Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

ΠΑΝΗΓΥΡΙ στον ΑΣΤΑΚΟ απο το νέο Σύλλογο Μοτοσικλετιστών | Παρασκευή 10 Αυγούστου

Του Χρήστου Μπόνη 

       Ένας νέος σύλλογος έχει αρχίσει να κάνει δειλά-δειλά τα πρώτα του βήματα στον Αστακό. Ο Σύλλογος μοτοσικλετιστών. Είναι μια ομάδα παιδιών λάτρεις των μηχανών (μοτοσυκλετών) με πολλά οράματα και ελπίδες να καταξιωθούν και να αναδείξουν την αξία της μοτοσυκλέτας. Είναι μια προσπάθεια που το μόνο που απαιτούν από όλους μας, είναι η συμπαράσταση.......

 
       Σεβόμενοι τις ιδιαιτερότητες της περιοχής προσπαθούν να αναδειχτούν και να καταξιωθούν σαν ένας δυναμικός σύλλογος. Οι δυσκολίες φυσικά ειναι πολλές και μεγάλες  αλλά το πάθος  και η αγάπη τους για την μοτοσυκλέτα, τους δίνει θάρρος αλλά και κουράγιο να προσπεράσουν όλα τα εμπόδια. 
        Ξεκινούν αυτό το καλοκαίρι με μια μια πολύ μεγάλη εκδήλωση (πανηγύρι όπως την λέμε εμείς εδω) στις 10 Αυγούστου ημέρα παρασκευή  στον Αστακό.
        Μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών δημοτικών και λαϊκών συγκροτημάτων θα παρελάσουν για  ενα βράδυ απο την πόλη του Αστακού. Η διαβεβαίωση που μας στέλνει ο σύλλογος είναι οτι θα περάσουμε αξέχαστα. 
              Η συμμετοχή σας και η συμπαράσταση πρέπει να είναι εντυπωσιακή  γιατί όσο πιο μεγάλη είναι η συμμετοχή τόσο καλύτερα θα περάσει η βραδιά, παράλληλα δε θα δώσει θάρρος στα νεα παιδιά να συνεχίσουν. Αξίζει λοιπόν  μια βόλτα από τον χώρο της εκδήλωσης….

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΎΘΕΡΗ....
ΤΗΛ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 6949356187


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο