Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Στελέχη του ΚΙΝΑΛ ζητούν από Γεννηματά να πάρει πίσω τη στήριξη σε Κατσιφάρα- Τον στηρίζει πάντως ο Γιώργος…

Οι αναταράξεις στο Κίνημα Αλλαγής για την συμπόρευση Κατσιφάρα με ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν με το κόμμα να είναι διχασμένο και μεγάλο τμήμα του να στηρίζει τον Κώστα Σπηλιόπουλο στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ένα κορυφαίο στέλεχος του ΚΙΝΑΛ μάλιστα , ο πρώην νομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος που είναι υποψήφιος με Σπηλιόπουλο, κάλεσε «την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ. να πάρει πίσω όσο είναι ακόμα καιρός, τη στήριξη στον Απόστολο Κατσιφάρα», όπως αναφέρει δημοσίευμα του dete.gr
«Καλώ είπε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Κώστα Σπηλιόπουλου, μιλώντας στον max fm με αφορμή την υπόθεση Novartis και την το θέμα της άρσης της ασυλίας Λοβέρδου. «Αυτά να τα δει το ΚΙΝ.ΑΛ. που σε τοπικό επίπεδο συμπορεύεται με ον ΣΥΡΙΖΑ. Το έχω πει ξανά και το έχω πει και στην πρόεδρο τη Φώφη τη Γεννηματά «Πές ότι θα έρθει κάτω ο Τσίπρας για ομιλία και καλέσει τους υποψήφιούς του να τους δείξει. Εμείς τι θα κάνουμε; Θα είμαστε από κάτω και θα χειροκροτούμε τον άνθρωπο που μας θέλει άρση για τον Λοβέρδο; Αυτά δεν γίνονται.
Σύμφωνα με το dete.gr o Κατσικόπουλος, τόνισε ότι το ΚΙΝ.ΑΛ. στην Περιφέρεια βρίσκεται ήδη σε άλλο συνδυασμό, ότι στην παράταξη Σπηλιόπουλου αναμένονται και άλλες εκπλήξεις με ηχηρά ονόματα του χώρου και όχι μόνο και ότι οι απειλές για διαγραφές δεν μπορούν να σταθούν με δεδομένες τις συνθήκες.
To tempo.gr αναφέρει πως την αμέριστη και απόλυτη στήριξή του στο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα , για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.Ο κ. Παπανδρέου σε ερώτηση που του έγινε, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην έκθεση PATRAS IQ, υπογράμμισε πως είχε και έχει άριστη συνεργασία σε πολλούς τομείς με τον Απόστολο Κατσιφάρα και απάντησε χαρακτηριστικά: Ο Γιώργος στηρίζει Απόστολο!
Δείτε το βίντεο:

https://www.agrinionews.gr/

20 σχόλια:

  1. Υπάρχει ακόμα Κιναλ? Δεν έχουν πάει όλοι φυλακή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9.04 ΤΑ ΠΑΡΆΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΊΣ ΌΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΊΝΑΛ
      ΚΌΣΜΟΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΚΙΝΑΛ ΚΟΣΜΟΣ ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΆΤΕΣ
      ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΖΕΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΌΛΟΙ ΚΌΣΜΟΣ ΕΊΝΑΙ
      ΠΑΝΤΟΥ ΚΌΣΜΟΣ. ΑΛΟΙΝΟΝΟ ΣΑΣ ΆΜΑ ΦΎΓΕΙ ΤΟ ΚΊΝΑ Ο ΚΑΙ ΚΑΤΈΒΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΤΌΤΕ ΘΑ ΘΈΛΕΤΕ ΌΛΑ ΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΣΙΑ

      Διαγραφή
  2. Βαρίδι είναι για το Κατσιφαρα το ΚΙΝΑΛ σε Πάτρα και Πύργο δσν υπαρχει Κιναλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσοι ήταν να φύγουν έφυγαν. Ο Σύριζα δεν πρέπει ξανάβρει κανένα παράθυρο να κρατηθεί. Δεν υποστηρίζουμε κανένα υποψήφιο Σύριζα και πουθενά. Σοβαρή απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΗ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΣΙΑΦΑΡΑΣ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΑΜΑΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΕΝΤΖΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΘΕΙ
    ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΟΙ ΠΟΥ ΚΟΛΗΣΑΝ ΣΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΙ ΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΟ. ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΔ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ. ΕΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ) ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΟ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ. ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΔΙΧΟΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΕΣΣΔ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΠΛΑΝΗΜΕΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΕΤΡΟΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΡΙΖΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και με τους ΑΝΈΛ του ΚΑΜΈΝΟΥ πολιτικά δεν κόλαγαν , αλλά 3,5 χρόνια γίνανε βεντούζες..κι όλα αυτά για την καρέκλα τους και μόνον.

      Διαγραφή
  7. Τι κιναλ τι ΣΥΡΙΖΑ τι ΠΑΣΟΚ τι ελια και τα κέρατα τους Ολοι απο τον ίδιο βόθρο ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιο κινακ αυτο που θα παρει 3 τις εκατο; Ξυπνησε ο κοσμος τωρα κ εσεις το εχετε τουμπανο εκει στο πασοκ κιναλ ελια δησυ. Πρωην απ ολα αυτα και νυν συριζαιος οπως εγω ετσι και ολοι θα κανουν και πολυ σωστα. Οχι θα παμε στη φωφω να μας παει στο κουλη.κεντροδεξια ειναι οχι κεντροαριστερα.μονο ο τσιπρας παλευει εναντια στη δεξια που ρημαξε την ελλαδα με τις κλεψιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλε 1:28
    Ξεχασες τη ΝΔ.
    Να στο ξαναπω;
    Ξ Ε Χ Α Σ Ε Σ τη ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι δίκιο εχείς φίλε.Τι να προθυμηθω;Είναι τόσοι πολλοί και τόσο άχρηστη .

      Διαγραφή
  10. 9.04 Εχουν παει στο ΣΥΡΙΖΑ ακομα δεν εχεις παρει χαμπαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΆΜΑ ΧΆΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ τοτε θα δεις που θα πάνε
    οι κεντροδεξιοί του Συρίσα και πατριώτες του συριζα
    Και θα μείνει ο συριζα κάνα 25 %
    μπας και μπει λίγο στο συριζα μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η περιφερεια Δυτικής Ελλάδας πάλι στο ΠΑΣΟΚ κίνημα αλλαγής
    όποιος θέλει να μπει στο ψηφοδέλτιο κατσιφαρα από άλλο κόμμα ευπρόσδεκτος.
    Ο ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΏΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ 15 ΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ ΠΟΥ Η ΦΩΦΗ Γεννηματά θα μιλήσει στο ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ
    ΑΓΡΙΝΙΟ ο Απόστολος ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ
    ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΙΩΠΟΣ Βασιλόπουλο Αιτωλοακαρνανίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ νομίζειν ΕΊΝΑΙ ΚΟΥ ΤΟΥ ΚΆΝΕΙ ΝΑ ΘΈΛΟΥΝ ΚΑΡΈΚΛΕΣ ΧΡΌΝΙΑ ΣΥΝΈΧΕΙΑ
    ΜΌΝΟ ΝΑ ΤΟ ΛΟΥΝ ΣΤΑ ΊΣΙΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΙ ΣΥΙΣ ΚΆΛΠΕΣ ΚΑΙ ΧΆΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΏΣΟΥΝ ΝΑ ΑΦΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ
    ΣΤΑ ΊΣΑ ΨΉΦΟ , ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΝ ΌΤΙ ΤΈΛΟΣ Η ΤΟ ΌΝΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΊΑΣ
    ΣΤΑ ΊΣΑ, ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΉΦΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΛΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΙΛΕ.3:32.Η.ΝΔ.ΔΕΝ.ΞΕΧΝΙΕΤΕ.ΟΥΤΕ.Ο.ΣΑΛΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΒΡΕ.ΕΓΩ.ΗΜΟΥΝΑ.ΠΑΣΟΚΟΣ.ΚΑΙ.ΜΟΥ.ΛΕΝΕ.ΤΩΡΑ.ΝΑ.ΨΗΦΙΣΩ.ΤΗΝ.ΣΚΟΝΗ.ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ.ΤΟ.ΚΙΝΑΛ.ΕΓΩ.ΘΕΛΩ.ΠΑΣΟΚ.ΠΑΣΟΚ.ΠΑΣΟΚ.ΑΝΔΡΕΑ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΜΠΟΡΕΙΤΕ;ΑΝ.ΟΧΙ.ΤΟΤΕ.ΣΥΡΙΖΑ.ΣΥΡΙΖΑ.ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 12:47 μπραβο ιδια ακριβως σκεφτομαστε ολοι που φυγαμε απο το πασοκ. Η ανδρεας η τσιπρας.ο ανδρεας δυστιχως δεν υπαρχει αρα μενει μονο ενας αλεξης τσιπρας. Ολοι οι υπολοιποι ειναι κουραμπιεδες... Οσο για καποιον που εγραψε οτι ο κατσιφαρας ειναι κιναλ τοτε γιατι οι κιναλιστες λενε να αποσυρουν τη στηριξη σ αυτον . αλωστε ειναι το θεμα συζητησης. Ο κατσιφαρας ειναι πρωην κιναλ και πρωην πασοκ και νυν συριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ποιο ΚΙΝΑΛ μιλάτε στο συνέδριο 31Μαρτίου πάρθηκε η απόφαση στις ευρωεκλογές και Βουλευτικές το ψηφοδέλτιο θα γράφει ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ- ΠΑΣΟΚ με λογότυπο τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ
    ενημερωθητε.....
    Λάζαρος Τσιωπος Βασιλόπουλο Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο