Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Παναγιώτη Στάϊκου

       Στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Ξηρομέρου Παναγιώτη Στάϊκου, τάσσεται με δήλωσή του ο Βασίλης Μουρκούσης. Σε αυτή αναφέρει τα εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί μου Συνδημότες, Φίλες και Φίλοι 
    Στη νέα αυτοδιοικητική περίοδο συντάσσομαι με το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου Παναγιώτη Στάϊκου. 
     Απευθύνω κάλεσμα σε όσους-ες εκτιμούν τις προσπάθειες μου και ενέργειες τόσο σαν πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου επι θητείας Πυθαγόρα Σαμαρά, όσο και σαν Αντιδήμαρχος αλλά και πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Ξηρομέρου επι δημαρχίας Ερωτόκριτου Γαλούνη και να ζητήσω τη στήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας, να βοηθήσω για το καλό του τόπου μας.

Με εκτίμηση 
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ 
Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Ξηρομέρου και 
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Παναγιώτη Στάϊκου

38 σχόλια:

  1. ωχ θα φορτωσει λογικα παλι ο πανταζης οπως με γκολια και λαινα

    η οχι?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτάνει πια δεν θέλουμε άλλο σώσιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε τα βρήκε με το σανταμ και πάει εκεί.αφηστε το καλό του τόπου για κανέναν άλλο ότι είχατε να δώσετε εσείς οι παλιοί το δώσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ. ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ Η ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΓΑΛΟΥΝΗ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΘΕΣΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΕΡΟΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ?????????????/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή επιτυχία κύριε Μουρκουση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΕΤΕΡΙΖΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλως τονε κι ας αργησε. Αναμένουμε (;) αντιδρασεις Ζέλ όπως με Γκολ και Λαϊ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΘΑ ΠΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΠΗΓΕΝΕ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΗΛΑΚΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΑΜΟΣ

      Διαγραφή
  10. Ενώ αν ήταν με σας παιδιά θα ήταν φοβερή υποψηφιότητα έτσι δεν πειράζει. Ξύδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΟΡΤΩΣΕΙ Ο ΖΕΛ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλή επιτυχία Μπιλ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελικά θα πέσει στο λάκο που έσκαψε για τον Τριανταφυλλάκη ο Γαλούνης. Έστησε το συνδυασμό του Στάικου και τώρα κινδυνεύει να βγει τρίτος.Άρχισε να το φυσάει αλλά δεν κρυώνει με τίποτε. Είναι πολύ αργά πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απαντήσεις
    1. Σιγουρα μη φας....ειπαμε να βγαλουμε δημαρχο οχι οτι εχει απομενει σαυτο το δημο....ελεος πια!!!!

      Διαγραφή
  16. ΖΕΛ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΙ ΦΥΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΕΡΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν ο ζελ δεν σχολιάσει ανάλογα τότε είναι αλήθεια όλα αυτά που λέγονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κε Βασίλη Μουρκούση!
    το δημοκρατικό δικαίωμα αλλαγής δημοτικών συνδυασμών ή πολιτικών κομμάτων είναι ελεύθερο δικαίωμα και σεβαστό, αρκεί το πολίτικό κίνητρο να είναι ανιδιοτελές για το καλό, την πρόοδο και τον πολιτισμό της τοπικής μας κοινωνίας.
    Καλή επιτυχία σου λοιπόν και θα ήθελα με την ευκαιρία της ανάρτησης να θέσω ένα θέμα πολιτικού πολιτισμού και θα ήθελα να σε παρακαλέσω Φίλε μου Βασίλη να συζητηθεί αυτό το θέμα με τον Κον Παναγιώτη Στάϊκο αργηγό της τοπικής σας παράταξης.
    Είναι μια "φράση" σε πολιτικό σχόλιο του κ. Σταικου στο Φιλόξενο blog Ξηρόμεροnews, που θεωρώ και εφοσον συμφωνείτε και εσεις, ότι θα πρέπει να γίνει διόρθωση ή διαγραφή σε αυτή την "φράση" εκείνου πολιτικού σχολίου του κ. Στάϊκου.
    Καλό μας βράδυ !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ο ζελ θα βαλει στον μουστακια τζελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ. ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ,ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητέ μου φιλε Βασίλη .!!!
    Θέλω να σε ευχαριστήσω για την απόφαση σου να συμπορευτούμε μαζί με την παράταξη μας Αναζωογόνηση Ξηρομέρου και να είσαι βέβαιος πως δεν πρόκειται νε προδώσω την εμπιστοσύνη σου ,γιατί η συλλογικότητα μαζί με την διαφάνεια ,τον σεβασμό του ,δημοσίου χρήματος και των δημοτών ,σε συνδυασμό με την γνώση ,το όραμα και την σκληρή δουλειά θα φέρουν τα αποτελέσματα ,τα οποία επιζητά η κονωνια σήμερα από τις Δημοτικές Αρχές .
    Με εκτίμηση και φιλία
    Dr.Παναγιωτης Στάικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΑΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για ποιο καλο ρε Βασιλακη μηλας???θα φας καλα μην ανησυχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θα κάνω μία ανάλυση πεδίου. Ο αριθμός των σχολίων αλλά και ο χρόνος που πέρασε δείχνει την παγωμάρα που έπεσε με την υποψηφιότητα Μουρκούση, μα συνάμα και το πανικό τους. Το τι γράφεται δεν ενδιαφέρει τη μάζα σκεπτόμενων. Είναι χιλιοστό παρέμβασης στην είδηση,αλλά και στη ψυχολογία νίκης. Το νοιώθουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ASTA BASILI TA KALA POU EXEIS KANEI TOSA XRONIA, KATSE STHN AKRH SOU MPAS KAI DI KALO O TOPOS MAS EKEI PERA , APO SYNDIASMO SE SYNDIASMO PAS GIA TH PARTH SOU KAI MONO, KAI OXI GIA TO KALO TOU TOPOU POU MAS LES OTI ENDIAFERESE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αφού μεγάλε έκανες έργο με τον Σαμαρά γιατί έφυγες από την Ομάδα του; Και αφού έκανες έργο με τον Γαλούνη γιατί τον εγκατέλειψες; Μήπως για να τον θυμηθείς τη δεύτερη Κυριακή; Ευτυχώς είναι γνωστά τα έργα και οι μέρες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ASTA BASILI TA KALA POU EXEIS KANEI TOSA XRONIA, KATSE STHN AKRH SOU MPAS KAI DI KALO O TOPOS MAS EKEI PERA , APO SYNDIASMO SE SYNDIASMO PAS GIA TH PARTH SOU KAI MONO, KAI OXI GIA TO KALO TOU TOPOU POU MAS LES OTI ENDIAFERESE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΣΤΑΙΚΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40 ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΨ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 60.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΣΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φίλε Βασίλη, δεν εξηγείς τους λόγους που έφυγες από το Γαλούνη, με τον οποίο ποτέ μα ποτέ δεν είχες διαφωνήσει. Το ίδιο έκανες και στις προηγούμενες εκλογές μετακόμισες από την Ομάδα Σαμαρά, που σε είχε στα πάνω, και πήγες μς τον Γαλούνη, με τον οποίο ήσουν στα μαχαίρια. Ούτε και εξηγείς για τι πήγες με τον Στάικο. Κάτι λέγεται για μια δίκη και ο Στάικος ήταν μάρτυρας υπεράσπισής σου. Αληθεύει; Αν ναι τότε εξηγείται η επιλογή σου. Τώρα με το Στάικο,του το χρωστάς, στο 2ο γύρο με ποιον; Σε βλέπω δαγκωτό Γαλούνη, με τις ευλογίες και του Πανταζή. Καταλαβαινόμαστε τώρα δεν χρειάζονται περσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Φιλε μου το θεμα το αγγιξες πολυ καλα!!!Αλλα ειναι πολλα τα λεφτα αρη...Για το καλο του τοπου...που το ειδαν ολοι αυτοι το καλο του τοπου!!!Ποση κοροιδια ποια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ενώ κάποιοι άλλοι σωτήρες που θα πήγαιναν σπίτι τους μία χαρά τη βόλεψαν. Αλλά τους πήρανε πρέφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν ειδατε αλλαγες στον τοπο?Αφου 20 χρονια που εκλεγεται ο μουρκουσης και 20 ο γαλουνης νομισα οτι βρισκομαι σε αλλο πλανητη!!..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. καθε αριβίστας και άσχετος την Πάρτυ τους κοιτάζουν
    ΠΆΜΕ να φύγουμε από δω και μη ρωτάς που ΠΑΜΕ
    ΠΆΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 11+58 Θα σου πρότεινα να δεις τούς δικού σου που εκλέγονται το ελάχιστον 30 χρόνια και τούς μαζέψετε για να τα κάνουν 35 τα χρόνια;;; και ενώ στους προηγούμενους συνδυασμούς δεν πρόσφεραν κάποιο η κάποια έργα!!!! Ενώ σε εσάς θα φέρουν το νέο;;; θα φέρουν η θα κάνουν έργα ,,, καλά τον εαυτό σας προσπαθεί να ξεγελάσει ο κάθε ένας με αυτά που γράφει;;; Γιατί ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος... και μετά να αναφερθείτε και στον Βασίλη που ασχολείται 20 χρόνια.. ξέρεις κάτι !!! Ή παροιμία λέει!!! Κοίτα πρώτα τα παλούκια τα δικά σου και μετά βλέπεις και τις οδοντογλυφίδες των άλλων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μη σωζετε αλλο εσεις οι υποψηφιοι δημαρχοι αφου ειστε παρτε τον εναν και χτυπα τον αλλον ..πραγματικα οποιος και να βγει θα κλαιμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο