Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Επίσκεψη του Γιώργου Παπαναστασίου στο Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας συμμετείχε ο Γιώργος Παπαναστασίου την Παρασκευή 25 Μαρτίου.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ζούμε Δυτικά» του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του δημάρχου Ν. Σολδάτου, έχοντας την ευκαιρία παράλληλα να συναντηθεί με τοπικούς εκπροσώπους φορέων αλλά και πολίτες...

 Αμέσως μετά την δοξολογία και την μαθητική παρέλαση στην Βόνιτσα, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νεοσύστατο δήμο ο Γ. Παπαναστασίου ενημερώθηκε για ζητήματα που αφορούν την περιοχή, ενώ παράλληλα αντάλλαξε απόψεις σχετικά με την δυνατότητα ευρύτερης ανάπτυξής της. Όπως είπε, πέρα από τον πρωτογενή τομέα παραγωγής ο οποίος αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την τοπική οικονομία, ιδιαίτερη σημασία αποκτά και η τουριστική αξιοποίηση των περιοχών του δήμου οι οποίες σήμερα παρουσιάζουν έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον.

Σημαντική προϋπόθεση ανάδειξης σημείωσε, είναι κατ’ αρχήν η κάλυψη των αναγκαίων και απαραίτητων υποδομών, ενώ ακολουθεί ο προσεκτικός σχεδιασμός και διαχείριση των φυσικών προτερημάτων της περιοχής μιας και ο δήμος Ακτίου – Βόνιτσας παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις ως τουριστικός προορισμός. Όπως είπε, είναι δεδομένη η συνεργασία του ίδιου και των περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού του σε κάθε ζήτημα το οποίο απαιτεί υποβολή και υποστήριξη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η οποία παρά την διαπιστωμένη δύσκολη οικονομική συγκυρία, είναι απαραίτητο να καταρτίσει πρόγραμμα και στρατηγική παρεμβάσεων, όπου αυτό απαιτείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο