Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Αιτωλικής Πολιτιστικής Εταιρείας

Με απόλυτη επιτυχία, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Αιτωλικής Πολιτιστικής Εταιρείας (ΑΙ.ΠΟ.Ε), η οποία πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή, 13 Μαρτίου 2011, στη Στοά του Βιβλίου στην Αθήνα...
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ-PHOTOTSELIOS
.
 Μεγάλη ήταν η προσέλευση των μελών της Εταιρείας τα οποία συνεδρίασαν για την έγκριση των δραστηριοτήτων του έτους 2011, τον ετήσιο απολογισμό του έτους 2010 και την εκλογοαπολογιστική συνέλευση.

Βάσει του Καταστατικού εξελέγη προεδρείο για να διευθύνει τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης. Κατόπιν εισήγησης εγκρίθηκαν ομόφωνα ως πρόεδρος ο Παναγιώτης Πουλής καθηγητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και Γραμματέας ο δημοσιογράφος Βαλιανάτος Μιχάλης. Στη συνέχεια κλήθηκε ο Πρόεδρος της Εταιρείας Παναγιώτης Κοντός να καταθέσει τη λογοδοσία του.
 Ο Πρόεδρος της Εταιρείας κατέθεσε τα πεπραγμένα της περιόδου 2010 αναλυτικά, παρέθεσε τα όσα έχουν επιτευχθεί, τους στόχους, και παρουσίασε τις επικείμενες δραστηριότητες. Αμέσως μετά την ομιλία του προέδρου, πραγματοποιήθηκε απολογισμός των οικονομικών πεπραγμένων από το ταμία της εταιρείας Κουβέλη Μπάμπη. Ο απολογισμός διοικητικός και οικονομικός έγινε δεκτός από τη Γενική συνέλευση και απήλλαξε το διοικητικό συμβούλιο από κάθε ευθύνη. Στη συνέχεια εξελέγη εφορευτική επιτροπή διεξαγωγής των εκλογών και ακολούθησε ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο