Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

ΑΣΤΑΚΟΣ: Προεκλογικές πιέσεις καταγγέλλει ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΑΝΗΣ στο συνδυασμό του

            Ο γνωστός Αστακιώτης και πρόεδρος του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Αστακού (ΝΑΟΑΣ) Κώστας Γαλάνης, εδω και καιρό έχει δημιουργήσει τον ανεξάρτητο συνδυασμό «ΦΑΡΟΣ» για την Δημοτική Κοινότητα Αστακού. 
         Όπως όμως αναφέρει στην ανακοίνωση του, κάποιοι φαίνεται να βάζουν τρικλοποδιές στην προσπάθεια του και για αυτό το λόγο καταγγέλει:

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες!
      Με την επικοινωνία μας αυτή θα ήθελα να σας ενημερώσω υπεύθυνα ότι ο συνδυασμός μας «ΦΑΡΟΣ», παραμένει και θα παραμείνει ανεξάρτητος και – φυσικά – δεν άλλαξε, ούτε θ’ αλλάξει όνομα.
    Κατεβαίνουμε στις τοπικές εκλογές με πίστη, αγωνιστικότητα, όραμα και αξιοπρέπεια. Αυτή την αξιοπρέπεια θέλησαν παράγοντες δημοτικής παράταξης, για ψηφοθηρικούς λόγους, να προσβάλουν, προτείνοντας κάποιους δικούς τους υποψηφίους για το συνδυασμό μας, υποβαθμίζοντας ή και εξουδετερώνοντας, πολιτικά, εμένα προσωπικά.
        Και το τραγελαφικό ήταν η απαίτηση για αλλαγή ονόματος του συνδυασμού και η απαίτηση για πρωτοβουλία των ίδιων στην τελική κατάρτισή του. Δεν θα ήθελα να μπω σε περιπτώσεις εκφοβισμού συνεργατών μου, απ’ τους ίδιους κύκλους.
       Βεβαίως αυτές οι μεθοδεύσεις με πίκραναν και με εξόργισαν. Θα περίμενα κάποιο σεβασμό στο πρόσωπό μου, αφού επί σειρά ετών υπηρέτησα το κοινό καλό ως αντιδήμαρχος, με συνέπεια και ανιδιοτέλεια, παραιτούμενος και των απολαβών  της θέσης...........



          Εργάστηκα ακούραστα για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό του τόπου και ο κάθε συμπολίτης με έβρισκε και με βρίσκει πάντα δίπλα του στα προβλήματα της καθημερινότητάς του. Ποτέ δεν επέτρεψα σε κανένα να με θεωρεί υποχείριό του. Ποτέ δεν ήμουν ψοφοδεής υπήκοος. Γι’ αυτό κι ο συνδυασμός μας ζήτησε στήριξη κι όχι κηδεμόνες και προστάτες. Μπορούμε με την αγάπη του κόσμου να διευθύνουμε «τα του οίκου μας»,  να αγωνιστούμε με συνέπεια και να φτάσουμε στην επιτυχία, ώστε να δουλέψουμε με πάθος για ποιοτικότερη καθημερινότητα του πολίτη.
           Προσωπικά δεσμεύομαι ότι η αμοιβή των 600 ευρώ του Προέδρου θα διανέμεται στους συνεργάτες – συμβούλους σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Τα δε ονόματα του συνδυασμού θα ανακοινωθούν με το πέρας της προθεσμίας. Κι αυτό για να αποφύγουν οι συνεργάτες μου ανεπιθύμητες πιέσεις και απειλές.

Σας ευχαριστώ

Με τιμή

Κώστας Γαλάνης
Υποψήφιος Πρόεδρος Δ.Δ. Αστακού


29 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΩΣΤΑ .
    ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο αλλου το περιμενεις,απο αλλο θα σου ερθει..
      Μη ξεχνας ο Γαλανης ειναι προεδρος του ΝΑΟΑΣ...

      Διαγραφή
  2. Κωστάκη Αποφεύγεις να μας πεις πως είσαι αντιπρόεδρος αυτή τη στιγμή Αλλά έτσι έχεις μάθει μια ζωή στα ψέματα τελευταίος και καταϊδρωμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν πάρεις έστω και 100 ψήφους καλά θα Είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού εσύ συζητούσες για αλλαγή ονόματος και τριβές ε συνέχεια δίπλα τους γιατί ξέρεις πως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μόνο σου τι βγαίνεις και μας λες τώρα πέστα εκεί που δε σε ξέρουν Ρολογάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βαστά γερά τον φάρο Κωστα.Αν σβήσει ο φαρος θα ξέρουμε ποιος τον έσβησε,κρατα λίγο αξιοπρέπεια.Αυτοι σε έχουν για πέταμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποιους συνεργατες να εκφοβισουν αφου δεν εχεις μονο σου εισαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να δινετε και κανα ψήφο εσείς όλοι που ηκωνεται την σημαια της ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΊΚΗΣΗΣ
    Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει μόνο "κακά" κάνει και καλά στο κόσμο, ο ΣΥΡΙΖΑ
    Μην είμαστε αχάριστοι ψηφοφόροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Γαλάνη αποφασίστε επιτέλους με ποιον είστε, τι ακριβώς θέλετε και τι πρέπει να κάνετε. Κάθε εβδομάδα αλλάζετε γνώμη. Ότι σας συμφέρει κάθε φορά. Εσείς έχετε το πρόβλημα και δεν είναι σωστό τις ανασφάλειες σας να τις φορτώνετε σε άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ζυγωνει η ώρα των εκφοβισττων ,το συστημα αργοπεθαίνει φτάνει προς το τέλος.Δεν υπάρχει σωτηρία το δυδυμο Οτσαλάν - Ζελατινας ΤΕΛΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κώστα από το παρελθόν ξέρουμε ότι είσαι πολύ δυνατό πρόσωπο στην πολιτική .. Π.Χ. εσύ κατάφερες και άλλαξες καινούργια ΡΟΛΌΓΙΑ και έβγαλες Άλλα!!! Και δεν θα σκεφτείς κάτι ποιό καλύτερο γι'αυτό τον τόπο ;;; Κώστα μάς έχεις κουράσει... Για να σου το πω πολύ ευγενικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ αρχην δεν λεγονται ρολογια λεγονται υδρομετρα και επειδη ημουνα συνεργατης του εκεινη την εποχη το μονο που καναμε ητανε να εφαρμοσουμε τον κανονισμο υδρευσης που ψηφηστικε απο το δημοτικο συμβουλιο ΠΑΜΨΗΦΗ.

      Διαγραφή
  11. Θα σε περάσει ακόμα και ο ρεκλαντε χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εάν το παντελονάτο σύστημα άρχισε να πιέζει και τον Κ.Γαλάνη φανταστείτε σε τι απελπισία έχει περιέλθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά ρε Κωστάκη!!! Ότι σου είπε ο Μουστάκιας το έκανες ανάρτηση;;; πολιτική είναι αυτή τι να κάνουμε τώρα ;; Πρόεδρο ήθελε να σε κάνει ο άνθρωπος και του αρνήθηκες ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο εκφοβισμός αμάρτημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο εκφοβισμός =αμάρτημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κυριε Γαλανη μην πτοησθε και πανικοβαλεσθαι προχωρηστε τον αγωνα σας .Κατατροπωστε τους αγωνισθητε γιαυτο που λετε για την καθημερηνοτιτα αυτου του τοπου για την αληθεια που πρεπει να ακουσθει μην ακουτε κανεναν στηρηχτειτε στις δικες σας δυναμεις γιατι με δολιους τροπους προσπαθουν να σας βγαλουν απο τα ποδια τους γιατι τους ειστε εμποδιο Εσεις πρεπει να συνεχισετε τον αγωνα σας γιατι μπορειτε να τους διξετε τι αξιζετε γιατι τοσα χρονια εχετε προσφερει πολλα σαυτον τον τοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι θλιψη θεε μου.(Τι μοιρα )εχεις χωριο μου.Τι ευτελισμος.Ποσο επικαιρος ο στιχος του ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΛΟΥΝΤΕΜΗ.(ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΩΠΑΙΝΑΝ ΟΙ ΛΥΚΟΙΓΙΑΤΙ ΟΥΡΛΙΖΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.Τι θλιψη θεε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. απειλες????

    εκφοβισμοι????

    πιεσεις?????

    ποιοι μωρε???? οι παντενολατοι????????

    στις 2η Μαη τα λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΤΕΛΟΣ.ΤΟ.ΣΥΣΤΗΜΑ.ΓΑΛΟΥΝΗ.ΘΑ.ΠΑΡΕΙ.ΤΕΛΟΣ.ΕΧΟΥΝ.ΑΡΧΙΣΕΙ.ΝΑ.ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ.ΤΗΝ.ΗΤΑ.ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. το παντελονατο Γαλουνισταν ψυχοραγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 17 σχόλια ... Φωτογραφία των ψήφων που θα πάρεις .. ας έκανε κάποιος άλλος ανάρτηση και θα έβλεπες ποσα σχόλια... Και ας μην το διαιρέσουμε δια δύο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κατάντια..... Κατακερματισμος της κοινωνίας σε όλο της το μεγαλείο... Οι άλλοι οι ανίκανοι και επικίνδυνοι θέλουν να εκλεγουν πάλι με απειλές και ύβρεις. Συγνωμη θα μοιράσουν 50€ και κανένα πακέτο μακαρονια στα πρόβατα τους.... Τι ντροπή Θεέ μου. Πως κατάντησαν έτσι τον δημο οι ξεφτίλες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΠΕΡΕΤΑ ΤΟΥ ΒΑΓΚΝΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΙΝΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΡΕΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΠΡΟΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΚΑΦΑΤΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΊΝΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΆΡΙ ΑΡΓΑ ΜΕΝ ΑΛΛΆ ΣΑΣ ΠΉΡΑΜΕ Ο ΤΣΑΛΑΤΙΝΑΣ ΕΦΕΡΕ ΜΌΣΤΡΑ ΤΟ ΠΛΟΊΟ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΠΕΡΊΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΎΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΆ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΜΕ ΓΕΙΆ ΣΑΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΛΟΎΤΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. απο τα σχολια καταλαβα οτι το καλοκαιρι δε θαχει βαρκαρολα απο πανταζολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΌΜΑΣΤΑΝ παιδιά ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ-Κωστάκη μου
    "δυστυχώς ε ....μεγαλώσαμε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο