, συνελήφθησαν στην Νίκαια, ενώ στην συνέχεια, συνελήφθη ο συνεργός τους.
       Και στους τρείς επιβλήθηκε σήμερα ποινή κάθειρξης δέκα ετών και οδηγήθηκαν και πάλι στις φυλακές.
          Για την ίδια ληστεία κατηγορείται και ένα ακόμη άτομο που διαφεύγει της σύλληψης.
         Αξιοσημείωτο τέλος είναι το γεγονός πως στο θύμα της ληστείας, είχε υποβληθεί μήνυση για ψευδή καταμήνυση, αφού κατά την αρχική του κατάθεση, είχε υποπέσει σε αντιφάσεις, σχετικά με τον τρόπο που οδηγήθηκε από την γυναίκα στο σημείο όπου του έκαναν μπλόκο οι ληστές.ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS: Η  σύλληψη και η καταδίκη των δραστών  είναι μια δικαίωση για τον έντιμο ταχυδρόμο της Κατούνας και βούλωσε οριστικά τα στόματα, όσων είχαν αμφισβητήσει την εντιμότητα και την τιμιότητα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο