Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

Aντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο στο Άκτιο το Σάββατο

Συλλαλητήριο καταδίκης της ιμπεριαλιστικής επέμβασης στη Λιβύη. Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στην ιμπεριαλιστική επέμβαση! Οι λαοί έχουν τη δύναμη!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΚΤΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΠΡΙΛΗ 7μμAντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο, καταδίκης της ιμπεριαλιστικής επέμβασης στη Λιβύη, απαιτώντας την άμεση απεμπλοκή της χώρας, διοργανώνουν οι Επιτροπές Ειρήνης, το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ, η ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ και τα Εργατικά Κέντρα Άρτας, Λευκάδας, Πρέβεζας το Σάββατο 2 Απρίλη και ώρα 7 μ.μ. στη ΝΑΤΟική βάση του Ακτίου. Θα ακολουθήσει Πορεία Ειρήνης στην Πρέβεζα...
Με την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ, το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΥ, την ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ, το ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Αυτοί που επιτίθενται στον Λιβυκό Λαό είναι οι ίδιοι που τσακίζουν με πρόσχημα την καπιταλιστική κρίση εμάς και τις οικογένειες μας, που φέρνουν το μνημόνιο διαρκείας, που φέρνουν το νόμο πλαίσιο, που καταργούν δικαιώματα, μισθούς και συντάξεις, που στήνουν επικίνδυνα παιχνίδια στο Αιγαίο και για τον ελληνικό λαό.

Ο Λιβυκός Λαός δεν έχει ανάγκη από προστάτες!

Είναι ψέμα το επιχείρημα, των ιμπεριαλιστών, της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ ότι επιτελούν ανθρωπιστικό έργο! Τα πολεμικά αεροπλάνα και πλοία ούτε ανθρώπινα δικαιώματα υπερασπίζονται ούτε κανενός είδους δημοκρατία. Ένα μόνο νοιάζει τους ιμπεριαλιστές, τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο της Λιβύης. Οι δολοφόνοι των λαών της Γιουγκοσλαβίας, του Αφγανιστάν, του Ιράκ και άλλων λαών σ’ όλο τον κόσμο δεν μπορούν να μιλάνε για ανθρωπισμό. Είναι αυτοί που στήριζαν μέχρι τώρα τον Καντάφι, που συνεργάζονταν με αυταρχικές και αντιλαϊκές κυβερνήσεις ανάλογα πάντα με τα συμφέροντα και τις επιδιώξεις τους.

Η Επιτροπή Ειρήνης Πρέβεζας, το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ, η ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ, ο Σύλλογος Γυναικών Πρέβεζας καταδικάζουν και καταγγέλλουν τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, Αγγλίας, Γαλλίας και της ΕΕ στην Λιβύη.

Απαιτούμε καμία εμπλοκή της Ελλάδας. Να γυρίσουν αμέσως εντός συνόρων οι ελληνικές δυνάμεις που συμμετέχουν σε Νατοϊκά στρατεύματα. Να κλείσει άμεσα η βάση του Ακτίου και της Σούδας και όλες οι Νατοϊκές βάσεις που βρίσκονται σε ελληνικό έδαφος. Να μην χρησιμοποιηθούν τα ελληνικά εδάφη, ο θαλάσσιος και ο εναέριος χώρος για να περάσουν Νατοϊκά στρατεύματα.

Το ενδιαφέρον των ιμπεριαλιστών είναι μόνο για τα πετρέλαια της Λιβύης και για τίποτα άλλο. Μόνο ο λαός της Λιβύης είναι αρμόδιος να λύσει τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Καλούμε κάθε εργαζόμενο, αγρότη, αυτοαπασχολούμενο, συνταξιούχο άνεργο, νέα και νέο

Να σταθεί αλληλέγγυος στον λαό της Λιβύης.

Τους καλούμε στην πάλη με κάθε μορφή και τρόπο. Να καταδικάσουμε την ιμπεριαλιστική επέμβαση και κάθε εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτή.

Η κρίση θα πολλαπλασιάσει τις εστίες πολέμου.

Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στους καπιταλιστές των χωρών, για το πώς θα μοιράσουν τη χασούρα για να ξεκολλήσει το καπιταλιστικό σύστημα από την κρίση θα ενταθεί. Θα την μοιράσουν και με όπλα και με αντιλαϊκές αποφάσεις όπως αυτές που πήραν στις 25 του Μάρτη. Θα συνεχίσουν να γονατίζουν το λαό μας με το μνημόνιο διαρκείας.

Εμπρός για να τους ανατρέψουμε, να δυναμώσουμε την κοινωνική συμμαχία για την λαϊκή εξουσία και οικονομία που οι λαοί θα ζουν μονιασμένοι χωρίς πολέμους, φτώχεια, εξαθλίωση, ανεργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: