Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Wi-fi πάπαλα για το Δήμο Ξηρομέρου!!

       Εκτός έμεινε ο Δήμος Ξηρομέρου από το δωρεάν WiFi γιατί δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Υπουργείου...

http://kpxiromerou.blogspot.gr/


12 σχόλια:

  1. Nati loipon I prwti allagi poy mas efere I kyria Ntina sto ksiromero.
    ETSI ALAZEI TO KSIROMERO!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΝΤΙΝΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ...Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΑΠΟΛΥΕΤΕ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΕΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.....ΑΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα το αλλαξει το ξηρομερο η Ντινα πραγματι,τι το θελουμε το ιντερνετ,θα μας κανει δημο παραδοσιακο να ερχονται τουριστες,θα βαλει τηλεφωνικα κεντρα και τηλεφωνα με μανιαβελες,θα φερει χωροφυλακη,αγροφυλακες,οι εισπρακτορες θα φορανε στολη,οι μαθητριες θα φορανε μπλε μακριες ρομπες,θα γεμισει ο αστακος παλι ποδηλατα με καφασια,θα ακουμε γκαρισματα και θα μας ξυπνουν τα κοκορια.ΝΤΙΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΛΛΑΞΕΤΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπη και παλι ΝΤΡΟΠΗ,κοιμουνται και θελουν λεει να αλλαξουν τον Δημο Ξηρομερου,ειναι απιστευτο αυτο που εγινε,μυαλο μαρουλιου εχουν;Ας παρει ενας την ευθυνη τουλαχιστον να παραιτηθει,οταν οι αλλοι δημοι ετρεχαν για προγραμματα αυτοι ετρεχαν για λογοτυπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετοιμο στο πιατο τους το εδιναν και ηταν ανικανοι να το παρουν,κατα τα αλλα θα ανοιγαν και γραφειο στις βρυξελες να παιρνουν κατευθειαν προγραμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμπρος... ΠΙΣΩ, Εμπρος... ΠΙΣΩ. Μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΕ 5:05 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΗΡΕΜΙΑ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΑΡΝΙΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ ΚΑΙ ΦΡΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΜΠΛΕ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΞΕΚΩΛΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ. ΓΚΕΓΚΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το παλαιο προγραμμα που υπηρχε εγκαταλήφθηκε και τωρα οι δημοι ζητανε χρηματα για συντηρηση. Βλακειες wi-fi ταχυτητα χελωνας και συνδεση για 30 λεπτα μονο. Ψαχνουν να βρουνε τηλεφωνικους θαλαμους για τις κεραιες και θα εχει εμβελεια 20 μετρα. Προεκλογικες βλακειες. Πολλοι δήμοι δεν τσίμπησαν όπως η Αθηνα. Έξοδα συντηρησης και επισκευων θα τα πεταξουν μετα στους χρεωκοπημενους δημους. Να λειπει το βυσσινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΣΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΦΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επειδή η μισή αλήθεια είναι ολόκληρο ψέμα. Να πούμε λοιπόν όλη την αλήθεια.
    1) Ελεύθερο wi-fi και μάλιστα με ονομαστική ταχύτητα 24mbps και πραγματική 16 Mbps παρέχεται δωρεάν από ιδιώτες σε όλα τα σημεία της παραλίας του Αστακού, και στον Μύτικα αλλά και σε πάρα πολλά σημεία των χωριών μας.
    2) Το συγκεκριμένο free wi-fi αφορά ανώτερη ταχύτητα 1 Mbps, σύνδεση 30 λεπτών και μετά νέα επανασύνδεση και δεν μπορείς να πας σε όποια ιστοσελίδα θες. Παράδειγμα δεν μπαίνει στο Taxisnet, δεν μπαίνει σε internet banking.
    3) Το συγκεκριμένο πρόγραμμα του δωρεάν wi-fi για εμάς που ξέρουμε είναι άλλο ένα πρόγραμμα με χρήματα κοινοτικά που είναι σχεδιασμένο στο πόδι απλά για να απορροφήσουμε τα χρήματα και να παρουσιάσουμε ότι έχουμε ποσοστά απορροφιτικότητας. Υπάρχουν Δήμοι που και παλαιότερα έχουν υλοποιήσει σχετικά προγράμματα. Ρωτήστε να μάθετε το αποτέλεσμα. Με φτηνό εξοπλισμό εγκαταστήσαν wi-fi και ίσχυαν όλοι οι περιορισμοί που προανέφερα. Συντήρηση δεν υπήρχε με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί και τα περισσότερα έχουν σταματήσει. Τα κοινοτικά λεφτά βέβαια σπαταλήθηκαν.

    Τελειώνοντας. Ελεύθερο wi-fi πλέον υπάρχει παντού και το έχουν παρέχει οι ιδιώτες με δικά τους έξοδα.
    Το ελεύθερο wi-fi στην Ελλάδα είναι μία αμαρτωλή ιστορία ρεμούλας και κατασπατάλησης κοινοτικών χρημάτων για την οποία ιστορία αν υπήρχε σοβαρό κράτος θα έπρεπε κάποιοι να λογοδοτήσουν.

    Κοντινό παράδειγμα το wi-fi της αλυζίας για να μην μιλάω και αφηρημένα και να καταλαβαινόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΩΝΥΜΕ 11:03,
    ΕΙΧΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ Η ΝΤΙΝΑ (!!) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ; ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο