Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Κώστας Καραγκούνης: Αναστέλλεται η απόφαση για συγχώνευση των Λυκειακών Τάξεων Παλαίρου

Σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Βουλευτής Κ. Καραγκούνης με τον Γενικό Γραμματέα, ανακοινώθηκε από τον κο Κουλαϊδή ότι αναστέλλεται η απόφαση για συγχώνευση των Λυκειακών Τάξεων Παλαίρου έως ότου δωθεί οριστική λύση στο κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Λύκειο Βονίτσης.

Σε χθεσινή συνάντηση που είχε στη Βουλή ο βουλευτής του Νομού Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ και Αναπληρωτής Τομεάρχης Δικαιοσύνης κ. Κων/νος Καραγκούνης με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης...

 και Θρησκευμάτων κο Κουλαϊδή Βασίλη, Καθηγητή Παιδαγωγικής του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου συζητήθηκε το ζήτημα της συγχώνευσης των Λυκειακών Τάξεων Παλαίρου με το Γενικό Λύκειο Βόνιτσας.

 Ο κος Καραγκούνης εξήγησε για ακόμη μια φορά το μείζον πρόβλημα που θα δημιουργηθεί από μια τέτοια εξέλιξη. Ο κος Κουλαϊδής δεσμεύτηκε να επανεξετάσει το ζήτημα.

Σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Βουλευτής με τον Γενικό Γραμματέα, ανακοινώθηκε από τον κο Κουλαϊδή ότι αναστέλλεται η απόφαση για συγχώνευση των Λυκειακών Τάξεων Παλαίρου έως ότου δωθεί οριστική λύση στο κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Λύκειο Βονίτσης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο