Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΑΛΑΙΡΟΥ

Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από την Βουλευτή Αιτ/νιας Σοφία Γιαννακά, τον Δήμαρχο Ακτίου - Βόνιτσας Νίκο Σολδάτο, τον Αντιδήμαρχο Ακτίου - Βόνιτσας αρμόδιο για θέματα εκπαίδευσης Θύμιο Φερεντίνο, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παλαίρου Δημήτρη Κολοβό, συναντήθηκαν σήμερα Δευτέρα 21 Μαρτίου με τον Ειδικό Σύμβουλο του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Κώστα Σκανδάλη....
 και ζήτησαν την ανάκληση της απόφασης συγχώνευσης των λυκειακών τάξεων Παλαίρου. Το βασικό επιχείρημα των εκπροσώπων του Νομού Αιτ/νιας ήταν, ότι το σχολείο υποδοχής των λυκειακών τάξεων Παλαίρου στη Βόνιτσα έχει ελλείπεις κτιριακές υποδομές αφού οι μαθητές κάνουν τα μαθήματά τους σε κοντέινερ.

Ο Ειδικός Σύμβουλος διαβεβαίωσε ότι θα εισηγηθεί θετικά το δίκαιο αίτημα και οι μαθητές θα παραμείνουν στο Λύκειο Παλαίρου έως ότου επιλυθεί το κτηριακό πρόβλημα της Βόνιτσας.

Κρίθηκε ωστόσο επιβεβλημένη μία συνάντηση όλων των Βουλευτών του Νομού Αιτ/νιας, εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης και εκπροσώπων των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων με την Υφυπουργό Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Εύη Χριστοφιλοπούλου και η συνάντηση ορίστηκε για την Τετάρτη 23 Μαρτίου στις 12μμ στη Βουλή των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο